Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet genel olarak kendimden memnunum. Geliştirmem gereken yanlarm var ve üstüne çalışıyorum. Ama yinede kusurlarımla sevdiğim yönlerimle her şeye rağmen seviyorum kendimi..
22 Yorumla- +1 yıl
Kendiyle barışık insan👍😊
En İyi Cevaplar
+1 yılMemnun değilim. Çok duygusal olabiliyorum. Özellikle iş hayatinda olumsuz etkiliyor bu beni. Biraz mantık insanı olabilmeli diye düşünüyorum. Birde fevriyim ben ya. Sonunu düşünmeden hop karar al uygula oluyor. Sonunu düşünmeden iş bıraktım mesela. Yedi ay işsiz kaldım bir ara. Torpulemem ya da geliştirmem gereken çok şey var daha 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Sende biraz çok şey var katılıyorum bak😁
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKendimden aşırı memnunum ve kendimi oldukça fazla seviyorum çünkü beni benden daha çok seven ya da seven değer veren kimse yok çünkü zor zamanlarda her zaman yanımdaydım ve yanımda olmaya da devam edeceğim tabi ki de kusurlarım var ama kendimi kusurlarıma rağmen seviyorum
21 Yorumla- +1 yıl
İyi özetlemissin
+1 yılDeğiştiremediğim, değiştirmek istemediğim şeyler var tabii ki.. Taviz veremem asla onlardan.. Her şeyimi kaybedeceğimi bilsem bile bu böyle oldu, böyle olacak..
11 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı çizgilerimiz ve bizi biz yapan değerler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
u +1 yılMemnunum, memnun değilim diyen olacak mı acaba ya 😅 elbette memnun olmadığım tavırlarım var ama onlar da beni ben yapıyor be
28 Yorumla- +1 yıl
Var tabi benimde kendimle ilgili memnun olmadığım noktalar ve maalesef dediğin gibi beni ben yapıyor 😁 belki biraz törpülenebilir..
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Özellik olarak : derin düşünmek, fedakarlık, yardımseverlik, inat, hırs bunları biraz törpülemem lazım gibi gibi
- +1 yıl
Ay lütfen kendini böyle gömme :D yapma bunu sjsjs
- +1 yıl
Yok be ne gommesi öz eleştiri noktaları yoksa ben her zerremle barışigim bunlar beni ben yapan noktalar 😁 ve niye gömmeyeyim ((:
- +1 yıl
yahu ironiydi :D açıkçası memnun olmadığın özelliklerin çokta şey değil hani sjjs
- +1 yıl
Duruma göre değişiyor, hafif çakırlık var. Jeton, paraşütle geç düşüyor olabilir 😁
- +1 yıl
ahaha peki 😅
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Memnunum şükürler olsun 😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genel olarak memnunum. Ama kıl olup değiştiremediğim bazı huylarımda var😅
Fotoğraf cahiliyim
Üşengecim
Sürekli bir şeyleri erteliyorum
Gideceğim her yere ucu ucuna yetişiyorum
Gereğinden fazla düşünüyorum
Bunları değişmeyide henüz başaramadım😅12 Yorumla- +1 yıl
Zamanla değişir belki dostum, fotoğraf hariç diğerleri değişir 😄
- +1 yıl
Hahahah diğerleri değişmiyor asıl askerde bile göreve son dakika yetişiyordum😅
Bunların arasında tek değişecek fotoğraf asıl daha iyi poz vermeyi ve daha iyi kamera kullanmayı öğrenmek lazım😅Tüm çevrem çok yakışıklısın %80 üzeri adamsın diyorlar. Ama Allah aşkına sen fotoğraf çekilme fotoğraflarda %40,50 lere düşüyorsun nasıl beceriyorsun bu kadar kötü çıkmayı diyolar🤣
Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Epeyce samimi bi dostlugumuz var.. en zor günleri birlikte omuz omuza atlatmisligimiz, en keyifli günlerde kalabalığın içinde birbirimize sarilmisligimiz var.. insan kendini olduğu gibi kabul edip, olumsuz yanlarinin bile sırtını sıvazlayabilirse dunya uzerinde korkacagı, cekinecegi pek nadir sey kaliyor geriye..
