Tarzı zevkleri neler olmalı sizce?
Ben kitap okumayı, müzik dinlemeyi, resim çizmeyi, yemek yemeyi veya yapmayı, uyumayı çok severim.
Siz?
Tarzı zevkleri neler olmalı sizce?
Ben kitap okumayı, müzik dinlemeyi, resim çizmeyi, yemek yemeyi veya yapmayı, uyumayı çok severim.
Siz?
Başkasının ne yaptığına ya da hayatına odaklı yaşan kişilerden olmayan, kendi yaptığı şeyler ile ilgilenen ve odaklı yaşayan insanlar her zaman bende fav.
Bence dee<33
Saygı nedir edep nedir bilen, okuyan, düşünen ve tefekkür eder, konuşmayı bildiği kadar da dinleyen, patavatsız olmayan, arsız olmayan, seni satmayan, emanete hıyanet etmeyen, yalan söylemeyen, verdiğim sırrı emanet bilen, yüklediğin muhabbet yükü ona birgün ağır gelmeyen insanlarla.
Hepsini taşıyan elbet yok da yarısından çoğunu taşıyan ya da artıları eksisinden fazla olan da yetiyor.
ben eğlenceli ve dürüst insanlardan hoşlanıyorum.. başkalarının hayatı ile ilgilenmeyen kendine güvenen ve karşısında ki insana güven veren kişilerden.. ve ayrıca kafa dengi olmalı mantıklı olmalı.
Cevap
8Cevap
Kitap okuyan, gelişime her daim açık, tartissbilecegim, bir hayat çizgisi hayali bir duruşu olan insanlardan hoşlanırım
Evett çok güzel böyleler
Sohbet edebilsin , fikri olsun anlayışlı olsun yeter ya
Uyuyup uyanmamayı seviyorum ama olmuyor hep uyanıyorum
Ah be bende de olmuyo kardeş:')
Kardeş olarak görüyorsun ama benim platoniğimsin
Aşksın balsın anlayacağın
What? Jxjxjxj iyi misin daha yeni gördük birbirimizi
Gözün renkliyse görmeme gerek yok
Renkli gözlü değilim..
Rock müzik dinleyen, dünyanın toz pembe yer olmadığını anlayan, başkalarının peşinden gitmeyen ve en önemlisi düzeni sorgulayan insanlardan hoşlanırım
Herkes biseyler açıklar önemli olan sen ne istiyorsun
Bende yemek yapmayı kitap okumayı seven tarzı güzel olan kız peşinde koşmayan tipleri seviyorum
Hanım insanından hoşlanıyorum djwjdjd
Pembe nüfus cüzdanlı olanlarin hepsinden 😂
@DigitalDanısman yok la kendi hanımım, eş olan xjdjf
Pardon abi benim hatam yanlış anladım 😂eyvallah
Dinleneyi seven.
Bende..
:)) <3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?