bir kizda olmazsa olmaz dediginiz uc ozellik? Ya da karsi cinste kizlarin da cevaplamasi icin ve neden ?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
1-) Anlayışlı
2-) Nerde nasıl davranması gerektiğini bilen.
3-) Karakter sahibi olmalı...01 Yorumla- +1 yıl
Anlayis seni anlamasiyla baslar aslinda olabilir... tabiki kendini bilmesi kadar onemli bisey yok gibi karakter sahipligi herkesin bakis acisi farkli olsa da guzel cevap canim sagol 😊
En İyi Cevaplar
Kas:D
Durust
Esine sadik;)
Bunlar benim icin yeterli.15 Yorumla- +1 yıl
Kaş mı kas mi? :) durustluk zaten cok onemli tabiki... sadakat ne guzel duygudur ne guzel hissettir dimi olmazsa olmazdir guzel cevap :)
- +1 yıl
İlla baklava diyosun sekerpare olsa sevmiceksin esini yano vay vay vay hatirlatirim hatirlatirim :))))))
- +1 yıl
😊😊😊😊😊😊 valla ben bilmem Allah gonlune gore versin ceylan nurcan :)
- +1 yıl
Günümüz erkeklerinin düşünceleri...
galeri7.uludagsozluk.com/.../...i%C3%A7_285177.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Gunumuz duygusuzlarinin dusuncei diyelim ve oyle insanlardan duygu cikmaz dagilin :) terkedin belki bir gun onlarda duzelir
- +1 yıl
:))
Allah korkusu
Sadakat
ve güzel ahlak612 Yorumla- +1 yıl
Allah korkusundan soz bile etmemeliyiz o mutlak ve mutlak olmali tabiki... Sadakat hayattaki en mukemmel hisstiren duygulardan biri cok onemli bence de. Guzel ahlak icinde bir cok seyi barindirir zaten guzel bir cevap 👍
- +1 yıl
Aminnn insallah
- +1 yıl
Ne güzel dedin
- +1 yıl
Allah korkusu ve ahlak tabii ki çok önemli. Ama özellikle sadakat konusuna değinmen güzel. Çok özel bir şey çok
- +1 yıl
tabi erkeklerde bunu hak edecek güzellikte olmalı
@portakalçiçeğim @Telliduvaksız @bitaneeeeeeeee - +1 yıl
İste aslinda kilit nokta orasi sen Allah korkusu olan sadakatli guzel ahlakli orta halli guzel ol masum ol namuslu ol karsinda erkek bunun kiymetini bilmedikten sonra anlami olmazki
- +1 yıl
Kesinlikle adaletli olmamiz lazim vicdanli sevdigimize sadik ve merhametli birak kendimiz kltu bisey yapmayi karsimizdaki kotu bisey yapsa da ona bile iyi karsilik verneliyiz
