+1 yılErkekte mümkünse 5 duyu olsun. Zira 6. his duygusallıktır ki erkekte betalıktır, zayıflıktır.
Ataerkil toplumda babaların değil anaların yetiştirdiği erkekler duygusal, zayıf beta erkekler olurlar. Hayata karşı korkak, kadınlara karşı çekinik olurlar. Çünkü ananın yetiştireceği evlat, avcı değil av olarak yetişir. Avcılığı avdan öğrenmeye çalışan bir erkek de ne bir baltaya sap olabilir ne de bir kadına erkek. İnsel bir müptezel olur ancak.
Babanın doğru ve yapıcı bir otoriteyle yetiştirdiği evlat, 10 yaşında meslek öğrenir, 15 yaşında Tepecik'te milli olur, 20 yaşından sonra da playboy olur. Çünkü maddi karizmatik niteliklerini geliştirmiştir. Avcılığı avcıdan öğrenmiştir çünkü.
Anama şunu diyorum her seferinde. 2 yaşındayken boğazıma meyve kabuğu kaçtığında odaya 1 dakika geç girip benim cansız bedenimi bulsaydın da günahsız hesapsız bir şekilde sonsuz cenneti kazansaydım keşke ama olmadı. Yazık ki yazıklar olsun sana ki kurtardın. Şimdi her gün bu dünya cehenneminin alevleri içinde kıvranıyorum. Eğer insan olup 1 dakika gecikseydin bu benim için sonsuza kadar emsali görülmemiş bir hayır, bir iyilik olurdu.
15 Yorumla- +1 yıl
Fikret abi düşüncelerine aşırı saygım var ve doğruluğu tartışılamaz ama neden bazen sanki vahşi doğada yaşıyormuşçasına konuştuğunu anlayamıyorum. Sonuçta biz insanız hayvan değiliz yaşadığımız hayat bazen vahşiçe davransa da doğal ortamda olduğumuzu düşünmüyorum. Denk geldiğim uzun uzun yazılarını okuyorum ve feyz de alıyorum ama bil 😃
- +1 yıl
@Sky_Walker Eyvallah azizim.
Vahşi doğada yaşamadım ama ben bu hayata göre fazla ehildim. Allah inancım, ahiret inancım, kader inancım olmasa bugün yeryüzünde değildim. Hayattan çok ölümü isterdim.
1 günlük aşk acısı bile öyle bir ızdırap ki 1 yılık günahı dökecek keyfiyette.
Ben cennete gireceğime inanıyorum. Çünkü aşk cehenneminde yanıyor ruhum.
İÇERİM KOR GİBİ DIŞARIM SERİN. - +1 yıl
Aşkın kime Fikret abi? Oraya kadar bana kendimi anlattığını sandım 😅
- +1 yıl
@Sky_Walker Önemi yok kardeşim. Sitede isim vermiyorum hoşuma gitmiyor. Profil sayafamds Bİ BOT seçilen yorumları sırasıyla oku. Orada kime olduğu yazıyor.
Aslında tertemiz duygularla sevilmeyi çok da hak etmeyen birine duyduğum karşılıksız bir aşk. Kötü bir insan değil ama vazgeçilmez de değil işin özünde ama ben ne kalbimden ne de kalbimden söküp atamıyorum.
