Kişilik & Karakter En babaanne/ dede özelliğiniz ne? kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor IrganamiiiimBaşım ses götürmiii Güncellemeler1 yıl Süper soru 💫 En babaanne/ dede özelliğiniz ne? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Ayaklarım üşümesin diye 2 çorap üst üste giyerim asjsb 0 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Gece kalkarsam eğer ablamın üzerini örterdim hala da öyleyim. Şimdi aynısını çocuğuna yapıyorum. 1 0 Yorumla
Pocahontesss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bu seneyle birlikte gelen"Başım ses götürmüyor" güncellemesi 🙇🏻♀️ 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bazen kalkıp otururken anaaaaam diye söylenirim 😂 0 0 Yorumla
DwinchesteR Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aksam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez ( dedem):))) 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Sevmediğim dizi karakterine sövüyorum.. 0 0 Yorumla
marall3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Öyle bi özelliğim yok kaç yaşıma gelirsem geleyim olmaz da😂 0 0 Yorumla
DedeSalih Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben dumduz dedeyim zaten 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Başım ses götürmeyo susun gari shshs 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çok üşürüm hep bir yerlerden eser 😅 0 0 Yorumla
_Leonidas_ Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Ayagına çorap giy soğuk yere oturma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayaklarım üşümesin diye 2 çorap üst üste giyerim asjsb
Gece kalkarsam eğer ablamın üzerini örterdim hala da öyleyim. Şimdi aynısını çocuğuna yapıyorum.
Bu seneyle birlikte gelen"Başım ses götürmüyor" güncellemesi 🙇🏻♀️
Bazen kalkıp otururken anaaaaam diye söylenirim 😂
Aksam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez ( dedem):)))
Ellerimi arkadan bağlayarak yürüyorum
Sevmediğim dizi karakterine sövüyorum..
Öyle bi özelliğim yok kaç yaşıma gelirsem geleyim olmaz da😂
ben dumduz dedeyim zaten
Başım ses götürmeyo susun gari shshs
Aşırı sese dayanamıyorum
Çok üşürüm hep bir yerlerden eser 😅
Çocuklaşmış olmam
Hepsi numara naz niyaz..
Karadenizli misin yoksa
Ayagına çorap giy soğuk yere oturma