Güncellemeler
+1 yıl
Elimde olsa bu yasam hakkimi baskasina vrrip sktr olup giderdim burdan.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir ôluye yasam hakki sunmuslar sanki git yasa diyorlar. Oysa ben hala öluyum icimde zerre istek yok kimirdamaya. Gözlerim kapali etrafi seyrediyorum ne kadarini gorebiliyorum muamma ne kadarini goremiyorum asil önemli olan o.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet iyi biriyim
Al benden de o kadar
Keşke gelmeden sorsalardı, hiç gelmezdim
Dibin dibi var inan. Eğer gerçekten ölmek isteseydin bazı şeylere cevap aramazdın. Ha kendini öldürecek cesarete sahip değilsen ek iş olarak kiralık katillik yapıyorum...
Dibin dibi ne soylermisin? Benim ne yasadigimi biliyormusun? Hayir! Kotu durumdayim demiyorum, yasamaya zerre istegim yok anlayisim yok. Simdiye kadar ölu gibi yasamis gibiyim ve diger insanlar gibi yasamak haraket etmek cehennem azabi gibi geliyor bana.
Sen yaşadığını mi sanıyorsun da zerre yaşamak istemiyorum diyorsun... Çünkü sen savaşmaktan korkuyorsun. Acı çekmekten korkuyorsun.
Herkes ayni kapasitede degil, benim ne dusuncelerim ne dunya'yi algilayis seklim diger cogunluk gibi degilse bunun sorumlusu ben degilim. Savasmaktan korkmuyorum aci cekmesem zaten hissizlesmezdim, insan durduk yere bu hale gelmiyor.
Diyorum