Genelde hayatımın dönüm noktalarında virajı alamayıp şarampole yuvarlanıyorum.

Genelde hayatımın dönüm noktalarında virajı alamayıp şarampole yuvarlanıyorum.

Benim için hayatımın Bir dönüm noktası var, ben ilkokul dönemini 8 sene normal okulda okudum kendimi doğuştan bedensel engelli olduğum için 8 yıl normal okulda engelli olmayan insanların içinde okudum, ancak arkadaşlarım veya öğretmenlerin bu konuda beni hiçbir zaman ayırmadı tabii okula ilk başladığım sıralar antika bir gezilerinde falan ayrı kaldığım oldu, ancak şöyle bir şey var meslek lisesi dönemine geldiğim zaman lise döneminde bedensel engelliler meslek lisesinde okudum Doğan Çağlar Özel eğitim meslek lisesi olarak adı geçiyordu, önce servisle gider gelirim diye düşündüm fakat daha sonra ulaşım imkanı ve servisin vakitsiz almasından kaynaklı olarak yatılı kalmayı tercih ettim.
bana ilk başlarda yatılı kalmak her ne kadar zor geliyor olsa da belli bir zaman sonra bu duruma alıştım ve hafta sonları dahi eve gitmemeye başladım ve insanın içine karıştıktan sonra insanların karakterini öğrenmeye başladıktan sonra kendi ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim ve evde yalnız başıma kalmayı kendi kendimi idame ettirmeyi öğrendim kısa süreliğine de olsa en fazla belki 2 gün ya da 4 gün evde yalnız başıma kalabiliyorum gerçekten yatılı okulda okumak bana hayatımda birçok dönüm noktasını kazandırdı.
Tabiki var aşık oldum onun acısını çektim sonra sevmediğim kuzen gösterdi resmi hesap sordum oda büyü artık büyütecek bir şey yok dedi bende o an değer bitti daha da karışmadım ama şu oldu o terketti bu başka biriydi sonra iste konuştuk haklı olarak dedim ki bana bir daha karışmayacaksın defol git dedim sonra alttan almalar başladı ben istemedim yapma dedim sevme değer verme dedim sen yaparsan bende yaparım dedim söz ilk senle tanıştırcam dedi biliyorum ben sana kötü şeyler yaptım dedi ben senin ruhunu gördüm dedim dedi ki ben seni her yerde görüyorum sen olmasan burdan taşınmıştık dedi ve bu bitti sonra haber duyduk işte ciddileşmiş iş evlenecekler okulda tanışmışlar o başka sınıftaydı kazık attığı ilk kişiyle işte dedikodular çıktı işte kız susuyormuş erkek bağırıyormuş annesini eve almıyormuş sonra kuzenim duymuş kız demiş ki yapmasak mı oda ben sana o kadar şey yaptım demiş doğruysa tehdit etmiş tecavüz etmiş tuzak kurdular 2018de kurtuldum namusuma dil uzattı bence o kızdı demek istediğim biriyle yatmadım sadece yanlış şeyler yaptım eskiden ama vicdan azabı çekerdim de niye bunu yapıyorum diye dalga geçti işletti korkuttu kıskandırdı bence bir şey var çünkü kız bile bile bunu niye desin ki bence çocuk gerçekten ona bir şey yaptı ya benden intikam alıyor çünkü sevenler demez mi ben çok seviyorum hyr ikisi de demiyor erkek diyor ki dalga geçiyor benim onu red etmemle var bir şey belki de olabilir de ama onun suçu oda diyor ki biz senden izin istemiyoruz evlenicez biz bir nane var gibi kız da demiyor seviyorum onu daha kıskandırmıyor sadece resmi gösterip diyor ki bana evlenme teklifi etti diyor bence burada bir gariplik yok mu bence var sonra nişanına gittim arkadaşın seni arıyordu orada dalga geçiyor biliyor musun amcan istedi kızı yalan dedim resimler attılar sonra kız yine kızdırmak istiyor umursamadığım için hem suçlu hem güçlü
