Kişilik & Karakter Eğlenceli biri misin yoksa sıkıcı mı? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bize eğlenceli insanlar lazım hayat zaten kısa ve yeteri kadar sıkıcı Eğlenceli biri misin yoksa sıkıcı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Karşımdaki insana ve bulunduğum ortama göre değişir bu yönüm. Genel olarak eğlenceli bir yapım var ama. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Neşeliyim ve düşünceliyim beni gün içerisinde ikisinden biri şekilde görmeniz muhtemeldir. 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yerine göre paşa gönlüme göre eğlenceli yerine göre ağir , dertlesecek bir hatunum.. 1 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yani sevenlerimiz çok kopmaca bulur geri kalan eziyet. Genel bir yorum yapamam 😄 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Benim sürekli değişiyor. Dengesiz olduğumdan. 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çoğu ınsana göre sıkıcı Bana sorsan kafam pırıl piril 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. karşımdakine bağlı biraz ama eğlenceliye daha yakınım 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eğlenceli biriyim üzgünken bi kaç saat sıkıcı olurum ama sonra geçiyor 0 0 Yorumla
Miyavcoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sevdiğim insanlara eğlenceliyim, gerisi eğlenmek istiyorsa sirke gitsin 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. genelde eglenceli ama ortam onemli. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ortamına göre eğlenceli olurum. 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğlenceliyimdir çevrem bunu bilir. 1 0 Yorumla
delibiri3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Benim nasıl biri olduğum karşımdakine bağlı. 1 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Eğlenmesini bilenle eğlenceliyimdir 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim insanlara karşı eğlenceliyimdir 🥳 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sıradan 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğlenceliyim ama Eğlenceli olacağım diye anormal hareketler yapanlar türedi … Sıradanlık iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Karşımdaki insana ve bulunduğum ortama göre değişir bu yönüm. Genel olarak eğlenceli bir yapım var ama.
Neşeliyim ve düşünceliyim beni gün içerisinde ikisinden biri şekilde görmeniz muhtemeldir.
Yerine göre paşa gönlüme göre eğlenceli yerine göre ağir , dertlesecek bir hatunum..
Yani sevenlerimiz çok kopmaca bulur geri kalan eziyet. Genel bir yorum yapamam 😄
Benim sürekli değişiyor. Dengesiz olduğumdan.
Çoğu ınsana göre sıkıcı
Bana sorsan kafam pırıl piril
karşımdakine bağlı biraz ama eğlenceliye daha yakınım
Eğlenceli biriyim üzgünken bi kaç saat sıkıcı olurum ama sonra geçiyor
Sevdiğim insanlara eğlenceliyim, gerisi eğlenmek istiyorsa sirke gitsin
genelde eglenceli ama ortam onemli.
Ortamına göre eğlenceli olurum.
Gayet eğlenceli bir insanım 😃
Eğlenceliyimdir çevrem bunu bilir.
Benim nasıl biri olduğum karşımdakine bağlı.
Eğlenmesini bilenle eğlenceliyimdir
Sıkıcıyım. Ev kuşuyum
Sıkıcı olabilirim 🤷♀️
Nalet derler 😀
Kişiye göre değişir
Sıkıcı olduğumu söyleyende oluyor.
Sevdiğim insanlara karşı eğlenceliyimdir 🥳
Yakınlarıma karşı eğlenceliyim
Sıkıcı
Eğlenceli biriyimdir
Bu kişiye göre değişir
Eglenceli
Eğlenceli 😀
Kişisine göre değişir
Eğlenceliyim
Sıradan
Eğlenceliyim ama
Eğlenceli olacağım diye anormal hareketler yapanlar türedi …
Sıradanlık iyidir
Normal
Sıkıcı