15 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum oldu👍 olumsuz ozelliklerimize dediğin gibi yapmak lazım ama bu olumsuzluklar yanlış kişi/kişilere gösterilmemeli 😊
- +1 yıl
Olumsuz yanlarimizdan faydalanmaya çalışan birileri denk gelirse? 😊
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun 😊👍
Kendimden memnunum genelde. Ara sıra idare ettiğim olsa da o kadarı olur sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Ara sıra tabiki olacak, o olmaz ise zaten sıkıntı var demektir.
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bazı yerlerde memnun değilim. Ailemin kısıtlamaları yüzünden çoğu şehri gezemiyorum, yeme içme masraflarında kendimi sürekli kısıtlıyorum, giyim tarzım ortalamanın altında. Özellikle giyim tarzım yüzünden tek bir kız arkadaşım olmadı. Giyim tarzımı değiştiremiyorum, değiştirmek istesem de pahalılığından kaçıyorum. Bir kızı edinecek herhangi bir deneyimim bile yok. Sevgilim olmuyor diye sıkıntımı kafama çok takıyorum.
11 YorumlaMemnun olmadıgım özelliklerim var elbette. Bazen çok fevri davranıyorum, duygularını uçlarda yaşadığım için olaylar karşısında fazla tepkiler verebiliyorum, daha akıllıca hareket etmek isterdim. Daha mantıklı dusunebilmek isterdim.
12 Yorumla- +1 yıl
Zamanla mantık biraz daha ön plana çıkar belki
İnsan olarak kendimden memnunum evet. Tabiki sevmediğim özelliklerim var. Çabuk sinirlenmek ve her şeye kızmak gibi.
20 YorumlaMemnunum ama bazen bazı huylarimi sevmiyorum. Kararsızlık ve fevrilik gibi. Bide fazlaca iyi niyet. Ama yinede herşeye rağmen kendimi çok ama çok seviyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Kendinle barışık olman güzel, sevmediğin huylarını azcık törpülemen temennisiyle
+1 yılerteleme alışkanlığım var mastürbasyon bağımlısıyım ve daha bunlar gibi bir ton şey. hiçbir şekilde değiştiremiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Geçici bir dönemde olabilir sonrasında biraz daha toparlarsin. Seninki biraz psikolojikte olabilir
Çok duygusalım her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum bunları degıştırmek istiyorum zarar veriyor bana çünkü
22 Yorumla- +1 yıl
Ben yardımcı olabilirim ister sen bunun kolay yolları var
- +1 yıl
Öncelikle hak edene hak ettiği değer olmalı yani her insana duygusallık gösterilmemeli.. Onun haricinde maalesef her insan iyi değil mantigimizi daha ön planda tutmamız gerekiyor hele ki iş hayatında direkt mantık n3 planda olmalı.. Değişmek ve törpülemek zordur ama zarar görüyorsan adımı atmak gerekiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMemnunum. Olumsuz görünen yanlarımın da artısı oluyor bir noktada, nasıl yönlendirdiğimiz önemli bence.
23 Yorumla- +1 yıl
Bencede 👍 olumsuzluklardanda olumlu bir yön bulabiliyoruz. Tabi olumsuz kısımları biraz torpulemekte lazım ((:
- +1 yıl
Elbette, ben böyleyim deyip kenara geçilmez. İnsan kendini geliştirmeyi bilmeli 🙂
- +1 yıl
Aynen öyle ve devamlı olmalı 😊
Çabuk unutuyorum olayları geç anlıyorum ya da anlamıyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Bu genelde neden kaynaklı oluyor sürekli arka planda bir şey düşünmek mi?
- +1 yıl
Anladım biraz daha az duyarlı olman lazım, sürekli düşünüp kafanı bulandırmak yerine hayata devam etmek ve geçmişte bırakmak lazım. Önce insan kendi kendinin doktoru dur 😊
+1 yılÇok kararsızım, yavaş ve uyuşuğım, fevriyim, çabuk demoralüse olmam. Bu özelliklerimden memnun değilim
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz üstüne gidebilirsin değiştirebilirsin dostum
- +1 yıl
Nasıl?