Beni sevmeyen birinden niye kopamadığımı hiç anlamıyorum. Senin bir fikrin var mı? - +1 yıl
Fikrete fikir vermek pek benlik değil abi haddim de değil. Fikret abi ben kimseye kolay kolay abi demem. Sana saygım hakikat ama kendine yaptığın bu saygısızlığı ben şahsen kabullenemem. Bence sen içini her neyle doldurduysan onunla savaşıp tekrar feth edebilecek kapasitede bir insansın şüphe yok. Saplantıların, kendi içini başkalarıyla doldurman karşılıksız ve anlamsız şekilde bu senin kendi tercihin olabilir mi abi? Kendi içinde senin gibi bir adamın yer edinememesi bana çok anlamsız geliyor. Alfa beta oğlanlıktan erkekliğe geçiş zayıf güçlü insan ve kadın karakterlerin bunları tespitin kendine yaptığın bu saygısızlıktan sonra nasıl anlam kazanabilir abi. Saplantılı tercihlerini tekrar gözden geçirmelisin bence. Lütfen kendine haksızlık edip saygısızlık yapma. Saplantılarından kurtulabilirsin bence. Estağfurullah yine fikir akıl bende pek yok beni yanlış anlama yeter bana.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bozmaz aksine adam gibi birisi yapar.. bende duygusalım. zaten her insan duygusal olabilir normaldir.. insan sevdiği üzüldüğünde ya da sevdiği kişiyi kaybettiğinde ya da acı çektiğinde üzülür elbette.. ama bunun fazlası kötü.. kim olursa olsun kadın erkek fark etmiyor.. mesela aşırı duygusal olunca genelde insanlar ezmeye çalışır.. bu nasıl olsa duygusal ya da kırılgan bir şey olmaz derler.. bu yüzden de bazı insanlara sert olmak gerekiyor ki hadlerini bilsinler..
30 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygular insanı zayıf kılar, zayıflıktan kaçınılması gerekir..
126 Yorumla- +1 yıl
Yaaa bıraaaakk
- +1 yıl
Duygusallık zaaftır, kimse zaafını teslim etmemek gerekir..
- +1 yıl
Mantığıyla hareket eden insanlar çok mutlu olmalı 😅
- +1 yıl
Ne kadar mantıklı olsak da Fenerbahçeliyiz, nasıl mutlu olalım.. 😂
- +1 yıl
Tooonrrrııımm delirdim bugün. Bana Fenerbahçe demeyin.
- +1 yıl
Hayata karşı daha güçlü duruyoruz, bu açıdan bakalım..
- +1 yıl
Duramıyoruz 😃
- +1 yıl
İki haftalık hissizlik kampına katılmaya davet kazandınız.. 😅
- +1 yıl
Hissiz olmak istemem. Robot muyum ben? İnsanım. Duygularım ne derse o 🙄
- +1 yıl
Şimdi fark ettim, sen kurtarılamazsın.. 😂
- +1 yıl
Senin kafanı kırarım. Kurtulmak isteyen kim? Halimden memnunum ruhsuz, hissiz, duygusuz olacağıma ölürüm daha iyi.
- +1 yıl
Ümitsiz vaka.. Bu dosyayı kapatıyoruz.. 😂 İnsan türünün robotlaşmasını tek başına engelleyen koca yürekli kadın...
- +1 yıl
😂 gıcık mısın ya
- +1 yıl
Aksine mücadelenizde sizi destekliyorum.. 😂 Siz, bizim umudumuzsunuz..
- +1 yıl
Benim çiçeğim senin ne kadar gıcık ve sinir olduğunu biliyor mu 😅
- +1 yıl
Kendisine insan sarrafı diyemeyiz, sizi de muhteşem bir karakter olarak lanse edebiliyor.. 😂
- +1 yıl
Bu onunla benim aramda olan muhabbetten kaynaklı. İnsan sarrafı diyebiliriz 😒
- +1 yıl
Böyle deyince mutlu olacaksanız, neden demeyelim.. 😂😂 İnsanlar işte..
- +1 yıl
Sen nesin 🙄
- +1 yıl
Az evvel sen söyledin ya, robotlaşmış bir şey diye.. Beni tanımladın zannetmiştim..😶
- +1 yıl
Yoo, seni tanımlamadım
- +1 yıl
Üzerime alınasım geldi, hoşuma bile gitmişti.. 😅
- +1 yıl
Kalsın üstünde o zaman 🙄
- +1 yıl
Sen nasıl diyorsan duygusal karakter..
- +1 yıl
Mersi..
- +1 yıl
Rica..
Dozunda duygusallık iyidir. Kadını ya da erkeği bozmaz bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Ricalar 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal olmak bozmaz da sulu göz olmak bozar adamı.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDozunda duygusallık normal ama fazlasi bozabilir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Erkek adamım duygusallık bozmuyor
10 YorumlaErkek kriterleri çerçevesinde duygusal olmaları mümkün ama kadın gibi duygusal ve kadın kadar duygularını dışa vurabilir olmamalılar...
