Kişilik & Karakter Hangi tip insan hoşunuza gider? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Enerjik, pozitif Gizemli, sessiz Konuşkan, ukala Mızmız, alıngan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi tip insan hoşunuza gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mızmız ve alıngan hariç hepsi olabilir. Bu ikisi insanı kanser eder 2 0 Yorumla
rariw0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Soğuk kanlı kasıntı olmayan şu ergen ergen hareketleri olmayan ve saygılı olan insanlar 1 0 Yorumla
nicksizim26 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl ben kafa dengi olduğum sohbeti güzel olan insanları seviyorum 1 0 Yorumla
RubyÇikolata Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Benimle aynı kafada olan birisi hoşuma gider. 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Dürüst lafını saklamayan 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. enerjik pozitif tabiki. 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi insan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mızmız ve alıngan hariç hepsi olabilir. Bu ikisi insanı kanser eder
Soğuk kanlı kasıntı olmayan şu ergen ergen hareketleri olmayan ve saygılı olan insanlar
ben kafa dengi olduğum sohbeti güzel olan insanları seviyorum
enerjik konuşkan samimi rahat
Benimle aynı kafada olan birisi hoşuma gider.
Dürüst lafını saklamayan
enerjik pozitif tabiki.
enerjik insan candır
Dördüncü benim ikiside var şart olsun
Pozitif, konuşkan, enerjik
Pozitif cana yakın
İyi insan
Etrafa enerji verir