Kişilik & Karakter Yaz insanı mısınız yoksa kış insanı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor ☀️👒 Yaz ☀️👒😎 Kış ❄️🌨🥶 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaz insanı mısınız yoksa kış insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Günaydın ben yaz insanı değilim çok sıcak sevmiyorum çünkü ama son bahar ayını çok seviyorum.. bu yüzden de son bahar diyebilirim 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kış aylarını hiç sevmiyorum, yaz mı diyelim ben baharları seviyorum. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bahar geçişlerini de çok seviyorum ama ben kış insanıyım ya :D 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yaza göre kışı tercih ederim.. 0 0 Yorumla
CieloStellato Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Yaz insanıyım kesinlikle. Soğuk havalarda sürekli bitkin ve uyku modu açık bir koala gibi hissediyorum 😂 2 0 Yorumla
gerigeldimben Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl yaz kesinlikle. deniz, güneş, yaz akşamları soğuk içecekler ve dondurma, sabaha kadar dans.kışın eve kapanıyorsun, kat kat giyiniyorsun, yağmur çamur trafik karanlık. hiç hoş değil 0 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl kış insanıyım. yazın sıcaklara çare yok ama kışın üşürsen sıkı giyinirsin olur biter. görsel olarak da daha çok huzur veriyor. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaz insanıyım sıcak havayı çok severim havalar sıcakken soğuk havayı aramam 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yaz diyebilirim ama bunaltmayan, alerjime kötü gelmeyen bir sıcaklığı seviyorum. 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yaz mevsimi bana daha çok hitap ediyor, sıcak, güzel ve rahatça giyenebileceğin bir mevsim. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yaz mevsimi seviyorum ama çok sıcak değil son bahar sıcaklığı 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Mevsim fark etmiyor ama soğuk hava da dışarı çıkmam asla 😂 (özel bir durum olmadıkça) 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Daha çok yaz insanıyım tabii ki. Ama çok da sıcak olmasın öyle :D 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaz insanıyımDeniz güneş kum disco ve dans 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kendimi bildim bileli soğuk havalardan nefret ediyorum.. 0 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Kar kış soğuk hepsinin hastasıyım smjjf 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkisini de seviyorum 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Kış insanıyım tabiki de 🙃 0 3 Yorumla İsyankarkader +1 yıl Demekki kış sen hiç sekiz ay kış yaşadınmı eksi 30 derece de yaşadınmı ellerin ve dondumu 4 metre kar gürdünmü aldığın nefes içinde içinde dondumu çiğ tehlikesi yaşadınmı tabiki hayır ben yaşadım kışta nefret ediyorum en güzel yaz 🌞🌴🏄🎇mevsimi Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ne malum yaşamadiğim. Ağrıliyim 😃 yinede seviyorum Yorumla İsyankarkader +1 yıl Pardon yani bende tatvan bendeki kış tranvası kar kütü etkiledi beni şimdi izmirdeyim şükür kar yok ama İzmir su altında vedik gibi yazı özlüyorum Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazcıyım. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ama ilk baharı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ilkbahar ve sonbahar 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yaz da değil de bahar insanıyım. İlkbahar. 0 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Kesinlikle yaz insanıyım. Soğuktan nefret ederim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kış mevsiminin köpeğiyim 😎 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kış insanıyım ❄ 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Tabikide yaz 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kış insanıyım 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Bahar 😊 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yazzz 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Yaz iyidir yaz 😉 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Kış Kış Kış 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kışı severim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yazın gözünü seveyim 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. ikisininde yeri ayrı 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Yaz derim. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yaz. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. İlkbahar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Günaydın ben yaz insanı değilim çok sıcak sevmiyorum çünkü ama son bahar ayını çok seviyorum.. bu yüzden de son bahar diyebilirim
Kış aylarını hiç sevmiyorum, yaz mı diyelim ben baharları seviyorum.
Bahar geçişlerini de çok seviyorum ama ben kış insanıyım ya :D
Yaza göre kışı tercih ederim..
Yaz insanıyım kesinlikle. Soğuk havalarda sürekli bitkin ve uyku modu açık bir koala gibi hissediyorum 😂
yaz kesinlikle. deniz, güneş, yaz akşamları soğuk içecekler ve dondurma, sabaha kadar dans.
kışın eve kapanıyorsun, kat kat giyiniyorsun, yağmur çamur trafik karanlık. hiç hoş değil
kış insanıyım. yazın sıcaklara çare yok ama kışın üşürsen sıkı giyinirsin olur biter. görsel olarak da daha çok huzur veriyor.
Yaz insanıyım sıcak havayı çok severim havalar sıcakken soğuk havayı aramam
Yaz diyebilirim ama bunaltmayan, alerjime kötü gelmeyen bir sıcaklığı seviyorum.
Yaz mevsimi bana daha çok hitap ediyor, sıcak, güzel ve rahatça giyenebileceğin bir mevsim.
Yaz mevsimi seviyorum ama çok sıcak değil son bahar sıcaklığı
Mevsim fark etmiyor ama soğuk hava da dışarı çıkmam asla 😂 (özel bir durum olmadıkça)
Daha çok yaz insanıyım tabii ki. Ama çok da sıcak olmasın öyle :D
Yaz insanıyım
Deniz güneş kum disco ve dans
Kendimi bildim bileli soğuk havalardan nefret ediyorum..
Ilık olsun tatlı tatlı essin
Hepsi agrı güzel ama yaz
Kar kış soğuk hepsinin hastasıyım smjjf
Sıcaktan bayılsam da yazzz
İkisini de seviyorum
Kış insanıyım tabiki de 🙃
Demekki kış sen hiç sekiz ay kış yaşadınmı eksi 30 derece de yaşadınmı ellerin ve dondumu 4 metre kar gürdünmü aldığın nefes içinde içinde dondumu çiğ tehlikesi yaşadınmı tabiki hayır ben yaşadım kışta nefret ediyorum en güzel yaz 🌞🌴🏄🎇mevsimi
Ne malum yaşamadiğim. Ağrıliyim 😃 yinede seviyorum
Pardon yani bende tatvan bendeki kış tranvası kar kütü etkiledi beni şimdi izmirdeyim şükür kar yok ama İzmir su altında vedik gibi yazı özlüyorum
Yazcıyım.
Ama ilk baharı daha çok seviyorum
ilkbahar ve sonbahar
Yaz da değil de bahar insanıyım. İlkbahar.
Sonbahar daha iyi
4 mevsim diyelim
Kesinlikle yaz insanıyım. Soğuktan nefret ederim.
Kış mevsiminin köpeğiyim 😎
Yaz insanıyım.
Terlemek ten hoşlanmıyorum kışı tercih ederim
Kış insanıyım ❄
Sonbahar
Tabikide yaz
Kış insanıyım
Bahar 😊
Yazzz
Kış gibisi yok ya harbi
Yaz ☀️👒😎
Yaz iyidir yaz 😉