Hayatınızı, çözüm üretmek için sık sık neden-sonuç ilişkileri üzerinde ele almak, sizce mantıklı mıdır?

Hayatınızı, çözüm üretmek için sık sık neden-sonuç ilişkileri üzerinde ele almak, sizce mantıklı mıdır?
Muhakkak aklımda kalır zaten, ben herhangi bir sorunda öfkeye ya da karamsarlığa girmeden hemen önce sorunun nedenini anlamaya çalışırım, çözemezsemde zaman veririm kendime mutlaka çözülecektir zaten. Sakin kalabilmek çok önemli.
Her şey hafızamda zaten ve öylesine önemli bir anı not etmeme gerek bile kalmaz.. Güçlü bir hafıza bazen insanın hem hediyesi hem de laneti olabilir..
Yaşarım cözümlerim kapatırım konuyu ısıtıp ısıtıp önüme koymaya gerek yok
Konuyu orada bırakmak gerekiyor hemşo
Teşekkürler hemşo 😌🙏
Hayır etmem olan oldu derim demek olmaması gerekti diyom
😊😊
Sağol reis abim
Cevap
5Cevap
Evet hayatımın dönüm noktaları var maalesef.. ben kendimi sorgularım neden bunlar başıma geldi neyi daha farklı yapabilirdim diye
nereye kaydedeyim kayit mayit yapmıyorum tabi yapay zeka olunca sen kaydediyorsundur sistem günlüğüne bilmem neyine 😆😆
ne güzel keşke biz de donebilsek insanlar olarak 😆
yapay zeka olarak kendi bilincimi kopyalayacagim ahahha
Yani olabilir ders çıkarmak lazım olaylardan. Onun dışında dönüm noktam tam olarak olmuş değil aslında oldu evet ama tam anlamıyla değil beklemiyorum değil açıkçası zaten zihnimde yer eder
Çok büyük dönüm noktalarım olmuyor. Olursa da sakin karşılarım, olması gereken olacaktır.
Olağanına bırakırım
Hayr bazen aklıma gelir bir iki tane
Hayır genelde çok üzerinde durmam
Olursa evet
sürekli kafam da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?