Mesela erkekler de ağlar; evet ağlar ama bir erkek için ağlamak öyle bir kadının ağlaması gibi kolay olmamalı. Bir erkek ağlıyorsa biz anlamalıyız ki ortada gerçekten kaldırmakta zorlandığı bir durum var. Bir erkek hayatı boyunca belki bir kaç defa ağlarsa normaldir. Erkek erkek olduğunu ve çok da zayıf görünmemesi gerektiği bilincini asla kaybetmemelidir.
Erkekler ve kadınların bire bir aynı kriterlerle değerlendirilmesi gerektiği, erkek için iyi olanın kadında da iyi olduğu, bir cinsiyet için kötü olanın ise diğeri için de aynı derecede kötü olduğu gibi bir anlayış pompalamak istiyorlar ama bence erkek adam erkek gibi olmalı
20 Yorumla
+1 yılBu tamamen sizin eseriniz biliyorsunuz değil mi? Erkek onu yapmaz bunu yapmaz diye diye bilinç altımızı öyle bir doldurmuşsunuz ki en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum ağlamanın ruhu rahatlattığını, sağlıklı bir durum olduğunu düşününce kadınların sinsi planlarına maruz kalmış gibiyiz 😃
131 Yorumla- +1 yıl
Ama genelleme yapmayalım. Beyin yıkamalarına müsaade etmeyelim 🙄
- +1 yıl
Genelleme olarak görülebilir fakat geniş bir açıdan bak duruma ve aslında erkeklerin nasılda şekilden şekile girdiklerini kendin gözlemle... Bu çok derin bir mevzu enine boyuna konuşulsa da sebep siz çıkarsınız 😊
- +1 yıl
Her iki cins de birbirini suçlayacak. Enine boyuna tartışılsa bile berabere biter o konu. Erkeklere biz demiyoruz şekilden şekile girin diye
- +1 yıl
Büyük resimden uzaklaşıp, cümle aralarına takılmaz mısın 😁😁 ne anlatıyor bu adam neyden bahsediyor diye minik bir düşünmeni istiyorum bana hak vereceğine eminim sen akıllı mantıklı bir kadınsın neticede 😊
- +1 yıl
😅 büyük resimden uzaklaşmıyorum ki, aksine didik didik ediyorum.
- +1 yıl
Didik didik ederken hala özüne inemedin gibi salayım mı bir ip burası baya berrak 😃
- +1 yıl
İstemez ya üff be 😅
- +1 yıl
Bence de kal orada bulanıklık iyidir herkes berrak görmemeli her şeyi 😃
- +1 yıl
Belki sensindir bulanık gören :D
- +1 yıl
Berrak olmadığın için yazdıkların da seçilmez oldu 😃
- +1 yıl
Gözlerine baktır bence 🙄
- +1 yıl
Gözlerime bakan yok bu ara olursa söz baktırcam 😃
- +1 yıl
Göz doktoruna git diyorum 😒
- +1 yıl
Doktor güzelse olabilir elin adamı gözlerime niye bakıyor 😃
- +1 yıl
Göremiyorsun çünkü her yer bulanık diyorsun 😂
- +1 yıl
Hadi be ordan bulanık olan senin kısmın ondan gözlerime çamur atma 😂
- +1 yıl
Yoo soralım bakalım bulanıkmıymışım 😅
- +1 yıl
Kime soruyoruz yeni bir soru mu soracaksın sizde ben ne kadar bulanığım diye :))
- +1 yıl
İstediğine sor :D sinir etme insanı yeter ki
- +1 yıl
Belki sinirli insan seviyoruz ne var yani 😃
- +1 yıl
Yeterince sinirli zaten herkes :D
- +1 yıl
Herkes sinirliyse hiç cazibesi kalmadı tsmam seni sinir etmekten vazgeçiyorum bir özelliğin bari olsun 😃( zaten bulanıksın)
- +1 yıl
Yürü git şurdan djdj
- +1 yıl
Kal desen de kalmam gari sinirlenmen için giderim 😃sosyal mesajı vereyim öyle gidiyim "sinirlenmeyin berraklaşın! "
- +1 yıl
shsjsj sana minnettarız
- +1 yıl
Sadece minnettar olmanızla yetinmezdim ama bu sefer böyle olsun siz bulanıklardan anca bu kadar 😃
- +1 yıl