Kendimde törpülemem gereken özelliklerim var. Çok alınganım, duygusalım, triplerimi azaltmam lazım, bazı şeyleri az takmam lazım falannn...
13 Yorumla- +1 yıl
Bir liste yapıp tek tek çalışmalara başla.. Özellikle çok alınganliktan derim
- +1 yıl
İyi güldüm 😄😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendimde sevmediğim ve değiştirmek istediğim kişisel bir özellik var.
Benim düşüncemin aksine çoğu kişi bu özelliğin iyi olduğunu söyler ama benim için iyi değil.
Kimseye herhangi zararı olmasa da bana epey zarar verdiğini düşünüyorum.11 Yorumla- +1 yıl
O nedir?
+1 yılEvet elhamdülillah 🥰 ama tabi geliştirmem gereken konular da var
Sonuçta kusursuz/hatasız kul yoktur16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, gelişime devam hiç bitmez..
- +1 yıl
Peki ya senin
- +1 yıl
Değilim, törpülemem gereken huylarım var ve hedeflerim için kendimi geliştirmem gereken alanlar var.
- +1 yıl
Mesela nedir sormamda bir sakınca yok değil mi
- +1 yıl
Hedefler mi olumsuz yönler mi tabikide yok rahat olabilirsin ((:
- +1 yıl
Yani bende onu sordum memnun olmadığın nedir
- Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılbazen cok memnunum bazen değilim
kendimi eksik gördüğüm yerler var ve kendimi gelistirmeye calisiyorum ama herzaman basarili olamiyorum maalesef15 Yorumla- +1 yıl
Olsun çabalamak ve denemek yolun yarısıdır. Her başarısızlık sonrası basarma ihtimalin artar ve bakış açın gelişir. 👍
- +1 yıl
orası öyle bakalim iṣte ya tarih yazacağız ya tarih olacağız 😃😎
- +1 yıl
Noktayı güzel koydun😁😁
- +1 yıl
Tesekkür ederim 😃
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMemnunum tek memnun olmadığım nokta gereksiz alıngan olabiliyorum bazen
21 Yorumla- +1 yıl
Çok üzülürsün, dikkat et
+1 yılYine dünyaya gelsem aynı kişi olarak gelmek isterdim sadece ani karar verme huyumu pek sevmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Duruma göre değişiyor ama kritik öneme sahip konularda biraz derinlemesine düşünmekte fayda var ((:
Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Herkesin dediğini çok kafaya takan biriyim ondan memnun değilim.
11 Yorumla- +1 yıl
Diğer yorumunda onu fark ettim, bundan kurtulmak için neler yapıyorsun?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu aralar şiddetli geçimsizlik var aramızda kendimle
12 Yorumla- +1 yıl
Dönem dönem olabiliyor tabi
- +1 yıl
Evet oluyor bazen kendinden herkesten uzaklaşmak istiyorsun
Memnunum
Zargana diyorlar da çokta umurumda
Zargana iyi becermiş bunları11 Yorumla- +1 yıl
😄😄 Niye zargana diyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Memnun olsam ne olmasam ne?
Hangi mahkeme bakar buna ?
Gerek yok13 Yorumla- +1 yıl
Alayına isyan😄
- +1 yıl
Neocum sal kurşunları gelsin
Tutarsam aşk olsun 😎 - +1 yıl
😄😄
+1 yılSadece daha baskın bir karakterim olsun isterdim bunun dışında benden iyisi şamda kayısı
11 Yorumla- +1 yıl
Özgüveni biraz daha arttırmayı dene dostum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha çok dış görünüşle alakalı ve bunu değiştirememenin verdiği çaresizlik çok başbelası bir durum. Keşke bu konuda takıntılı olmasaydım. Ne özgüven kaldı ne bir şey.
