Kişilik & Karakter Sizde anısı olan ne var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/-Xs5aPhhfvU?si=ec2LpKILHUKw_o6U Sizde anısı olan ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 159,4b cevap paylaştı. bende anısı olan şey bilgisayar oyunları.. şarkılar.. ve filmler var.. mesela şu videoyu oldlar bilir ve ağlar muhtemelen sfsdfhttps://www.youtube.com/embed/TTB6eEHCAko 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🥲 baya eski bi şey
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 25 , eic 78% 1 yıl Anısı olan şeylerin canı cehenneme jdjfn Fak the system djnfnf 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Jfjfj sana yapılan bize yapılmıştır Yorumla KnightsSword 1 yıl Jdnfjfn senin davan benimdir garðaşs Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sbsv... Aşk dizim. Bu bile benim için güzel bir anıdır. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Jdjdjd bu dizinin herkesle anısı var demek ki Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Sen bilmezsin, o zamanları dermişim jfjd Yorumla Soran 1 yıl 5. sınıftım aşk acısı çekiyordum 😂 Nerden bilebilirdim 7 yıl süreceğini jsjdjs Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Bir şey yok, bir şey yok.. Yorumla Soran 1 yıl Ckdogn Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Tesbih var bi tane uzun zamandir ilk defa biseyin anisi oldu bende. Sadece 7 tane taşı var 😃 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Geriye kalan 26 tanesi nerde 😃 Yorumla ΙιΙιτh 1 yıl Bu özel bi anlamı var 😃bakam anlayacak misin.. Yorumla Soran 1 yıl 7 sayısının hikmeti mi 😃 Yorumla ΙιΙιτh 1 yıl Yuoookkk hadi bul 😃 Yorumla Soran 1 yıl İpucu versen 🥲 Yorumla ΙιΙιτh 1 yıl Bi ara ozelden derim bos ber burada demeye gerek yok 😄 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi de jddj Yorumla ΙιΙιτh 1 yıl burada mi diyim Yorumla Soran 1 yıl Özeldenn Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Beyaz faber castel kalemim hala kullaniyorum cok seviyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben onu yanlışları silmek için sanıyordum 😄 Yorumla
TürkQueen Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Düsündümde hiçbir şey yok laaa sap gibi kaldım sjsj 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Jdjdj Yorumla
ElifReyha Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Dedemin ölmeden önce verdiği para 1 yıl oldu ama hala saklıyorum 😖😖 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ceket ve supriz yumurtadan çıkan kartal. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kim aldıydı 👀 Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl abim almıştı Yorumla Soran 1 yıl Timam 🤓 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılma hakkımı kullanmak istiyorum 🥲 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Nassı yani kdjd Yorumla Şeriffe 1 yıl Anısı olan bir şey var mı diye sormuşsun ya var ama söylersem üzülüyom diye ayrılma hakkımı kullanmak istiyorum dedim hsjjsks Yorumla Soran 1 yıl Haa ondan dolayıı 🥲 Yorumla Şeriffe 1 yıl Evet tam olarak ondan hsjsk Yorumla
rouveboy Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Sözcükler, kelimeler ve cümleler 😶 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Bi şeyler olmuş gibi 👀 jdjdj Yorumla rouveboy 1 yıl Ne olmadı ki 🥲 Yorumla Soran 1 yıl 🤧 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl M'ler üzer (kötü bir anı) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤧 Yorumla
m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yarim kalpli bir kolye ve origami küçük bir gemi. 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. Eşyalar var sayamam hepsini 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mavi boncuklu kolyem var çocukluğumun kolyesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Üj bej tane şarkı 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Üjten sonra dörjj gelmiyor mu idi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dörj söylemek zevkli değil ama üj bej daha cüzel Yorumla Soran 1 yıl Kdkdj 😌 Yorumla
kardiyoit Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Ne izlerdim be eskiden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O zamanlar 5. sınıftım 🥲 Yorumla kardiyoit 1 yıl ergenliğimin dizisiydi 🫠 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Şarkılar 0 0 Yorumla
m UykuHuzurr0o Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne yok ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bende anısı olan şey bilgisayar oyunları.. şarkılar.. ve filmler var.. mesela şu videoyu oldlar bilir ve ağlar muhtemelen sfsdf
https://www.youtube.com/embed/TTB6eEHCAko🥲 baya eski bi şey
Anısı olan şeylerin canı cehenneme jdjfn Fak the system djnfnf
Jfjfj sana yapılan bize yapılmıştır
Jdnfjfn senin davan benimdir garðaşs
😂
Sbsv... Aşk dizim. Bu bile benim için güzel bir anıdır.
Jdjdjd bu dizinin herkesle anısı var demek ki
Sen bilmezsin, o zamanları dermişim jfjd
5. sınıftım aşk acısı çekiyordum 😂 Nerden bilebilirdim 7 yıl süreceğini jsjdjs
Bir şey yok, bir şey yok..
Ckdogn
Tesbih var bi tane uzun zamandir ilk defa biseyin anisi oldu bende. Sadece 7 tane taşı var 😃
Geriye kalan 26 tanesi nerde 😃
Bu özel bi anlamı var 😃bakam anlayacak misin..
7 sayısının hikmeti mi 😃
Yuoookkk hadi bul 😃
İpucu versen 🥲
Bi ara ozelden derim bos ber burada demeye gerek yok 😄
Şimdi de jddj
burada mi diyim
Özeldenn
Beyaz faber castel kalemim hala kullaniyorum cok seviyorum
Ben onu yanlışları silmek için sanıyordum 😄
Düsündümde hiçbir şey yok laaa sap gibi kaldım sjsj
Jdjdj
Dedemin ölmeden önce verdiği para 1 yıl oldu ama hala saklıyorum 😖😖
Ceket ve supriz yumurtadan çıkan kartal.
Kim aldıydı 👀
abim almıştı
Timam 🤓
Ayrılma hakkımı kullanmak istiyorum 🥲
Nassı yani kdjd
Anısı olan bir şey var mı diye sormuşsun ya var ama söylersem üzülüyom diye ayrılma hakkımı kullanmak istiyorum dedim hsjjsks
Haa ondan dolayıı 🥲
Evet tam olarak ondan hsjsk
Sözcükler, kelimeler ve cümleler 😶
Bi şeyler olmuş gibi 👀 jdjdj
Ne olmadı ki 🥲
🤧
M'ler üzer (kötü bir anı)
🤧
Güzel bir şarkı var
Yarim kalpli bir kolye ve origami küçük bir gemi.
Eşyalar var sayamam hepsini
Mavi boncuklu kolyem var çocukluğumun kolyesi
Üj bej tane şarkı
Üjten sonra dörjj gelmiyor mu idi
Dörj söylemek zevkli değil ama üj bej daha cüzel
Kdkdj 😌
Anısı olanları dönüşüme gönderdim
Ne izlerdim be eskiden
O zamanlar 5. sınıftım 🥲
ergenliğimin dizisiydi 🫠
Bazı oyuncaklar
Şarkılar