- +1 yıl
Kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
77Cevap
- +1 yıl
1. Si kapalı olucak.
2. Si güzel olucak. (Dış görünüş önemli olmasaydı uğur böceği kadar hamam böceğinide severdik.)
3. Sü imanlı olsun ben onu gönlüme sultan ederim, başıma taç.
Şimdi bana geri kafalı diyenler çıkıcaktır. Zaten öyleyim.34 Yorumla- +1 yıl
Simdi efendim kapali olmasini isteyebilirsin tabiki ama kapalidir yuregi guzel degildir alirsin basina belayi yani kendini o konuda bence sinirlandirma belki seni cok seven biri sen istiyorsun diye kapanir ileriki zamanlarda :) evet dis gorunus en azindan ilk bakista begenmek onemlidir. İman zaten sozu bile gecmemesi gereken bizle butunlesmis bisey.. yok herkes birbirine saygi duyar boyle on yargiliolma sen de
- +1 yıl
Öyle bisi yok. Imanli degil herkes bu ulkede. Ben ailemden gördüğümü isterim. Imani kuvvetli olanin kalbide temiz olur. Açık olur benden sonra kapanir eyvallah direk hazir kapali gelsin demiyorum. Ama kapancak yoksa 2 dunya bir araya gelse almam :)
- +1 yıl
İnsallah insallah :) tabiki oyle ama her basi kapalinin imani butun degil her basi aciginda imani ters duz degil onyargili olma yeter seni bulur zaten aminn :)
- +1 yıl
Yav brn zaten ne diyorum :D İmani güzel olan zaten beni seviyosa kapanır :) Yani kendimi kasmam katıyım çünkü o konuda :)))
Sadakat
Allah korkusu
Sevgi
ılla uc olacaksa ucu ama olmazsa olmaz 6 tane falan olmalı guven falanda var onlarda olmalı ama Allah korkusu olan ınsanada guvenılır zaten o yuzden bu ucu temel benım ıcın :)22 Yorumla- +1 yıl
Allah korkusu olmali zaten onu konusmaya bile gerek yok... sadakat sanirim gunun en cok soylenene olmazsa olmazlarindan ve katiliyorum :)
Zeka
Olgunluk
vizyon
En önemlisi vizyon bence yani bir hedefi olmalı geleceği öngörmeli bu doğrultuda yaşamını şekillendirmeli.
Benim evleneceğim kız böyle biri olsun isterim..
Güzellik falan aramıyorum zaten bende yakışıklı değilim...03 Yorumla- +1 yıl
Mantijkli birine benziyosunuz cevabiniza bakicak olursak :) ama biraz is arknda olmasi gerekenler gibi ama kesinlikle bence de bir kizin ileriye donuk hedefleri olmali vezeki olmali.
- +1 yıl
Ben evlenilcek kız arıyorum. Günü birlik ilişkilere hiç girmedim. Gönül eylendirme meraklısıda değilim. Allah korkusu olan düzgün bir insan arıyorum. Hayat şartları zorlaştı mesela gerekirse eşim olacak insanda çalışmalı. Maaşımızdan birikim yapariz birikimimizle dükkan açabiliriz çocuklarımızın geleceği için değerlendirebiliriz. Yani benim istediğim evde durmasın evde kafayı yer insan biselerle mesgul olsun iş güçle uğraşsın bende uğraşıyım gelecekte çocuklarım bana hiç bir şey bırakmadınız demesin
- +1 yıl
Cok mantikli olmasi gereken bu zaten bunlari dusunmelk cok guzel ben de boyle dusunuyorum
Yüz ve fizik güzelliği kalp güzelliği ve namuslu olması bu 3 ü olmazsa olmaz.
23 Yorumla- +1 yıl
Kac uc bu :) namuslu derken bir kiz neye gore namuslu olur sence? Yuz ve fizik guzelligi cok ayirtedici bir ozellik degil ama kalp guzelligi ve namus bircok kizi ayirir digerlerinden.
- +1 yıl
Kalp güzelliğinden kastım iyi niyetli olması kötü niyetli olmaması ve müslüman olması tercihim olurdu. Namustan kastım ise nerde nasıl davranacağını bilen oturup kalkmasını bilen bir kız ve bakire olması. Ben evlenene kadar bakir kalacağım için bakire bir kadını hak ediyorum o yüzden buda önemli benim için.
- +1 yıl
Evet bakirelik onemli gercekten
- +1 yıl
Bir bakışıyla bana ne istediğini anlatmalı , kendi boy ve kiloma göre 170-177cm ve 55-65 kg arasında olmalı , etki alanından hiç çıkmamalıyım kokusu, dokunuşu, sarılışııı, bakışı , gülüşü hiç vazgeçememeliyim , dürüst olmalı bu kadar :)
04 Yorumla- +1 yıl
Kisa öz ve narin olmali diyosun. boy vucut olculerini bosver o basit bulunur ozelikler etki alanina masumiyeti alabilir :) durustluk cok onemli neyi ariyorsan aslinda sen o sun :)
- +1 yıl
Aslında masumları çok sevmem daha ciddi sert duruşu olan ama anlamlı bakışı ve gülüşü olanları severim, ..
