Özellikle annem ve ben, rüyalarımızla yaşıyoruz. Çünkü rüyalarımızın çoğu çıkıyor. Çoğu derken, sıradan rüyaları saymıyorum tabi. Sıradan ve absürd. Problemler, sıkıntılar, ölümler, gelecek haberler vs. yüzlerce rüyam çıktı.
Misal, rüyamda hayali bir kız gördüğümde, o gün muhakkak kötü bir şey olur. Ya da kötü bir haber alırım. Hatta hayali bir kız gördüğüm zaman telefonumu kapatırım. 15 Temmuz'u bile rüyamda görmüştüm. Hatta tweet atmıştım. Sonra başım belaya girer diye silmiştim.
Medyum, astrolog, falcı vs. değiliz. 😄 Öyle ruhani özelliklerimiz yok. Sıradan insanlarız. Ama bu rüya konusu, beni de şaşırtmıyor değil. Maalesef, çok kez ölümleri de gördüm. Sizin de rüyalarınızın çıktığı oluyor mu? Bizim gibi rüyalarına fazla anlam katan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir kaç kere gördüm ben de sayılıdır. Ama çok garip bir şey
Gerçekten öyle. Hapiste bir tanıdığımı 2 kez rüyamda görmüştüm. İkisinde de çıkmıştı. Şimdi yine hapiste. Ailesi ile haber yolluyor bana.
'Rüya görüyor mu?' diye. 🤨
Üçüncü de rüyamda gördüm. Aradım annesini, 'Abi'yi rüyamda gördüm ama bu sefer karışık' dedim.
''Hapisten eve geliyor. Evde herkesin morali bozuk. Sarılıp ağlıyorlar falan'' rüyayı anlattım. 1 hafta sonra evin babası vefat etti. Sonrasında hapiste olan abi, eve gelmişti. Ardından hapishaneye geri getirilmişti. 🙁
Yani konu sadece bilinçaltı değil. Bir gizemi var.
Evet ya çok gizemli ve ürkütücü, ben yıllar önce 33 şehidimiz vardı ya doğuda ondan bir kaç gün önce gökyüzünde bir sürü f16 savaş uçağı görmüştüm rüyamda kaçıyorduk falan sonra bir kaç gün sonra 33 şehit haberi geldi çok etkilenmiştim hâlâ aklımda. Sonra İzmir de bir deprem olmuştu 6.5 di galiba ondan önce de deprem oluyordu rüyamda baya şiddetliydi diye anlattım anneme hatta. Sonra deprem oldu. Bir kaç tane daha vardı galiba
Geçen sene arkadaşımın babasını 2 kez 'öldü' gördüm. ☹️ İkinci de moralim çok bozuldu. Anlattım. Dedim Şenol Amca'ya söyle, dikkat etsin. Kendimi kötü hissediyorum.
'Babama bir şey olmaz. Domuz gibidir' dedi.
4 ay sonra adam vefat etti. Beni her gördüğünde rüya konusunu açıyor. Gerçekten ürkütücü.
Seninkiler baya ürkütücü ya iyi şeyler de görüyor musun
Hepsini anlatsam, korkardınız cidden. :) Maalesef, ölümleri çok kez gördüm. Annemin amcası mesela, rahmetli dedem ve anneannemin koluna girip, boşluğa yürüyordu. Adam 2 gün sonra kalpten gitti. İyi rüyalar genelde görmüyorum. 11 ay Brüksel'de yaşadım. Dönme düşüncem hiç yoktu. Ama son 1.5 ay rahat 20 kere döndüğümü gördüm. Maalesef, Trabzon'a döndüm. Başıma gelmeyen kalmadı.
İlginçmiş ama genelde kötüler görünüyor sanırım, insan içinde yıpratıcı bir şey bence görmüyor öyle bir şeyler iyi ki. Benim rüyalar artık fantastik takılıyor gelecekle ilgili bir şey görmüyorum
Köpekleri çok fazla görüyorum. Özellikle siyah kurtları. Bir keresinde rüyamda siyah kurt bana saldırdı. Korkudan uyandım. Baktım kurt duruyor karşımdaki yatağın üstünde. 😄 Hoooşt hoooştt başladım dualarımı okumaya.
Nereden baksanız, 1 dakika oradaydı. Sonra yok oldu. Halüsinasyon ötesi bir şeydi. Bilinçaltım cayır cayır cidden.
Neee şu an korkuyorum. Geçen gün ben de kurt görmüştüm. Ama şu an bu çok korkunç ve ben tekim evde
Bir örnek daha verecektim. Neyse kalsın o zaman. :)
Evet gece gece biraz korkutucu oluyor normalde korkmazdım da bir kaç kere uyurken bir şeyler dokundu gibi hissettim o yüzden artık korkuyorum
istanbulun en iyi hocası bence berzah medyum hocadır bence
Kalp Gözümüzün açık oldugunu düşünüyorum
Rüyamda gördüğüm durumları gerçekte yaşadım
Evet bana da öyle diyorlar hep.
Çıkmıyor.
En güzeli. :) Kafa rahat oluyor. Beni mahvetmiyor değil. İşime yaradığı da oluyor ama bazı insanların ne mal olduklarını görüyorum.