Cevap
14Cevap
Evet var doğmak oldu.. bunun dışında önemli bir dönüm noktası yaşamadım hayatımda
aslında 3 kez oldu ilk dönüm noktası ilk eşimin biz 2 yıllık evliyken şehit olması ile oldu 2. dönüm noktam sonra eşim şehit olduğu için devlet memur olma hakkı verdi ev hanımı iken memur oldum hayat şartlarım değişti 3. dönüm noktam 5 yıl sonra 2. evliliğimi yaptım ne acı ki 1,5 yıllık evliyken bu eşimi de kaybettim
@Firu_Zen te teşekkürler 😭😭😭
Toprakları bol olsun 🤧
Başın sağ olsun 😒 3. Evliliği düşünürsen hiç çekinme ☺️ mübarek yakaladığını gönderiyor 🙄
@Dördüncümurat4 ya ama bu çok acımasız bir yorum
Özür dilerim sadece tebessüm oluşturayım dedim 🤦🏻♂️
U dönüşü levhalarını görüp dönmeyenlerdenim sanırım ben bu eşeklik halis mi
Bilmem öyle mi asjsjsj
Biraz var gibi sbbfgh
öyle anlarım da olmuştur belki bilemedim şimdi😅
Strateji bey bıkmadınız mı 😒
😂😂 yeni adım bu mu
Çok sevdim shdnfnf
Sen bıkmış gibisin de ben böleyim 😅
Aman Strateji Bey bana bir şeyler oluyor 🙄
Hbdbfd ateşin mi çıktı ne oluyor, isteyerek yapmadim valla dhf
Tansiyon hiç Hayriye’yi bilmiyor ya 🤦🏼♀️
Tuzlu ayran verim mi 😅
Olar 🥺
🥛 (ayran emojisi bulamadım süt koydum)
Afiyet olsun biraz kendine gel😂
Dur içine bal koyayım öyle olmaz
Ballı süt mü shfh sevemiyorum bir türlü
Nasıl içiyon
Hasta olunca akıyor gidiyor ben seviyorum 🥺
Içene helal olsun çok tatlı geliyor bana 😅
Hasta mı oldun yoksa havalar soğudu derken djfg
Yazın ortası bile hastaydım ya 🤦🏼♀️ süt burger’i bu yüzden seviyorum
Sen kolay hasta oluyorsun o zaman dikkat et havalar tam çarpma döneminde😂 üşütme
Süt burgeri ben de seviyorum yeniyor ama sütün içine bal dökünce zorla içiyorum gibi oluyor djfj
Biraz moralim bozuktu direkt bağışıklık çökünce hastalıkta bana çöktü sjsjj zencefil bile atıyorum ya içine
Ben zencefili bir detoks suyuna atıyorum jsbf
Moralini ney bozduysa umarım yoluna girer
Sağlığını etkilemesine izin verme
İyileşmek de senin elinde vücuduna iyi bak besle sula onu, dinlendir 😂
Bağışıklık zayıf demek ki biraz iyi beslen iyi
Teşekkürler 💫
💫
Her insanın hayatında dönüm noktalarından var bunu iyi değerlendiren ömrü huzur içinde bunu degerlendiremeyenler uçuruma doğru yol alır.
hiç bir şeye dönüm noktam diyemem hâlâ nefes alıyorken :) ama bir gün doğurursam işte o gün dönüm noktamdır
Kaderin mümkün mertebe oldurmadığı şeylere olacak deme konusundaki inat potansiyelimi, sevdiğim birini kaybederek ödediğim diyet sonrası, bırakmak
Daha olmadı o dönüm noktası ama olucak bir gün
Pandemide 1 ay süren covidi atlattıktan sonra eski ben değilim.
Var var burada herkese yazıp sonra masumu oynayan bi adamdan kurtuldum:)
İki tane oldu. Güzel de oldu.
Var peki sizin var mı
Var.
Lütfen açıklayabilir misiniz
Hmm var evet memnun muyum hayır 🤭
Oluyor öyle keşkeler 🥺
Evet intihar etmekten vazgeçmiştim
Mesleğe başlamak olabilir.
Var hatta çok küçük yaşdaydı ilki.
Dönüm noktasından kastın ne
Radikal kararlar aldığın ve hiç unutamayacağın anlar
Vicdanen karar vermek yerine her zaman mantığını kullan belki bahsettigin şarampol senin pişmanlık duyduğunu ifade ediyor
Boşanmak hayatımın dönüm noktası oldu
2002 genel seçimleri
Ağır hastalık geçirmek
Hayir yok
Var.
Oldu olmazmi
Çok var 😃
Var evet.
Yok.
Evlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?