4 gün tatil yaptım 3 günü de rezil bir şekilde uyandım asla uykumu alamadım, uyuyamadım. Bugün sabah bi kalkıyorum a aa nasıl uykum var shsjsjs

4 gün tatil yaptım 3 günü de rezil bir şekilde uyandım asla uykumu alamadım, uyuyamadım. Bugün sabah bi kalkıyorum a aa nasıl uykum var shsjsjs

Nedense hep öyle olur hafta içi alarmı kursan bile zar zor uyanırsın hafta sonu gelsin diye dua edersin hafta sonu olsun saat 10.00 11.00'a kadar yatacağım dersin ama hiç öyle olmaz hafta sonu geldiğinde alarm çalmadığı halde bile Sabahın erken saatinde horozlar bile ötmeden önce uyanırsın
Dusuncelerini sartlandirma ile alakalı bence, ise giderken 5 dakika daha uyursam uykumu alacağım, hafta sonu ise is olmadigini bildiğiniz için sartlandirma yok
Katılıyorum. Hemen şimdi Cimer'e dilekçe yazacağım. Hafta sonu da mesai okul vs şeyler olsun ki vatandaş hafta sonu da alarm ertelemenin tadına varabilsin. d
Valla artık haftasonu da alarm kurup kapatıp tekrar uyucam
Cevap
8Cevap
Çünkü hafta sonu daha geç uyanabilirler o yüzden olabilir ya da tatil olduğu içindir
Hafta sonu asla uyumadım, uykum yoktu. Hafta içi de sanki 7/24 uyumak istiyormuşum gibi geliyor.
Tamamen Psikolojik.
Beyin biliyor ve bir güzel oynuyor.
Beynimi aldırıp yerine koyun beyni koydursam olur mu🙄
Ühühüü ama meeee
Haklısın🙊
Ben hiç alarm ertelemem :D kurmuyorum alarm gibi uyanırım hep :D
Oha efsane özellik
Alarm gibi de mükemmel sesim ile şarkı söyleyerek uyandırırım öyle özelliklerim var 😎😅
Gel yarın sabah alarmım olarak başla 😭
Maaş ne vercen :D sfgjslgd
Sevgimi🥰
yiaaaaa hemen geliyorum :D
Koşşşş
Etken kalkmaya alışmışım. Ben de haftasonu erken uyanıyorum. Ama yataktan çıkmak istemiyorum. Yatakta vakit geçirmek çok güzel oluyor.
Banada aynısı oluyor sanırım tatil olduğu için onun verdiği rahatlıktan dolayı olsa gerek bu :D
Çünkü yataktan çıkmak gibi bir mecburiyet yok
Özgürlük bazen en büyük esarettir.
bilinçli yatıyorsun
yarın tatil diye
İşte bunu bende bilmiyorum
Mecburiyet olmadığında daha güzel o yüzden
Kendinize yaratmazsaniz olmaz tabiki
Hafta sonlarının malzemesinden çalmışlar
İşe gideceğinizii biliyor beyniniz:)
Çünkü hafta sonu tatil değil jdjjdjdjd
Pardon tatil jsjdjsjs
Haftaici insan kendini sartlandirdigi için yok