- +1 yıl
Hmm anladim tabi saygi da duydum insallah oyle biri olur hayatinda umarim :))
- +1 yıl
Oluyor zaman zaman sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Ahahah herkesin olmazsa olmazları arasında bir ucurum var.
23 Yorumla- +1 yıl
Senin ucurumun nerde bizi aydinlat nur dan :) ismin cok guzelmis
- +1 yıl
Sevgi saygı sadakat
- +1 yıl
Sadakat en cok verilen cevaplardan biri kesinlikle katiliyoru ve tesekkur ediyorum:) saygi ve sevgi de kacinilmaz tabiki
- +1 yıl
Zeki , bakımlı terbiyeli olmaz ise olmazım gerisi teferruat.
01 Yorumla- +1 yıl
Guzel cevap kararinda :)
manevi olarak temiz olması ve içinin güzel olması bunlar yeterli ;-)
17 Yorumla- +1 yıl
Manevi olarak temiz olmak ve icinin guzel olmasi zaten ayni kapiya cikiyor ki gercekten bir insanin sahip olabilecegini en guzel deger :) guzel cevap
- +1 yıl
bir nevi aynı kapı gibi ;-) benim kast ettiğim kız iyidir ama temiz değildir, kız temizdir yani ayıptır söylemesi namusu yerindedir ama içi güzel değildir bunu demek istedim işte. sağolun hanımefendi, benim istediğim sadece bunlar dış güzelliğe pek bakmıyorum çünkü her kız her bayan güzeldir ♡♡ çirkin değildir sadece bakımlı değildir
- +1 yıl
Evet kendini kotu hisseden cirkin goren tum kizlar ve kadinlara sesleniyorum hepiniz cok guzelsiniz bakin kendinize bakin bakin :) toplumsal mesajdan sonra tesekkur ederim Allah size temiz ve ici guzel birini nasp etsin
- +1 yıl
Aminnn insallahh :)
- +1 yıl
Oyleyse yasadim insallah oyle olsun :)
1. Sekste erkeklerden 7 kat daha fazla zevk alirlar.
2. pembe nüfus cüzdani
3. Beyin hücrelerimizi yakabilirler.01 Yorumla- +1 yıl
1 ve 2 hakkinda birsey diyemicem ama 3 dogru olabilir :)
- +1 yıl
Karakter
Olgunluk
ve şu kronik ilgi hastalığından yoksun bir hatun olsun gökyüzü gibi sever sarıp sarmalarım.14 Yorumla- +1 yıl
Karakter cok genis kapsamli bir olgu degilmi sence de? Olgunluga katiliyorum olmasi gerektigi yerlerde tabiki... Kronik ilgi hastaligina gelecek olursan bence bu cinsiyetle ilgili bir hastalik degil herkes az ya da cok sevdiginden ilgi bekler ama bu ilgiyi zorla almaya calismak biraz hastalik ben de buna katiliyorum :)
- +1 yıl
Yaşadığımız her şey karakterimizi belirler gerçek sevginin değerini bilecek kadar yaşanmışlığı olması gerekir bir 'insanın' ilgi konusun da erkeklerin beklediği ilgi bizim koruma içgüdümüze cevap verilmesi çünkü bir erkek severse korumak ve bunu kanıtlamak ister gerçekten de zararı bırak yola düşen saçlarını bile toplar arkasından başka birisi basmasın diye kadınlara gösterilen ilgide bence orta yollu olmalıdır tadın da ama kurallara göre yaşayamıyoruz biliyorsun ki herkes farklı kişiliklere sahip zorla almaya çalışmak hastalık bahsettiğim de buydu katılıyorum.
