?
Evet çıkar
Hayır çıkmaz
Tersi çıkar
Rüya görmüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
?
Ben gece yorgunluktan yatağı zor görüyorum 😂 rüyayı nasıl göreyim 😂 yatar yatmaz küt gidiyorum zaten 😂 rüyalarla uğraşacak zamanım olmuyor maalesef 😂
Çok saçma rüyalar gördüğüm için çıkmıyor. Geçen günlerde rüyamda hocamı görmüştüm doktor önlüğü giymişti. Sonra hocanın aynısı bir adam geldi ve hocanın ikizi olduğu öğrendim. Böyle saçmaydı. Dün de rüyamda babam ölüyordu çok korktum. Allah korusun
Cevap
14Cevap
Çıkmasa da olur. O kadar gerçekçi ki yaşadım sanıyorum. 😀
şu an hiç çıktığını hatırlamıyorum..
Hayır çıkmaz.. zaten görünüyorum da rüya
Gördüğüm rüyalar çıksaydı herhâlde banka soymuş, birilerini vurmuş olurdum 😂😂 aman aman Allah korusun
Benimkilerin cikmasi imkansiz sanki fantastik dizi cekiyorum çünkü
Rüyaların bilinçaltından kaynaklanması nedeniyle bazen çok fazla kafa yorduğum durumlar hakkında rüyalar görebiliyorum. Bu rüyaların da bazıları aynı konularda kısmen de olsa çıkabiliyor.
benim çıkıyor ya bir tane srvgilim oldu onun da ayrılmasını ilk rüyamda gördüm. ayrılıyordu gidiyordu aradan 1-2 hafta geçti gerçekte ayrıldı
O kadar saçma ki çıksa ne çıkıcak anlayamam zaten😅
Oluyor çıktığı öyle hatırlıyorum hatta bazen
Geçtiğimiz Mart ayından beridir yaşayacağım günleri görüyorum hâlâ da devam ediyor
Çıkıyor ve korkuyorum sjjsjd
Çok sağlam rüyalar görürüm yaa. Her rüyamın genel olarak anlamı çıkıyor ve bazen yaşadığım bir olay ortasında ben bunu rüyamda daha önceden görmüştüm diye şok oluyorum
yok yaa, alaklalı bişi çıkmaz.🤷♂️
Hayır çıkmaz
Sık rüya gören biriyim
Gördüğüm rüyaların çoğu çıktı..
Çok fazla rüya gören bir insan değilim
Gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum
Hep tersi cikmistir diyebilirim
Hiç çıkmaz
Azda olsa çıktığı oluyor
hislerimde çok güçlüdür.
Pek değil
Rüyaya inanmak sacmalık