Kişilik & Karakter Yaz insanı mısınız yoksa kış insanı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güneşe ateş etmenin cezası var mı ona göre bir şey deneyeceğim.😑 Yaz insanı mısınız yoksa kış insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Son bahar insanı 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mevsimden ziyade bu coğrafyanın insanı değilim yoksa avrupada 70 derecede bile yaşarım jakskxlalal 0 0 Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Her mevsimi seviyorum ama yaz mevsimi ayrı bir güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kış insanıyım, hatta kış bir cinsiyet olsa onu nikahıma alırdım.🎀 1 0 Yorumla
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Kış kış * sivrileri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Abla oturduğum yerde eriyorum sen sivirleri mi dert ediyorsun.😑 Yorumla adriii +1 yıl Klima Yorumla Soran +1 yıl Fakiriz. Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl insan degilim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nesiniz? Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl melek melek Yorumla Soran +1 yıl Nee? 😱 Ali Cabbar mı isminiz? Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl melekleri disi mi sandiydin...huri degil nuri ben... Yorumla Soran +1 yıl Off... Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yenur yenur 😋 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kış insanı 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kış insanı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Son bahar insanı
Mevsimden ziyade bu coğrafyanın insanı değilim yoksa avrupada 70 derecede bile yaşarım jakskxlalal
Her mevsimi seviyorum ama yaz mevsimi ayrı bir güzel
Kış insanıyım, hatta kış bir cinsiyet olsa onu nikahıma alırdım.🎀
Kış kış * sivrileri
Abla oturduğum yerde eriyorum sen sivirleri mi dert ediyorsun.😑
Klima
Fakiriz.
İlkbahar
Öyle mi?
insan degilim
Nesiniz?
melek melek
Nee? 😱 Ali Cabbar mı isminiz?