- +1 yıl
Evet aynen oyle ince bir dusunceye sahipsiniz zaten bir an ilgiye karsi olan biri oldugunuzu dusundum ama zorla guzellik olmaz herkes icinden geldigi gibi davranmaliki samimiyetten soz edilebilsin.
- +1 yıl
Mantıklı ve olgun iyisin bence sen ilişkilerini başarılı şekilde yürütürsün.
- +1 yıl
Sarılıcak iki kol
sevicek bir kalp
oynayabiliceğim uzun saçlar ;)12 Yorumla- +1 yıl
Sarilacak iki kol her kizda var. Sevicek bir kalp de her kizda var ama seni gercekten sevicek kalp her kizda yok tabi :) uzun sac mevzusuna gelince o da bircok kiz da var umarim olmazsa olmaslarini bulursun :)
- +1 yıl
Evet seçeneğim baya fazla gibi görünüyo :D
aklıma p*çlik geldi ama yapmcm 😅😅😅 bu soruyu es geçiyorum 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de yapma tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Hareket , titreşim özelliği beyaz ten , kıvırcık saç
11 Yorumla- +1 yıl
Hareket derken sanirim bicir bicir demek istiyosunuz hmm yani :) beyaz ten ve kivircik sac umarim hayalleriniz kiziyla evlenirsiniz bayim :)
- +1 yıl
Hanımefendi olsun , kalçası yastık gibi olsun ve yemek yapmayı bilsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Hanimefendi olmak her kizin sahip olamadigi bir ozellik mesela.. Kalca konusunda yorum yapamicam evet yemek onemli elinden iş gelmeli :)
- +1 yıl
sende en önemli olanı atlıyorsun
- +1 yıl
bir huyu suyu düzgün olacak iki marifetli ve fedakar olacak üç az biraz güzel yüzüne bakılacak gibi olacak gerisini kozmetik halleder :))
03 Yorumla- +1 yıl
Caktirmadan bes ozellik saydoniz bir de icinde birseyler daha barindiran ama olsun :) yine de guzel seyler fedakar da olabilir ozverili de ikisi deguzelseyler
- +1 yıl
sus çaktırma aynen öyle :)
- +1 yıl
😊😊
Tabikide iyi yemek yapmalı ve türk gayfesi cınım :ppp
04 Yorumla- +1 yıl
Erkegin kalbine giden yol midesinden gecer :) tarif defteri olmali bir kizin mutlaka :) turk kahvesi de neymis tabi esprili yaklasim ama guzel tesekkurler :)
- +1 yıl
Ben sadece sevdigime iyi yemek yaparim :)
Karakter , namus , saygı 4 olsun benimi kıracan birde bakımlı olması :)
02 Yorumla- +1 yıl
Namus tabiki... saygi karakter de tabi :) olsun bakalim
- +1 yıl
Normalde 3G diye yamıtı var
Ama ben akıl mantık sarışın derim 😄010 Yorumla- +1 yıl
Seytan ucgeni gibi oldu bunlar :)
- +1 yıl
Hahaha süperdin ya güzel espri 😄 şeytanın bile aklına gelmez. 😄
- +1 yıl
Aptal sarisin derler ya cok tehlikelidir o yuzden
- +1 yıl
Sarışınlar çok tehlikelidir zekidir doğru. 😄
- +1 yıl
Tehlikeliler evet :)))))
- +1 yıl
Sen sarışın değilsin anlaşılan
- +1 yıl
Kumralim :) sutlu kahve
- +1 yıl
Yok artık bu benim lakabım okulda 3-4 kız var. Arkadaşlarla konuşurken şifreli konuşuruz sütlü kahve diye 😄 😄
- +1 yıl
İste ben de sutlu kahveyim :) guzel lakap ama
- +1 yıl
