Kişilik & Karakter Hayatında dönüm noktaları var mı? Slavex Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl güncel Hayatında dönüm noktaları var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet benimde var 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet var. Bu dönüm noktaları can acıtır ama o nokta gerçekten insanın hayatını değiştiriyor ve daha iyi bir ben yaratıyor. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Var liseden sonra çalışmaya başladığım ilk gun isten cikacam dediğimde babamdan sopa yiyip ise devam ettiğim gün ve 2017 Haziran ayı 1 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. oldu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Babamın annemi öldürmeye çalıştığı gün 0 1 Yorumla Slavex +1 yıl Çok geçmiş olsun.. Yorumla
TATLIDILII Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Hayatım yokki noktasi olsun bembeyaz kağıt gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet benimde var
Evet var. Bu dönüm noktaları can acıtır ama o nokta gerçekten insanın hayatını değiştiriyor ve daha iyi bir ben yaratıyor.
Var liseden sonra çalışmaya başladığım ilk gun isten cikacam dediğimde babamdan sopa yiyip ise devam ettiğim gün ve 2017 Haziran ayı
Var.
nedir
oldu
Babamın annemi öldürmeye çalıştığı gün
Çok geçmiş olsun..
Hayır yok
Hayatım yokki noktasi olsun bembeyaz kağıt gibi
Daha yok