Kişilik & Karakter Bu kadar Kim üzdü sizi seçtiklerinizmi veya vazgeçtiklerinizmi? scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden bitirmek zorunda kaldiniz /Ve neden birakamiyorsunuz? Bu kadar Kim üzdü sizi seçtiklerinizmi veya vazgeçtiklerinizmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Beni üzen şey hiç sahip olamadığım ama ihtiyacım olan duygulardı... 0 0 Yorumla
Deja_vue Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Vazgeçmek zor iş. Ya kendimizden kopacağız ya da sevdiğimizden.Her iki durumda da canımız yanacak. 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Hatır uğruna katlandıklarım. Sonunda ne oldu? Sabır sabır sabır, en sonunda hepsine s*kt*r çekildi. 0 0 Yorumla
ElNinoAggressive Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bıraksan bile karşı taraf kafasında bırakmadı beni derse ona inanıp ona göre davranıyor. Oysa ki beni birileri değil istediğim dışında yaşanan olaylar üzdü, bende ona göre büyüttüm kendimi. Kafama göre takılıyorum 😂 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Seçtiklerim İhanet 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. En çok ben üzdüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Akrepler üzdü 0 4 Yorumla scorpiobaby +1 yıl Ozaman hakliymiş o Akrepler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hebe hubele agı bugu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kibirli varlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen haklı ne olduğunu bilmeden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beni üzen şey hiç sahip olamadığım ama ihtiyacım olan duygulardı...
Vazgeçmek zor iş. Ya kendimizden kopacağız ya da sevdiğimizden.
Her iki durumda da canımız yanacak.
Hatır uğruna katlandıklarım. Sonunda ne oldu? Sabır sabır sabır, en sonunda hepsine s*kt*r çekildi.
Bıraksan bile karşı taraf kafasında bırakmadı beni derse ona inanıp ona göre davranıyor. Oysa ki beni birileri değil istediğim dışında yaşanan olaylar üzdü, bende ona göre büyüttüm kendimi. Kafama göre takılıyorum 😂
Kizlar tipe taptigi icin henuz iliskimiz olmadi
Seçtiklerim İhanet
En çok ben üzdüm
Akrepler üzdü
Ozaman hakliymiş o Akrepler
Hebe hubele agı bugu
Kibirli varlık
Hemen haklı ne olduğunu bilmeden