Ten rengi de öyle oldu mu mükemmel oluyor. Çok seviyorum. Çok esmer olanlara da bitter çikolata diyorum. 😄
- +1 yıl
Zeki
Nerde ne yapmasini bilen
Ve bana karsi hafifmesrep04 Yorumla- +1 yıl
Olgun biri yani.. hadif mesrep ne demek
- +1 yıl
Bana karsi biraz yirtik olsun yani
- +1 yıl
Tek sana karsi olmasi icin senin de tek ona karsi olmasi gereken olmazsa olmazlarin olmali ki o zamanla olur heralde kim bilir :)
- +1 yıl
Aynen :)
Kadınsılığı olsun pısırık olmasın kendi fikri düşüncesi olsun her konuda erkeğin ağzına bakmasın
02 Yorumla- +1 yıl
Bir birey olsun diyorsun yani evet olmali... kadinsilik yani evet o da olmali biraz :)
Güzel yemek yapsın, seksten onu tanıdıktan sonra başka bir bayana ihtiyaç duymayayım ve fikirlerimiz uyuşşun, birbirimizi anlayalım yani :-)
05 Yorumla- +1 yıl
Guzel yemek evet :) o kismi ben bilmem.. fikirleriniz evet kafa yapinizin uyusmasi da onemli olabilir umarim anlasirsiniz sevdiginizle mutluluklar dilerim :)
- +1 yıl
Ne kusuru estagfurullah :) iman olmazsa olmaz beraberinde bircok degeri getiriyor ama kalpte gercek olanlar icin gecerli tabiki
- +1 yıl
Umarim mutlu olursunuz size mutluluklar diliyorum :)
Saçları uzun olsun boyu 175 İ geçmemeli masum suratlı olsun olmazsa olmazlarım :p
04 Yorumla- +1 yıl
Allah allah :))) masum suratlilik nasil oluyor masum suratli bir seytansa 😏
- +1 yıl
Sana masum ellere seytan :)))) ters bir kiz ama sana masum seninle bir herkese karsi gibi guzelmis eglenceli
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızıl saç
fit vücut
hokka burun32 Yorumla- +1 yıl
Cokoko ne cevap verecegimi bilemedim şu an ama hokka burun guzel :)
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Boy en a z 170
beyaz tenli olacak
bacaklar uzun olacak01 Yorumla- +1 yıl
Yani bir kadinda olmazsa olmazin manken olmasi ya da o degerlere yakin... sanirim vitrine koyup izliceksiniz anladim :)
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Güzel bir yüz ve vücut. Temiz bir kalp ve cilvesi😘
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm guzel bir cevap hepsi bir kiside bulundugunda anlamlanan bir dortlu bu ya da son ikisi de ilk ikisini de barindirabilir heran
Terbiye
Ahlak
Saygı44 Yorumla- +1 yıl
Ahlak ve terbiye zaten ayni sey diyebiliriz ahlak zaten icinde bircok deger yargisini barindiriyor... saygi muthis kesinlikle haklisin canim *)
- +1 yıl
Anladim canimm insallah ikisinin de fazlasiyla oldugu biri cikar karsina Allah nasip eder :)
- +1 yıl
Efendilik
İyi terbiye
Temiz kalpli olması ;)13 Yorumla- +1 yıl
Beyfendi İstanbul beyfendisi yani :) terbiye cok onemli tabiki nerde nasil davranicagini bilmesi.. Temiz kalp genel bir kavram ama umarim karsina boyle biri cikar 👍
- +1 yıl
Biri çıktı zaten inşallah öyle devam ederiz :) teşekkürler :)
- +1 yıl
Aminnn insallah
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
saygili, terbiyeli, ve sadakatli.
saka amacli, G*t gogus veeeee neyse :D00 Yorumla -Nefes
-Alsın
-Yeter33 Yorumla- +1 yıl
Erkekte aradigin sey bumu? Yoksa erkeklerin kizlarda aradigi sey adinami yorum yapiyorsun ebrumsu
- +1 yıl
:) gec dust gercekten boyle dusunenlerde oldugundan :). Guzell guzel gulus :)
- +1 yıl
- eyeliner
- rimel
- pudra21 Yorumla- +1 yıl
En Harbi kiz dimi he :) ama erkekte olmazsa olmazlarini soruyorum.. bence cok acimasiz baktin makyajsiz daha guzeliz biz bazen :) eyeliner guzeliigimize guzelluk katiyor tabi :)
- +1 yıl
Olgun
Zeki
Eh birazda güzellik :p02 Yorumla- +1 yıl
Guzel cevap eh biraz da guzel olsun :))) zaten senin begendigin degerlere sahipse bir zaman sonra seviceksin ve sana biras degil cok guzel gorunucek :)
- +1 yıl
Evet aynen öyle :)
Güzellik
Akıl
Yetenek05 Yorumla- +1 yıl
Yetenek derken:) guzellik degerlerini begenmessen bos gelebilir bir zaman sonra... akil olmali ya akil mutlak
- +1 yıl
Evet mutlaka birseye yetenegi olmali bir insan dogru... guzellik ilk bakista onemli tabi guzel gorebilecegin kadar guzel olmasi sonra sevince dunya guzeli olur zaten gozunde :)
- +1 yıl
Buluyorum ama guzelligi bes para etmez bu bendeki aşk olmasa diye bir soz var guzelligim gecici yani benim yuzum yanabilir caydanliktan o zaman da beni sevicekmi sadece yuzumu guzel bulan ondan yanu
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anne sevgisi
Fedakarlik
Guven...01 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel degerler ucu de...
sadakat dürüstlük dogallık
01 Yorumla- +1 yıl
Ucu bir arada masumiyet paketi:))) tesekkurler cevap icin
saygı gorgu ve üzellık
32 Yorumla- +1 yıl
Minnak profil resmin cok tatliymis soylemeden edemicem sen de sevimli ve guzel bir kizsindir boyle :) saygi evet de erkekte guzellik aranirmiki
- +1 yıl
Ağırbaşlı
Dürüst
Sevgi23 Yorumla- +1 yıl
Agirbasli olmak her kizin harci degildir ama dogal dogal agirbasli olmak kendiligine oldugu gibi yani. Durustluk zaten mukemmel bir ozellik..
Sevgiye gelicek olursak hani sefkatli sevgi dolu demek istedin sanirim evet cevabin guzel aradigini bulman dilegiyle :) - +1 yıl
bizde ağır başlı olmak zor olduğu için bekliyoruz zaten... dürüstlükte ise konu çok başka bişey. burada ise en ufak yalanda tepkisini koyan bir insan olarak. sevgi de ise üstat Nazım Hikmet söylüyor;
Biz başka severdik.
O yüzden başka sevemedik.
bunları karşımdaki kişide istediklerim değil sahip olduğum değerlerim. bana yakışan insanın bunları bilmesi gerekir... - +1 yıl
Kesinlikle katiliyorum durustluk kismini olmazsa olmazlarimiza aliyoruz... ahirbasli ve sevgi dolulukta mukemmel
- +1 yıl
beyin
hanımefendilik
sevgi/saygı22 Yorumla- +1 yıl
Hanimefendilik perfect 👍 beyin varda kullanana var mı o onemli :) sevgi doluluk sefkatli olmak ve saygi evet cok guzel bir cevap
- +1 yıl
Kastım beynini kullanmasıydı zaten :) teşekkürler yorumun için
Güzellik
Saygı
Sevgi36 Yorumla- +1 yıl
Sevgi sizi sevmesimi sevgi dolu olmasimi? Saygi kesinlikle...