Uzatma Berrak. 😃
- +1 yıl
Son söz benim kalsın bulanık o halde uzatma da😁
- +1 yıl
Son söz hep bana ait
- +1 yıl
Sinir bozucu bir özellik daha ekledik neyse senin olsun bakalım yoksa sonu yok bu yorumun
- +1 yıl
🤝😅
+1 yılBizi bi rahat bırakın da yaşayalım şu duygularımızı artık. Erkek adam ağlamaz erkek adam gülmez erkek adam şunu yapmaz bunu yapmaz. Erkek adam da insan değil mi? Güçlü olmak demek buysa hayır ben artık güçlü olmak istemiyorum. Da öyle kimse mız mız olmasın şimdi o kadar rahatlık hem batar hem bozar. 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Siz bizi rahat bırakıyonuz mu 😃
- +1 yıl
Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez dhajhdjaja
- +1 yıl
Djjssk olaya bak ya :D o zaman aynı düşünceye sahibiz
Bir erkek olarak diyorum ki, insan gücünü zihnini her zaman duygularıyla beslemelidir. Ancak gündelik hayatındaki işlerine ve ilişkilerine duygusallığını katmamalıdır. Daha çok akılcı olmalıdır. Akılcılık yeri geldiğinde duygusal gibi görünmeyi de gerektirebilir. Bilmem anlatabildim mi?
10 YorumlaBozmaz neden bozsun. Gerçi biz erkek çocuklarını böyle aslan kaplan gibi yetiştirdiğimiz için erkek açısından duygularını söylemek, hüzünlenmek hatta ağlamak bile erkek adam öyle şey yapar mı gibi bir algıya neden oluyor. Duygusu olmayan biri insan bile olamaz bence.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Her insan duygusal olabilir bunda bir sorun yoktur ve utanmaya da gerek yoktur, ben bile bazen ağlıyorum üzülüyorum ama yine de sevdiğim insanlar beni hep mutlu ediyor KS de olsa reel de olsa fark etmiyor engellediği sevmediğim tanıdığım konuşmadığım üyeler bile 🤷♂️ her zaman merhametli değer veren bir insan olmaktan hiç bıkmadım beni üzseler bile
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek adam dediğimiz de insan değil mi duyguları olamaz mı?
16 Yorumla- +1 yıl
Tabii arada sırada hatırlayın duygularınız olduğunu
- +1 yıl
Aferin siye 😃
- +1 yıl
🤝💆♀️
+1 yılHayır bozmaz. Her insanın duygusal halleri vardır. Pek belli etmesek de biz de ağlarız, üzülürüz. Bizim de duygularımız var. Biz de toplumda yer edindik kendi çapımızda. Sanki uzaydan mı geldik?
10 Yorumla
+1 yılsebebi erkekliği bozması değil. doğru karar alma yetisini engeller
11 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru bir bakış açısı olabilir
+1 yılErkeğin duygusal olmasını hor gören toplum yapısında evet, erkeği bozar ister istemez.
11 Yorumla- +1 yıl
Duygusal sincap djdj
Duygusal erkek olabilir. İnsan bu. Duygusuz olmaz. Ama işte biraz duygusallık gösterince hafif, yumuşak, gay diye lakap geliyor hemen. Ağla, dök içini ne var bunda yahu 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılBence bozmaz. Yeri geldi mi duygusalda olabilmeli bir erkek. Duygusallık olmadan nasıl olacak kanka napıyosun mu olacak hep, hayır arkadaşım olmaz tabiiki duygusal olabilmeli yerine göre 😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusallığımızı herkese göstermeyi tercih etmiyoruz dude tabi ki özel insanlar bişi her halimizle ham halimizle tanıyor ama dışarda kaşanlar için sosyal persona yeter.
