Selâmlar!!
Girdiğiniz herhangi bir ortama ne kadar yabancı olsanda uyum sağlayabiliyor musun...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Girdiğiniz herhangi bir ortama ne kadar yabancı olsanda uyum sağlayabiliyor musun...✔

#Acid_Qeenn.🌺
İnsanlarla anlaşma konusunda pek uyumlu olduğumu düşünmüyorum.. Çok fazla anlaştığım, uyumlu olduğum çok az insan vardır..
Ortam konusunda daha uyumluyum.. Aşırı bir durum yoksa; hemen adapte olamamak şartıyla, zamanla uyum sağlıyorum kendi kurallarımı koyarak..
Yani aslında ben uyumluyumdur çünkü samimi ve cana yakın olduğum için insanlar ile anlaşmak benim için kolaydır ama karşımda ki insana göre değişir yani karşımda ki insan eğer soğuk itici zıt ya da cahil birisi ise imkansız yani o insan ile anlaşamam. ama bunun dışında dışa dönük olmayı seviyorum bu yüzden de uyumlu olabilirim bazen de içe dönük oluyorum duruma kişiler ve mekana göre belirliyorum bunu daha çok
herkesle anlaşabilen bir yapıya sahibim benimle herkes anlaşır.
insanların dertlerini dinlemeyi ve onlara yardımcı olmayı seviyorum genelde beni iyileşmek için kullanıp ben kendim iyi oldum diyerek bırakıp gidiyorlar.
😂 canları sağ olsun ben yalnız kalmam ama çevremde 2 3 insan vardır
Fazlasıyla uyumlu birisiyim. İlk başlarda girdiğim yerlerdeki kişileri dinlerim sonra sohbete katılırım. Atılgan birisi olsam da biraz çekingenlikde olur tezat gibi
Cevap
42Cevap
İnsan seçerim uyumlu olmak istediğim ile uyumlu olurum
Herkese ve her insana karşı uyumlu değilimdir.
Girdiğim her ortamda sessiz kalmayı tercih ederim o yüzden uyumluyumdur.
Biraz yabaniyimdir bir köşeye geçer otururum pek konuşkan biri sayılmam genel olarak insanlar ile mesafeliyimdir burnundan kıl aldırmayan cinsten
Uyumlu olmak gibi bir gayem olmaz kafama göre takılırım
Bu yaşıma kadar bir çok ortama girdim, bir çok iş ve işyeri değiştirdim. Uyum sağlamakta pek sıkıntı çekmedim. Övünmek gibi olmasın ama genelde sevilen bir insan oldum : ))
Sessiz , sakin.
Gerektiği zaman , gerektiği kadar.
Boş konuşmak ya da çok konuşmak huyum hiç olmadı.
Sorulmadan anlatmak hamliktandır der eskiler.
Herkese ve her şeye uyum sağlayamam. Bu bana göre bulunduğun kabın şeklini almak demek, ben yapamam
Samimi bulmadigim insanlarla uyumlu olamıyorum. Aşırı samimiyeti veya çoksoguk kanlı olmamak lazım karşımdaki insanlar
Evet her insana uyum sağlayabilirim, hoşlanmadıklarım hariç. Onun dışında geçimi gayet kolay biriyim.
Biraz ayrık otu olabilirim lakin sevmedikleri karşı öyleyim. Çünkü onlarla uyum içinde olmamak işime geliyor 😅 Normalde uyumluyumdur
Zulme zalimlere züppeliğe ve zorbalığa asla uyum göstermem. Onlara uymadım diye bana çok işkence ettiler daha da işkence etsinler. Yine uymam onlara.
Hayır maalesef. Bazii insanlar vardır sevmediği ortamda dahi uyum sağlıyorlar ben onlardan değilim. Ortam bana uygun olmalı ki bendeuyum sağlayayım.
İlk zaman gergin oluyorum. Etraftakiler mutlu ve enerjisi yüksekse ne ala, değilse kalkmak için dakika sayıyorum
Ortama ve insanlara göre. Şayet yalaka şımarık değillerse. Kendini beğenmiş tipler ise onlara pek uyum sağlamam.
Bebeyim ben bir Su elementiyim girdiğim kabın şeklini alırım😎
Uyumluyumdur ama Yabancılık çektiğim ortamlara girmeyi sevmiyorum
Aleyküm selam. Sıkça ortam değiştirdiğimden uyumlu olduğumu düşünüyorum ‽
Ben seni sorumda etiketledim de yanlış yazdım sanırım 🙈 bekliyorumm Sevdiğin fenomenler kimler? ↗
Valla olmadığımız masa yok ya uyum sağlıyorum 😅
Her ortama uyum sağlarım yeterki kafa dengi insanlar olsun
Sessiz sakin ortam severim. migrenim. var aman aman
Evet teyze olabildiği kadar uyumlu olmaya çakışıyorum aman çalışıyorum
Herkese değil ama uyumlu olmak zor değil benim için ☺️
Duruma Bağlı tamamiyle. Değişken ortam a ayak uydurmaktansa, onlar bana ayak uydursun. Haa uymak gerekiyorsa eğer uyum için uyum oluşacabilir sadece. Onun dışında her insanın kendine aiit uyumlu ve uyumsuzlukları var zaten. Bunu biliyoruz. Bilmem Anlatabildim Mi?🤔🤔
Eskiden uyumluydum ama artık değilim sanırım tahammülüm kalmadi
eğer ortamda insanların anne babası gibi büyükler varsa hayır. Ama geri kalan her ortama uyum sağlarım.
hayır çok uyumlu birisi değilim anca 1-2 kişiyle samimi bir sohbet kurabilirsem sohbet devamında samimiyet, uyum devam ediyor
Gram alakam olmayan bir konu hakkında üst düzey şekilde olayın takipçisiymiş gibi konuşup hiç belli etemeyebilirim
Ben önce girince bir ortam bana uygun mu sessizliği içerisine girerim eğer hoşa giden şeyler olursa sıcakkanlılığımı çıkarırım ortaya
Sevmediğim ortamlarda asla ağzımı açmam.
Sevdiğim ortamlarda ise susturamazlar.😂
Evet uyum sağlarım genelde ama bazen çok canım sıkılıyor
Ortama göre değişir ya bazen evet bazen hayır denebilir
en başta sıcak gözükmek istesemde soğuk nevale diyorlar zamanla rahatlıyorum sanırım düzeliyor
Gerektiğinde saglayabiliyorum. Ama bazı ortamlar hiç benlik değil maalesef
Evet, genel olarak uyum sağlamakta zorlanmam.
Ben dünyaya uyamadım, ne ortamı komple uyumsuzum.
Evet sağlayabiliyorum
Çok kısa sürede uyum sağlarım
Kolay uyumlanırım kolay soğurum. Sıkıntı.
Cok uyumlu bir insanım.
Bazen çok fazla gereksizce hatta
Olurum ama o ortamı sevmem lazım önce
Uyumlu olduğum söylenir.
Evet uyum saglarim
Hemen uyum sağlayamam
onlar bana uyum sağlasın 😏
Hemen uyum sağlayamam yeni ortama maalesef
Genelde bana uyum sağlarlar
m3l gibi bir köşeye siner insanları gözlemlerim
Evet çok zorlanmam bu konuda
Evet genelde uyum sağlarım