- +1 yıl
Sevilmek guzeldir :) gulumsemek zaten acaip mutluluk veriyor her insana insallah mutlu olursunuz
- +1 yıl
O zaman gelecek kisiyle insallah diyelim bir umuttur yasamak tesekkurler yorumlar icin:)
- +1 yıl
sadakat, güzellik ve aşkı... daha ne olsun :)
14 Yorumla- +1 yıl
Bay merakli melih :) sadakat harika birseydir evet guzellik yani :) aşkı evet aslinda bir kizin sana duydugu aşkta onu degil aslinda seni onda farkli kilar biraz kendini dusundun sen :)
- +1 yıl
Tabiki kendimi dusunecem egoist degilim ama o bana ne kadar sadakat duyarsa bende ona onderece baglanirim haksizmiyim? :) bu arada melih nerden cikti anlamadim orada melih yazmissin
- +1 yıl
Merakli melahat derler ya erkeksin diye merakli melih dedim :))) orasi oyle tabi ama her zaman sadakatli bir kiza bagli kalmayabilir erkekler burada da bir erkekte olmazsa olmazlar giriyor devreye haliyle
- +1 yıl
hımm düz mantık :) valla başka erkek edına konuşamam ama kendi adıma açık ve net konuşayım... ömrünü bana adayana ömrümü adarım gayet net ve açık...
Zeka, guzellik ve ahlak..
24 Yorumla- +1 yıl
Sana guzel olan heralde guzellik kime gore neye gore guzel denir ya... Ahlak kesinlikle katiliyorum.. zeka da onemli evet
- +1 yıl
Genelde boyledir zaten sevene guzel gelir sevdigi gulu seven dikenini gorurmu :) insallah gonlune gore olsunn
- +1 yıl
1-Kadın
2-KIZ
3-Olgun :D :D.04 Yorumla- +1 yıl
Kadin kiz olgun simdi namuslu olcak diyosun ama bir yandan da kiz gibi kiz olcak kadinsi olcak ve olgun olucak dusunceleri :)
- +1 yıl
Şaka Dedim zaten ya :D :D :D
Olgun Düşünceli, Bazen Bana Kardeşlik, Bazen İse Bana Destek, Güneşime Serinlik, Karanlıgıma Güneş Olucak Biri Olsun Yeter zaten - +1 yıl
Siirsel duygusal biri olmali insallah olur cunku bu duygusalliklar hep anlayanda anlamli anlamayana davul zurna az biliyosunuz :)
- +1 yıl
Peki saol
- +1 yıl
Vicdan,
mermamet,
Saygı.06 Yorumla- +1 yıl
Vicdan her insanda olmazsa olmaz olmali zaten de velasil kelam malesef bazilarimiz da yok... merhamet sevgi dolulugu beraberinde getiriyor biraz da.. saygi da cok onemli :)
- +1 yıl
Çok güzel açıkladın ellerine saglik
- +1 yıl
Afiyet olsun :)
- +1 yıl
Espri mi yaptın :(:(::(::(:(
:)"): şaka şaka güldüm. :) - +1 yıl
Gulmenize sevindim herkes mutlu olsun insallah :)
- +1 yıl
Inşallah :):)
- +1 yıl
sarı saç, mavi göz ve bakımlı eller
02 Yorumla- +1 yıl
Yani olmazsa olmaziniz barbie bebek :)
- +1 yıl
ben öyle demiyorum ama fena da olmaz hani :D
- +1 yıl
Merhamet
Utanma
Mütevazilik11 Yorumla- +1 yıl
Merhamet insan sevdigine merhamet duyar sonsuz... utanma evet utanma cok onemli utanmazbir kizdan hersey beklenir.. mutevazilik yerine gore hos tesekkur ederim yorumun icin
Beni sevsin ve onun umrunda olayim yeter
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdigini kaybetmis ve hala uzulen birinin cevabi gibi insallah typef karsina oyle biri ciksin ve mutlu ol :)
Edep, ahlak, iffet gerisi teferruatır bence
02 Yorumla- +1 yıl
iffet... Edep... Ahlak... Ucude birbirinin icinde ve tabiki olmasi gereklidir harika tesekkur ederim cevap icin:)
- +1 yıl
tek madde beynini kullanabilmesi
12 Yorumla- +1 yıl
Yasin kadar konus diyemedim bir an :) beynini de kullansin kalbini de ihmal etmesin evet dogru olabilir guzel cevap
- +1 yıl
zaten kadınlar kalbini ihmal etmez etmesin de :)
Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Burun, nefes, ciger ülkemizde top3 bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Ulkemizde deger kalmamis millet basitlikten ve beyin fakirliginden yakinda toptan katlolucak. Sizce dedim?