11 Yorumla- +1 yıl
Bizi * kalanlar * hızlı yazınca böyle oluyor zihnimdeki düşüncelere yetişemiyorum dude
Bence bozmaz. Erkeğin de duygusal olmak hakkı. Ancak kadınlar daha duygusal.. Erkekler biraz daha soğukkanlı olmayı bilmeli
10 YorumlaErkekler duygusuz oldukları için duyguları da yok.. Bugün terk ederler yarın bir başkasının kollarında olurlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek duyguludur fakat asla duygusal olmamalıdır. Erkek daima rasyonel mantıkçı hareket etmelidir.
10 Yorumla Ben duygusalım kanka. Hiçte erkekliğimi bozacağını düşünmüyorum 😃 asıl erkek adam dediğin duygusal olur
10 Yorumla
+1 yılErkek duygularını içinde ve yalnız yaşamalıdır. Göstermek zayıflık olarak algılanabilir. 😈
10 YorumlaBozmaz tabi ki biz insan değil miyiz 😂 ama ağlak birisi olmakta iyi değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok tatlı buluyorum. Severim duygusal erkeği.
10 Yorumla Az cok bozar lakin
Erkek adam erkek adam da olsa insandır
Insan olmak duygudan gelir10 Yorumla
+1 yılDuygusal olmak doğaldır, zayıflık değildir, erkek adamı hiç bozmaz.
10 YorumlaKarşı tarafı bozacagı gibi erkek adamıda bozma ihtimali var tabi
10 Yorumlagüzelleştirir özellestirir ama yerinde zamanında ölçüsünde
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. İnsansız be illa ki duygumuz da olacak. Fakat abartmadan yaşamak gerek
10 Yorumla
+1 yılDuygusallık erkek adamı bozmaz, duygusal olmaya zorlanmak bozar.
10 Yorumla
+1 yılHayır, erkeklerde biraz duygusallık olsa güzel olur bence. Hem karılarına bağlı olurlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYok erkek adam ağır başlı olur ama duygusallığıda severse ancak belli eder
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her duygu her kadına açılmaz. Zaman ister, güven ister, sevgi ister
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılFazlası iki cinsiyeti de bozar.
Azı karar çoğu zarar...10 Yorumla
+1 yılErkekler daha duygusaldır sadece güçsüz gözükmemek için duygularını içlerinde yaşarlar. Kızlara ise sulugöz ve duygusal deriz ama zengine aşık olacak kadar mantıklı hareket ederler.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır neden bozsun bir kalbi olduğunu gösterir merhametli olduğunu
10 YorumlaBozmaz tabıkıde İnsanız sonuçta erkek kadın duygularımızı yasamak ne kadınlıgımızı nede erkeklıgı bozar
10 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok erkek adam ağlamaz tipleri falan bence karakterlere gereksiz yükler ve sorumluluklar bunlar
10 YorumlaTuzlarız hiçbir şey olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yılTam aksine duygusallık erkek adamın adam olduğunu kanıtlar
10 YorumlaSanmıyorum, sonuç olarak bizlerde insanız. Duygularımız, düşüncelerimiz, hislerimiz var.
10 Yorumla
+1 yılNeden ki? Duygusal olmayan bir tipe yaklaşmayın zaten
10 Yorumla
+1 yılBozmaz sonuçta erkekte bir insan onunda duyguları hisleri var
10 Yorumla
+1 yılBeni bozdu mesela
10 YorumlaBozmaz Usta Kalplerin sesine kulak vermek lazım...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilmeyecek sevgiyi hak etmeyen bir kadına sevgi vermek sevmek erkek adamı bozar
10 YorumlaBozmaz niye bozsun ki?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yok belki daha mutlu eder
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal adam asıl adam bence.
10 Yorumla
+1 yılFazlası itici.
10 Yorumla
+1 yılBozmaz, her insanda vardır duygusallık...
10 YorumlaBozmaz ama dısarıya yansıtmamalı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBozmaz bence bende duygusalimdir
10 Yorumla
+1 yılAman aman bozar racona ters🙄
10 Yorumla
+1 yılHırpalar içini boşaltır 🤣
10 YorumlaAbartılmadığı sürece bozmaz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Beni bu yaşıma kadar bozmadı
10 Yorumla
+1 yılBozmaz.
Cıvıklaşmasın yeter.
10 YorumlaNeden bozsun ki
10 YorumlaKararında olmak iyidir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Adam gibi adam yapar.
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat