Ben karakterine bakıyorum. Elbette dış görünüşün önemi yok değil ama karakter daha ön planda benim için.

Bu da benden size bir tavsiye olsun :D
Ben karakterine bakıyorum. Elbette dış görünüşün önemi yok değil ama karakter daha ön planda benim için.

Bu da benden size bir tavsiye olsun :D
Senin gibi düşünüyorum sanırım. Dış görünüşün de elbette önemi var ama karakterini sevdiğim bir insan varsa karşımda güzel çirkin ayırmam. Hatta dış görünüşte benim için önemli olan tek unsur kilodur. Yanıma kilolu bir kadını yakıştırmıyorum mesela.
Hamam böceği de böcektir uğur böceği de ikisini birbirinden ayıran diş görünüşüdür birisisini elimize alıp ona şarkılar söyler değeri ölsün diye evimize düzenkler kurarız yani diş görünüş bu çağda her şeydir
Yani dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez
Cevap
18Cevap
Ben karaktere bakıyorum kadının dış görünüşe bakmıyorum.. * kadınların çoğu dışa bakıyor maalesef
Dış görüşüne göre bir şeyleri belirleseydik hiçbir ilişkim bitmezdi..
E bittiğine göre; dışı Paris, içi Lihtenştayn.. 😄
İkisine de bakiyorum ben yalan gonuşmaya gerek yok
Çekim hissetmek için birbirini tanımayan insanlarda ozellikle dış görünüş önemli
Kimse maske arkasina saklanmasin jsnd
Dış gorunuşle başlar ama karakter yoksa devam etmez sjnf karakter köprü gibidir
Yola gidersin ama köprü yıkıksa gecemezsin bence boyle jdnf
E tamam ayni şeyi diyoz allan çokosu jdnf
herkes ilk olarak dış görünüşe bakar. dış görünüş önemlidir ancak karakter daha da önemlidir.
kitabın kapağını beğenmeden içine bakmıyorum
Güzel olan hiçbir kız karaktere bakmıyor. Tecrübeyle sabit. Hepsi yakışıklılık, kas ve paraya bakıyor.
Dış görünüşüne bakmıyorum diyen net yalancıdır. Dışı ilgisini çekmiyorsa içini kimse sixlemez.
Hı hı görüşüne önem vermiyorsun ama pp'n oyle demiyor.
Sekilcisin diyorum.
Dış görünüşün önemi yok değil demek dış görünüşe bakıyorum demektir karakter 2 planda kalıyor
İkiside gerektiği kadar önemlidir
İç görünüşe bakıyorum
İkisi birden olmuyor mu
soruyu görünce aklıma biri geldi baktım…
iç güzelliğe bakıyorum
tabi ki ilk olarak dış görünüş
Bakmıyorum direkt çünkü ne gerek var?
Karakter önemli herzmaan dış görünüş gecici
Affetmiş gibi yapıp aldatacaksın
Karakter
İçi dışı temiz olsun
Dış görünüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?