Kişilik & Karakter Olgun olduğunuzu düşünüyor musunuz? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinOlgun erkolar nerede Güncellemeler+1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=ZWI2YzEzYmMxYg== Güncellemeler+1 yıl Video güncellemesi Olgun olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum tabi ki de.. bu yüzden de olgun kişilerle daha iyi anlaşıyorum 0 0 Yorumla
Suthain Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bu yaşa gelene kadar hayat senin olgunlaşmana neden oluyor zaten. Özellikle bir aile kurup, çocuk sahibi olduktan sonra.. 2 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl çevresinde kadın olmayan erkek olgun değil gaydır :Dbir tek bu seçenek tuhaf geldidiğerleri olgunluk belirtileridir 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mecburen olduk istemeye istemeye bazen seçme şansı olmuyor kişinin 0 0 Yorumla
ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Olgun olduğumu söylerler, çocuksu diyen hiç olmadı şu ana kadar 0 0 Yorumla
Suits_s Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum, artık her şeyi tekrar gözden geçiriyorum 0 0 Yorumla
CheraRafti Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bir o kadar olgun, bir o kadar ergen. Bir o kadar akıllı, bir o kadar geri3ekalı. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olgun olduğu ben değil ama çevremdekiler öyle düşünüyor 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Yaşım 35 olacak ama hiç olgun olduğumu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 5. Evlidir. Sadece seks odaklıdır. Zi. kip bırakmak ya da sadece seks, ilişkisi kurmaktır. 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Yuuuk apla. Ben küçüğüm daha 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 🤣 hadi oradan Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Lütfen küçük çocuklar ile konuşurken dikkat edelim. Tramva yaratabilir Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 😅 ben de küçüğüm Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaşlandım hissediyorum 0 5 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Daha 26 yaşındasın Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl 26 yaşında olabilirim ama ruhen bedenen hissettim 85 90 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ben de Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ben yasliyim da Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl Aynen artık Dış görünüşe bakmıyor Önemli olan artık iç Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Evet siz olgun olduğunuz düşünüyor musunuz 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ben daha çocukum 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu yaşıma geldim olgunlaşamadım sanki. 0 0 Yorumla
Asirrss Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Bana göre çok fazlasıyla 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. evet düşünüyorum 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. 29 yaşındayım hala olgunum diyemiyorum 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benden olgunu kabirde..#Vesselam 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olgun olduğumun farkındayım 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Fazlasıyla her konuda 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayir yine enerjigom 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İki kişiliğim var biri 50 yaşında biri 5 yaşında 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea çocuk gibiyim. 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben erkek değilim sorunun benle alakası var? 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 🤷 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. olgunluğun tanımı bu değil şekerim :) 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yok düşünmüyorum 😅 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Burdayım desem övünmüş olur muyum 0 0 Yorumla
MutluOK Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Değilim. 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Bence öylesin Yorumla MutluOK +1 yıl 🥺 Teşekkür ederim. Açıkçası videodaya bakamadan yorum yapmıştım. Şimdi baktım. Beni bu şekilde görmen mutlu etti. Yorumla
ateşli42_ Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl burada 30 var yeter mi 😆 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yas olarak değil videoda anlatılan gibi Yorumla ateşli42_ +1 yıl Hepsi mevcut ama bende böyle kadın göremedim açıkçası işin sırrı bizlerin bakış açısıyla alakalı galiba Yorumla
nickmickyoklan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl erko ne🤢 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Erkolar Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. geldim 1 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı. Olgunum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evet 😎 0 0 Yorumla
Sҽɳʂԋι Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Değilim 0 1 Yorumla Sҽɳʂԋι +1 yıl Linke göre olgunmuşum 😂 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
aytaç484848 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bu dünyada bu ülkede 27 yaşına gel olgun olma😀 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Yerine göre 0 1 Yorumla Just-can +1 yıl Ben olgunmusum ajhshsgsgs Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evrt 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 667 cevap paylaştı. Ehhh 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Fifti fifti. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. fazlasıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Evet düşünüyorum tabi ki de.. bu yüzden de olgun kişilerle daha iyi anlaşıyorum
Bu yaşa gelene kadar hayat senin olgunlaşmana neden oluyor zaten. Özellikle bir aile kurup, çocuk sahibi olduktan sonra..
çevresinde kadın olmayan erkek olgun değil gaydır :D
bir tek bu seçenek tuhaf geldi
diğerleri olgunluk belirtileridir
Mecburen olduk istemeye istemeye bazen seçme şansı olmuyor kişinin
Olgun olduğumu söylerler, çocuksu diyen hiç olmadı şu ana kadar
Bilmiyorum, artık her şeyi tekrar gözden geçiriyorum
Bir o kadar olgun, bir o kadar ergen. Bir o kadar akıllı, bir o kadar geri3ekalı.
Olgun olduğu ben değil ama çevremdekiler öyle düşünüyor
Yaşım 35 olacak ama hiç olgun olduğumu düşünmüyorum
5. Evlidir. Sadece seks odaklıdır. Zi. kip bırakmak ya da sadece seks, ilişkisi kurmaktır.
Ergenliği atlatamadım
Yuuuk apla. Ben küçüğüm daha
🤣 hadi oradan
Lütfen küçük çocuklar ile konuşurken dikkat edelim. Tramva yaratabilir
😅 ben de küçüğüm
Yaşlandım hissediyorum
Daha 26 yaşındasın
26 yaşında olabilirim ama ruhen bedenen hissettim 85 90
Ben de
Ben yasliyim da
Aynen artık Dış görünüşe bakmıyor Önemli olan artık iç
Evet siz olgun olduğunuz düşünüyor musunuz
Ben daha çocukum
Bu yaşıma geldim olgunlaşamadım sanki.
Bana göre çok fazlasıyla
Hala olmamışım.
evet düşünüyorum
29 yaşındayım hala olgunum diyemiyorum
Çok fazla keşke çocuk olsam
Benden olgunu kabirde..
#Vesselam
Olgun olduğumun farkındayım
Fazlasıyla her konuda
Hayir yine enerjigom
İki kişiliğim var biri 50 yaşında biri 5 yaşında
Olgunluk nedir
Evett hemde çok
Niye gizli
Yok bea çocuk gibiyim. 🤦♂️
Ben erkek değilim sorunun benle alakası var?
🤷
Yani bilmiyorum
olgunluğun tanımı bu değil şekerim :)
Yok düşünmüyorum 😅
Burdayım desem övünmüş olur muyum
Değilim.
Bence öylesin
🥺 Teşekkür ederim. Açıkçası videodaya bakamadan yorum yapmıştım. Şimdi baktım. Beni bu şekilde görmen mutlu etti.
burada 30 var yeter mi 😆
Yas olarak değil videoda anlatılan gibi
Hepsi mevcut ama bende böyle kadın göremedim açıkçası işin sırrı bizlerin bakış açısıyla alakalı galiba
erko ne🤢
Erkolar
geldim
Oldukça
tabiki 7 yaşımdan beri olgundum ben😀
Değilim
Olgunum
Yerine göreyim ben
Evet
Evet 😎
Değilim
Linke göre olgunmuşum 😂