Selâmlar!!
Siz eğlenceli biri misiniz, yoksa sıkıcı mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Siz eğlenceli biri misiniz, yoksa sıkıcı mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Eğlenceli birisiyim tabi ki burada karşımda ki kişiye göre de değişiyor. yani eğer karşımda ki kişi kafa dengi ve eğlenceli ise bende eğlenceli oluyorum. eğer sessiz sakin ise bende sessiz sakin oluyorum.
Ben genelde şaka yapmayı ve eğlenmeyi seven birisiyim. tabi ki genelde depresif olsam da mutlu olmayı deniyorum hatta bu yüzden zaten bazen tüm hayatı dalgaya vurabiliyorum. çünkü benim için eğlenmek üzüntüyü ya da mutsuzluğu arka plana atmaktır yani aslında mutsuzluğu unutmak için sürekli eğlenceli olmayı deniyorum. ve eğer karşımda ki kişi de eğlenceli ve kafa dengi ise o zaman çok iyi anlaşıyorum o kişi ile.
Her an eğlenceli olunamıyor işyerimde ve hayatta güler yüzlüyüm oturup sohbet edenler genelde kalkmayı bilmiyor bu yüzden kendime sınırlama getirdim. Eskisi kadar sohbet etmiyor kaçıyorum hatta.
Yerine göre ruh halim değişebilir. Karşımdaki insan sıkıcı, soğuk, negatif biri ise ben de sıkıcı olurum çünkü yok yere neden onu eğlendireyim deli miyim ben.
Karşımdaki de benim kadar pozitif eğlenmesini bilen neşeli biriyse ben de onunla bir olup coşarım. Makara gırgır akar gideriz 😄
Bundan ayrı tek başıma da eğlenceli bir insanımdır tabiisi🎈
Bu ara sıkıcıyım diye yazmadım sana.😄
Ahahahs ondan ellam sesin çıkmadı 😄
Hıhı kuzuların sessizliği misali.😄
Ruh halime göre şekilleniyor. Genel manada eğlendirmeye daha meyilli bir yanım vardır.. Ama insanız canımızı sıkan şeyler olabiliyor. O zamanlarda sıkıcı olabiliyoruz.
Cevap
38Cevap
öncelikle hoş geldin 3 gündür yoktun
çalışma saatlerimde işe odaklıyım ama özel hayatımda oldukça keyifli eğlenceliyim diye düşünüyorum
Hoş buldum, yokluğumun belli olması da ayrıca şaşırttı.😄
neden şaşırttı? bazı üyeler özeldir ve bu yüzden özel olduğunu hissettirmek daha özeldir
@AntibakTeriyel hoş buldum ne hoş bir karşılama oldu teşekkür ederim arkadaşlar.😌
@AntibakTeriyel pozitif enerjimi ve neşemi yansıtabiliyorsam ne mutlu bana. Bu ara negatif olduğum için siteden uzak durdum
@AntibakTeriyel hastayım demedim.😄
@AntibakTeriyel sizi tanımıyorum ve yırtık dondan çıkar gibi benim yorumuma yazmanız tamamen kabalık ve küstahlık yazacaksanız soruyu sorana yazarsınız beni dahil etmezsiniz olur biter
bir dahaki sefere böyle davran ihalelere meraklıysan buyur dünya çağında ihalelere gir
Karşımdaki kafa dengimse, her sözden bir mana çıkaracak ya da kendi kendine ümitlenecek bir aslk. degilse çok eğlenceli biri oluyorum. Tüm bunların aksi durum mevcutsa benden sıkıcısini bir daha göremez hayatında 😌
Sıkıcı olduğumu düşünüyorum..
Monoton hayat bizi tek düze insan olmaya sevkediyor :)
Bu ara bende sıkıcı olduğumu düşünüyorum üstümde ölü toprak var gibi.😄
Allah kaldırsın o toprakları üzerinden o zaman arkadaşım :)
Amin canım inş bir an önce kalkar o ölü toprak kendimi çekemez oldum o derece.😄
İnşallah..
O kadar olmazsın sen bence. Abartıyorsundur :)
Yok kız abartmıyorum gerçekten de o derece yani.
Yapma bee.. Neyse en kısa zamanda kalkar o toprak senden. Yine neşeli ve eğlenceli olarak aramızda olursun :)
İnşallah yıkılmadım ayaktayım, dönüşüm muhteşem olucak.😄✌
Hadi bakalım bekliyoruz :)
Bazen kendi kabuğuna çekilmek iyi geliyo.
Aynen.. Kendinle başbaşa kalmak aslında en büyük terapi insana...
Pek hareketli biri değilim, sıkıcı da değilim.. Yerinde eğlenmeyi bilirim..😌
Aldığın frekansa bağlı dimi.
Evet samimi bulamadığım ortamlarda buz gibi donarım🤭
Aslında bana kalırsa eğlenceli biriyim ama şu sıralar hayatımı belli bir düzende yaşadığım için yeni olaylar fazla yaşamıyorum. Sadece kendi çapımda eğleniyorum.
Yani o günüme göre değişebiliyor aslında ben kendim için şöyle yorumlıycam mesela 1 saat önceki ruh halim 1 saat sonrakiyle aynı olmayabiliyor normalde eğlenceli biri değilde sevilen birisiyim tabi yerine görede korkulan ama benim yaşıtımdaki kişilerin benim yaptığım esprileri vs. Anlayabilecek kapasitede olmadığını düşünüyorum ama normalde eğlenceli birisi olduğumu düşünüyorum
Çok çabuk sıkılırım bu yüzden eğlenmeyi biliyorum. Yoksa hep birilerine muhtaç kalırım. Eğlenceli sıkılganım ¢
Sıkıcıyım abla :( Kızlar falan en son "Offff yeter be içimi kararttın git başımdan" diyo :( Soğuyorlar benden :(
Moduma göre desem 😅 hafta içi işten dolayı yorgun oluyorum ama haftasonları enerjim yerine geliyor 😂
Arkadaşlık veya ilişkide uyumu yakalamışsak eğlenceli yanımı görürler yoksa yok
Galiba çok sıkıcıyım. Benşmle 2 gün mesajlaşan, bir daha cevap yazmıyor.😊
Sıkıcı bir insanım ama ben kendimden sıkılmıyorum, mühim olan da bu ☺
Mekanlarda ortamlarda aranılan biri olduğum söylenir neşelendiren biri olarak.
Ruh halim göre degişebilir. Bazen egelnceli bazende çok sıkıcı olabiliyorum.
yerine göre eğlenceliyim yerine göre sıkıcı insan moduna girerim :)
Canım isterse çok eğlenceli olabilirim ama genelde sıkıcıyımdır çünkü canım çoğu zaman tek başıma eğlenmek ister.
Ortamına göre ama genelde eglenceli severler beni özelikle benimle calışmak isteyen çok olur egelnceli oluyor diye 😂
Sıkıcıyım. Yanımda herkes sıkılır.
Bu ara bende sıkıcıyım.😄
Taam yanımdakilere söyleyim.😄
Yoo öyleydim sıkıcıyım diye karalarda bağlamadım nesi yalan olucak.
Ölenlerden habersiz olunca.😄
Kimseye bişicik olmaz.😄
Frekansım tutmadıysa sıkıcıyımdır bayağı..
Kişiden kişiye ruh halime ortama göre değişir sevdiğim insanlara karşı bambaşka biriyim cunku
Sıkıcıyım ya çok bi eğlenceli yanım yok bence..
Sıkıcıyım.
Tabkde eğlenceli
Eğlenceliyim sevmediklerime suratsızım :D
Eğlenceliyimdir ya
Şuralarda sıkıcıyım
Eğlenceli ama dışardan sıkıcı görünüyorum.
yerine göre değişir..
Yerine göre degisiyor
Bencil, pislik, sıkıcı, uyuz gıcık felan'ım... 🥂
Eğlenceli olduğumu söylerler
Eğlenciliyimdir
Sessiz ve çok gülen birisi
Yerine göre değişir.
Genelde eğlenceliyimdir
İtici biriyim asosyal sıkıcı bunalımlı
genelde sıcak biriyim
2. sinin ı Harfi yerine i koy.
Hayat bazen herkesi sıkıcı kılabiliyor