Değer dengesi esastır❣️
Evet 🫶(Canım kendim )
Hayır 😞(Neden hep bunu yaşıyorummm)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Değer vermeyi çok iyi biliyorum. Mesela buradan birisi var ve o kendisini biliyor 😅 ona baya değer veriyorum. Ki bunu hissettiriyorum. O da bana veriyor biliyorum. Ben baya açık sözlüyüm içimden geçeni dümdüz söylerim. O da söyler tabi ki. O söylemese bile hissediyorum bana değer verdiğini. Aslında önemli olan bu. Söylemeden bile değer verdiğini hissettirebilmek. Ben ona hep saf sevgimi değerimi ilgimi düşüncemi verdim. Ve bunları hissettiriyorum. Hissettiriyorum demi.. hissettiriyorum ya 🤔 Ben onları bunları verirken bi karşılık beklemedim bunu ona söylemiştim. İyi olsun başka da bir isteğim yok bunu o da biliyor.
Evet öyle. Hak edene hak ettiği kadar değer vereceksin
Elimden geldiği kadar 😃 bende bundan sonraki ilişkilerimde o dengeyi kurmaya çalışacağım. Bir al üç ver, üç ver bir al ile olmaz. Bir alacağım bir vereceğim
Aldığım değerin fazlasını veririm
Cevap
9Cevap
Değer verdiğim kadar değer göremediğim insanlar da oldu.
ben değer görmüyorum kimseden
Yaaa hayır tabi kiii öyle düşünme ailen için değerlisin en basiti..
herkes birileri için değerlidir belki haberin bile yoktur bundann🙂
Aldığım kadar veririm bazende almadan veririm. Doğum günümü kutlamadı diye neredeyse 2.5 senelik en yakın arkadaşlarımdan birini hayatımdan sildim. Ben kutladıysam, insanlık hali unuturum diye telefonuma hatırlatıcı koymuşsam değer veriyorumdur, aynı değeri ondan da beklemek kadar normal bir şey yok.
Onun doğum günü benimkinden 1.5 ay kadar önceydi. Ben tam 00 da kutladım. Bu ne demek? Karşımdaki insanın doğumuna ve benimle arkadaş oluşuna değer veriyorum demek..
Ağır bir işte çalışıyor olsa eyw, depresyonda olsa, ne bileyim kızdan ayrılmış olsa, ağır bir olay yaşamış olsa eyw. Fakat ne çalışıyordu ne bir olayı vardı, bütün gün hiç bozuntuya vermeden konuştum.
Normal arkadaşlarım kutlamadı mesela ki zaten kutlamalarını beklemiyordum, ha kutlarlarsa değerleri artardı bende fakat kutlamadılarsa da yerlerini kaybetmezlerdi çünkü normal merhaba merhabalık insanlar falan.
Ama bu insanla ben gelecekte işte şunu şunu yapacağız, şöyle kardeş olacağız böyle olacağız lafları söylüyordum, sözler veriyorduk.
Doğum günü sadece bir temsil oldu. Bu bana o beni yeterince önemsemiyormuş, sadece bir gülüp eğlenmek ve dertlerimizi konuşmak için kullandığı bir araçmışım gibi hissettirdi. Ve soğudum direkt.
Kutlamayan yakın arkadaşlarım da vardı. Kimisi sınav derdindeydi, kimisi cidden kız arkadaşından ayrılmış depresyonun diplerindeydi, geçerli bir sebebi yoktu onun. Sadece unutmuştu. Ki dediğim gibi unutmasına hak veriyorum insanlık hali, ama ben onun için unutma ihtimalimi de göze alıp takvime hatırlatıcı koymuştum, gün içerisine baya baya yine hatırlatıcılar koymuşum her türlü duruma önlem olarak.
Bu nedenle yaptıklarımın karşılığını göremediğim için, pufff sildim.
Pişman değilim. Ederi kadar muamele, peygamberde olsa, gökten tanrı da insa aynı şekil olacak.
Değer verip değersiz görülüyorum daha çok, değer görmek mi 🙄😂 değerin D sini bile görmedim ben hayatımda ve bu KS de
Benim gözümde herkes ederi kadar değerlidir. yani eşşeğe fazla değer verirsen kendini at zanneder ama o yine eşşektir misali🤭
Değer verdiğim kadar değer verilseydim şimdiye her şey farklı olurdu
Bunun sınırını öğrenene kadar acı çekmek zorundasın ki tecrübe olsun :)
Bir musibet bin nasihatten iyidir der atalarımız.
İnsan başına gelmeden anlamaz. :)
Umarım yaşamadan anlarsın :)
Keşke değer verdiğim kadar değer görsem o yeterdi bana
Evet önemli dengelerden birisi, denge bozulursa bi taraf apaçık enayi yerine koyulmuş oluyor
Elimden geldiğince. :)
Evet 🫶(Canım kendim )
Eğer bunu hak ediyorsa veririm hiç çekinmem.
Sen nasılsın bu konuda pekğ
Yazamıyorum sana ya ısrarını görmüyo musun 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?