Hanım hanımcık edebli dürüst
01 Yorumla- +1 yıl
Perfect kesinlikle guzel bir cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. SöyleMEME gerek var mı
01 Yorumla- +1 yıl
Söyleme sen daha iyi biz de kalkiyorduk :) tesekkurler saygi duyduk ne diyelim
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güven şart sevimlilik ve sampatiklik
02 Yorumla- +1 yıl
Guven tabi... sevimli ve sempatik yani minik kiz gibizaman zaman ololabilir sevgi dolu guzel cevap
- +1 yıl
edep namus iç güzellik.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet cok guzel bir cevap 👍😊
- +1 yıl
tsk canım :)
- +1 yıl
tatlılık
güler yüzlü
sadakat03 Yorumla- +1 yıl
Nescafe ucu bir ara :) sadakat benim de cevaplarimin icinde guleyyuzluluk de harika tesekkur ederim :)
- +1 yıl
ricalar minnetler =)
- +1 yıl
😊😊
zeka akıl düşünebilme yeteneği
07 Yorumla- +1 yıl
Ucunu birlestirirsek askinda olgun ve zeki bir kiz diyebiliriz nerde nasil davranacagini bilen guzel olabilir :)
- +1 yıl
Edep
Vicdan
Altın diş04 Yorumla- +1 yıl
Edep ve vicdan can alici. altin dis zengin olsun diyosun yani gonlu :)
- +1 yıl
Ehh :D
espiriyle karışık işte - +1 yıl
Esprili olun yani :) insallah seker kiz candyni bulursun umarim :)
- +1 yıl
Amin :) tşkr
- +1 yıl
1 küçük göğüs
2 sadakat
3 et yemesini bilmeli22 Yorumla- +1 yıl
Very interesting... 1 i gectim bakim 2 mukemmel katiliyorum 3 et her insan bilir ama her yorenin usulu farklidir belki kavurma vs belki et sevmiyodur et urunlerini insallah kendine uygun olmazsa olmazlarini bulursun :)
- +1 yıl
inş saol
Edep
Utanma duygusu
Pozitif olması11 Yorumla- +1 yıl
Edep harika... utanmak cok guzel evet cok masum bir duygu istemsiz icten gelen bisey... pozitiflik de degisik bir secenek oldu hayata bakis acisi pozitif biri bize de iyi enerji verir dolayisiyla mutlu olabiliriz kolayca guzel
- +1 yıl
beni niye arayıp sormuyorsun demesin yeter
02 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin?
- +1 yıl
kızarak mı soruyorsun neden soruyorsun tam anlamadım niyetini söyle de ona göre cevap vereyim
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Güven
Özveri
Tecrübe05 Yorumla- +1 yıl
Ozveri tabiki mukemmel guven de oyle tecrube ne acidan bilemedim
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayat konusunda :)
- +1 yıl
Yani sizin yasiniz buyuk oldugun eve olasi belki iliski acisindan diyosunuzdur diye bir an dedim ne genislik :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Cinsel kastetmedim zaten ama akrostiş yaptim xD
- +1 yıl
Cinsel anlamadim ben hani bir cok kisiyle sevgili olmus biri ondan tecrubeli istiyosunuz anladim :)))) anladimm bakalim 😊
- +1 yıl
edep, ahlak, dürüstlük
01 Yorumla- +1 yıl
Evet mukemmel bir cevap
- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar