Diğer Nerenizden memnun değilsiniz? Parcalaynpuma1 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendinizde beğenmediğiniz şöyle olsa dediğiniz neresi Güncellemeler+1 yıl Hangsinden memnun degilsiniz Nerenizden memnun değilsiniz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dindardarwinist Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Her yerimi seviyorum da saçım kıvırcık olaymış daha iyi olurmuş 1 3 Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Sen yapay kıvırcık ol Yorumla Dindardarwinist +1 yıl Yok doğallık iyidir Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Peki Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Efendi dürüst, merhametimden ve Vicdanlı olmamdan memnun değilim abi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Selülit çatlak kararma sarkma 1 22 Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Ne ararsan var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen hepsinde geçmeyen şeyler Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Kasma bu kadar bunlar da sizi güzel yapan şeylerin başında geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle diyorsun ama insan kendini en güzel halde görmek istiyor daha yirmiyim ama her şey var Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Zamanla spor yaparsan sağlıklı beslenirsen hepsi geçer dert etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyisin teşekkür ederim Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Ciddiyim ya ben dalga geçmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok samimi yorum yaptın zaten inanıyorum Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl İstersen destek olabilirim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl İstediğin zaman dm atarsın ;) Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Geri cevirme artık çocuğu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buraya kimse ile konuşmak için gelmedim pumacik Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Bak üzülmeme neden oldun pumacik Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl 😂😂😂 cocuk ne guzel yardımcı olacaktı sen kaybettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olacak ne yapacak dua mi edecek çatlaklar geçsin diye Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl 😂😂 Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Sohbet eder kafa dağıtirdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kafam iyi benim gerek yok artık o ilk dediğinde de samimi olmadığını çok iyi anladım Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl 😂😂😂 zorda olsa anladn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında öyle olduğunu biliyordum inanmak istemedim galiba Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Kimseye yalan borcum yok keyfin bilir Yorumla
trgutv4ct Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Şükür edin olm elsiz ayaksiz insanlar var şükür edin 0 0 Yorumla
_yagmurr___ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Göğüs 1 2 Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Neden beğenmiyorsun Yorumla _yagmurr___ +1 yıl Çirkin Yorumla
Sugardaddyninkızı Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl sinirlerim 1 5 Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Neye cok sinirleniyorsun Yorumla Sugardaddyninkızı +1 yıl herşeye Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl En son neye sinirlendin Yorumla Sugardaddyninkızı +1 yıl sevgilim karısının numarasını vermedi ona sinir oldum çünkü benimki onda var Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Hm alırsın bi ara Yorumla
öylesinebiri27 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Burnum 1 3 Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Neden ki Yorumla öylesinebiri27 +1 yıl Uzun ve eğri Yorumla Parcalaynpuma1 +1 yıl Olsun duzeltirrsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her yerimi seviyorum da saçım kıvırcık olaymış daha iyi olurmuş
Sen yapay kıvırcık ol
Yok doğallık iyidir
Peki
Efendi dürüst, merhametimden ve Vicdanlı olmamdan memnun değilim abi
Selülit çatlak kararma sarkma
Ne ararsan var
Aynen hepsinde geçmeyen şeyler
Kasma bu kadar bunlar da sizi güzel yapan şeylerin başında geliyor
Öyle diyorsun ama insan kendini en güzel halde görmek istiyor daha yirmiyim ama her şey var
Zamanla spor yaparsan sağlıklı beslenirsen hepsi geçer dert etme
Çok iyisin teşekkür ederim
Ciddiyim ya ben dalga geçmiyorum
Çok samimi yorum yaptın zaten inanıyorum
İstersen destek olabilirim sana
Teşekkür ederim
İstediğin zaman dm atarsın ;)
Geri cevirme artık çocuğu
Buraya kimse ile konuşmak için gelmedim pumacik
Bak üzülmeme neden oldun pumacik
😂😂😂 cocuk ne guzel yardımcı olacaktı sen kaybettin
Yardımcı olacak ne yapacak dua mi edecek çatlaklar geçsin diye
😂😂
Sohbet eder kafa dağıtirdik
Yok kafam iyi benim gerek yok artık o ilk dediğinde de samimi olmadığını çok iyi anladım
😂😂😂 zorda olsa anladn
Aslında öyle olduğunu biliyordum inanmak istemedim galiba
Kimseye yalan borcum yok keyfin bilir
Şükür edin olm elsiz ayaksiz insanlar var şükür edin
Göğüs
Neden beğenmiyorsun
Çirkin
sinirlerim
Neye cok sinirleniyorsun
herşeye
En son neye sinirlendin
sevgilim karısının numarasını vermedi ona sinir oldum çünkü benimki onda var