14 Yorumla- +1 yıl
Herkesin bir alıcısı vardır bro eğer bir yerde açık varsa ise onu giyim tarzı veya karakterinle kapatabilirsin
Cevap sahibi+1 yılTepeden kelliği nasıl kapatabilirim bilemiyorum. 20li yaşlarımda böyle olması asıl beni üzen şey. Yaşıtlarımın ya da babam yaşındaki adamların bile fırça gibi saçı var. Sanki lanetlenmiş gibi hissediyorum. Tanıdıklar beni bu halde görmesin diye kimseyle buluşmuyorum. Tek takılıyorum.
- +1 yıl
Saç çektir ve bırak öyle dursun. Sakal bırakarak tarz deneyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılSaçı şimdilik sıfıra vuruyorum. Sakal sevmiyorum yakışmıyor. Biraz daha zaman gecsin bakalım belki kelliğe alışırım. Kim verecek ekime 40-50 bin tl.
Memnun değilim, yetersiz harçlık, baskı ortamında olma, çevresizlik, yalnızlık, dış görünüş
11 Yorumla- +1 yıl
Elinde olmayan sebeplerden var yani değişmesi temennisiyle kardeşim
Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Genel anlamda memnunum ama ah birde şartellerim aniden atmasa 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Anlık sinir yüklemesi 😄
- +1 yıl
Maalesef neyse ki saman alevi gibi 😄
+1 yılDuygusal ve ince fikirliyim cekilmez özellikler.. beni mutsuz eden seyler.
13 Yorumla- +1 yıl
İnce fikirli düşünmek yani derin bir insan olmak.. Bu cidden insanı huzursuz ediyor
- +1 yıl
fazlasiyla
- +1 yıl
Bende bu konudan müzdaribim nasıl değişilir bende bilmiyorum.
Fazla iyi niyetliyim sanırım fazla saf belkide iyimserlik her zaman iyi olmuyor işte 🤷🏻♀️
12 Yorumla- +1 yıl
Hak edene olmalı bence
u +1 yılÇok memnunum iyi ki varim ben... iyi ki buyum, iyi ki benim 💫💫
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👍😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğilim reelde biraz daha kendimi ifade edebilen dilim surcmeden konusabilen olmak istiyorum. Yazıya doktugum kadar güzel reel de konuşamıyorm
12 Yorumla- +1 yıl
Aşırı heyecanlaniyor olabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. ne yapmam gerekir onu çözmeye çalışıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bıkmışki kendimden, sarardım soldum dalımdan, sanki ruhum çıktı canımdan...
111 Yorumla- +1 yıl
O derece yani..
Cevap sahibi+1 yılÖyle...
- +1 yıl
Bu dönemlerde geçer illa ki neler geçmiyor ki..
Cevap sahibi+1 yılUmarım delip geçmez. Çoğu şeyde geçmedi geçmiyo 40 yıldır.. Ne deveyi güdebiliyorum ne diyardan gidebiliyorum.
- +1 yıl
Belki klasik olacak ama bakış açısını değiştirmek gerekiyor olabilir. Elle tutulur bir şey bulunup ondan güç almak gerekiyordur
Cevap sahibi+1 yılBakış açısı önemli bir nokta benim için en zoru.. Ait olduğun yerde değilsen güç alamazsın. Sadece oyalanır durursun öylece.. Pozitif olmak için bir destek gerek insana
- +1 yıl
İyi bir dost yok mudur?
Cevap sahibi+1 yılYok maalesef.. Sadece arkadaş diyebilirim
- +1 yıl
Umarım geçer bu zamanların
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim hepimizin diyelim
- +1 yıl
Rica ederim😊👍
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇabuk öfkeleniyorum, bu insanların benden uzaklaşmasına sebep oluyor..
10 Yorumla Açıkcasi ben değilim zayifim 18 ime yeni girdim ve yaşıtlarima göre daha sıskayım memnun olmadığım tek şey bu
11 Yorumla- +1 yıl
Spor ve beslenme ile bunu degistirebilirsin
Kendimi zor da olsa buldum. Artık memnun olup olmamam pekte önemli değil.
22 Yorumla- +1 yıl
Kendini bulduysan ve eminsen süreç tamamlandı mı peki
+1 yılGeç uyuyorum uyku düzenim sıfır yüzümde habire sivilce atıyor sıcaktan. alışkanlık zor ediniyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Uyku düzeni maalesef kendimi bildim bileli benimde öyle.
Biraz kilo aldım son zaman da bir tek o var tekrar spora başladım geçici bir süreç yani 😁🤝🏼
12 Yorumla- +1 yıl
Kg oluyor ya bir ay dikkat etmeyince anında alıyorsun 😄
+1 yılHerkese herseye karşı çok karamsarım herkesi bir tutuyorum ve bu yüzden hep yalnızım
11 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir düşünce tarzı ve evet sonucunda yalnız kalırsın, biraz daha akışına bırak.
Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğim. Tabiki de memnunum. Canım kendim ❤️
11 Yorumla- +1 yıl
👍
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu anlık değilim. Potansiyelimi tam kullanamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılMemnunum sadece daha az duygusal olsam fena olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKendimi seviyorum. Ama biraz daha güçlü ve kendimden Emin hareket ve adımlar alabilirdim..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendimden çok memnunum kendimi seviyorum aşığım degerimi biliyorum
00 Yorumla
+1 yılGüçlü taraflarim da zayifliklarimdan da memnunum şükür
00 Yorumla
+1 yılHassas biriyim. O yüzden memnun değilim
13 Yorumla- +1 yıl
Alınganlik anlamında mi
- +1 yıl
Her konuda hassasım
- +1 yıl
Biraz daha sertleşmen gerekiyor sanırım
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılfazla kuralcı bir tipim
11 Yorumla- +1 yıl
Kontrolü elinde tutmak istediğinden olabilir dostum
Memnunum canım kendim
11 Yorumla- +1 yıl
👍Herkes memnun
+1 yılÇok memnunum canım kendim 😂😎😂😇
12 Yorumla- +1 yıl
Nick biraz soru işareti uyandırıyor 😄
- +1 yıl
Ne gibi
+1 yılNe hikmetse herkes menumun 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bende onu fark ettim garip ((:
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılı olduğum için memnun değilim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi takıntılar var?
- +1 yıl
Okb hastalığı var bende
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeske var olmasaydim cunku zaten yasamiyorum hep yasayanlari izliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Bu çok agir olmuş
Cevap sahibi+1 yılGercekler
Memnunum, memnun olmazsam yaşanmaz bu hayat
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılkendimden memnun olsam dis gorunusume takmazdım
11 Yorumla- +1 yıl
Karakter ve giyim tarzinla bunu kapatabilirsin
+1 yılGenel anlamda memnunum sadece çok sinirliyim.
15 Yorumla- +1 yıl
O sıcak havalarda bendede var gibi
- +1 yıl
Bana sıcak soğuk fark etmiyor. Hep sinirliyim.
- +1 yıl
Neden peki? Tetikleyici nedir
- +1 yıl
Bilemiyorum 😔 randevu alacağım ötesi psikolog için.
- +1 yıl
Bi dene bakalım belki faydasını görürsün. Bir de deniz kıyısı veya doğa yürüyüşleri yap😊
kendimi beğenmiyorum. sinirli ve agresifim.
11 Yorumla- +1 yıl
Az rahatla bro, deşarj olman lazım ve temel sebebe inmen gerekiyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben memnunum, severim ben kişisini😂
11 Yorumla- +1 yıl
İyi anlaşıyorsunuzdur o zaman😁👍
Çok şükür memnunum.
11 Yorumla- +1 yıl
Gayet iyi 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılPek değilim , sebebini bilmiyorum 🤷🏽
13 Yorumla- +1 yıl
Anlık duygudur belki bro
- +1 yıl
37 yıllık anlık duygu degıldır umarım 😂
- +1 yıl
Belki bugüne özelde olabilir bro 😁 banada ara ara gelir
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Değilim, hâlâ içimde iyi bir insan yaşadığı için
11 Yorumla- +1 yıl
İçimizde iyi ve kötünün mücadelesi hep var
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler