Psikiyatriye de gittim en pahalısına. Derdime deva yok gibi dostlar.. geçmişime takıntılıyım. Şu an bile aklıma geçmişle ilgili 2 tane anım geldi. Öyle böyle bir his değil… niye bilmiyorum.
Eski yılları niçin bu kadar özlüyorum, psikolojiksel olarak açıklaması nedir?
Kesinlikle öyle. Bence geçmiş takıntısı hem bugünü kaçırmak hem de yarını iyi inşa edememekten kaynaklanıyor. Mesela ilerde bugünlerimi de özlemle anacağımı biliyorum. Ama hiç de güzel zamanlar değil şuanlar. Bişeyler yapmak lazım kötü bi his :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben hiç özlemiyorum kalbim de kalmadı zaten..
Aynısı bende de var. Anı güzel yaşayamıyoruz. Güzel olaral hatırladığım ne varsa o dönemde o kadar da güzel değildi yani
Haklısın sanırım. Anın tadını çıkartmıyoruz sadece özlüyoruz ve yaşadığımız zamanlar o kadar tadını çıkartmadığımız ufak detaylar aklımıza geliyor.
Kesinlikle öyle. Bence geçmiş takıntısı hem bugünü kaçırmak hem de yarını iyi inşa edememekten kaynaklanıyor. Mesela ilerde bugünlerimi de özlemle anacağımı biliyorum. Ama hiç de güzel zamanlar değil şuanlar. Bişeyler yapmak lazım kötü bi his :)
Teşekkürler
Geçmişte yaşadığın şeyler mutlu ediyor seni demek ki
Çocukken iyidikte zamanla değiştik ya da zaman değişti
birilerini mi kaybettin
Evet.
birilerini kazanman gerek
bende yaşadım bu durumu
Ben kendimi kaybettim.
Daha dur başındasın küçük feminist 😂
Feminist?
Feminazi 😂😂
Gülünecek ne var burada? Eğlencesine sen gülesin diye mi sordum soruyu? Yaşın hiçbir alakası yok. Yaşadıklarım çoğunuzun boyunu geçer de artar da.
Feminist değilim misandristim.
Dertler şey gibidir bilirsin tabii saygı duyarım da sinirleneceğini biliyordum şaşırmadım 😂
Gülünecek bir şeye gülüp ti’ye alırsan kızarım.
Gülünmeyecek ^
Tamam gülmedim küçük hanım
Ben daha eskisine takintiliyim 2015 öncesi bu daha kötü. :D
Ben de böyleyim 😃
İlkokula başladığım dönemden 2015 e kadar olan kısmı çok özlüyorum. Daha sonra ergenliğe girdim zaten tabi güzel anlar oldu ama özlemiyor yâd ediyorum
Eski yıllar daha güzeldi
Çünkü daha mutluydun muyluyduk
Aynısı bende de var
Bu der ne peki
Dert