Kişilik & Karakter Eğlenceli misiniz yoksa sıkıcı mı? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Evet KS Halkı eğlenceli biri misiniz? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Eğlenceli misiniz yoksa sıkıcı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eğlenceli olan kısmımı görmek için biraz canı sıkılmalı bence... 2 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl hımm gülü koklamadan bir dikenini hissetsin diyorsun yani :))) Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Dikenden ziyade çok çabuk çabuk adapte olamam ben yani espri yapacağım insan olabilmesi için beni tanıması lazım :) Yorumla Catutigernos +1 yıl hımmm öyle hemen samimi olmam insanlarla diyorsun o zaman Yorumla
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kimine göre eğlenceli, kimine göre sıkıcıyım. Bu karşımdaki insanın eğlence anlayışına bağlı. 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Algı meselesi diyorsun yani 😊 Yorumla niceness +1 yıl Evet, öyle 😊 Yorumla
Bagımlı_asık Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl bilmiyorum ki cevremdekilerin yarisi ya cok komiksin cok eglencelisin der yarisi da bu ne surat cok sıkıcısın der 2 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl belli bir standartım yok diyorsun yani :D Yorumla Bagımlı_asık +1 yıl aynen kankito Yorumla
öylesineeeebirkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kendimle ilgili iyi kötü bir şeyler söylemeyi sevmiyorum. Çevremin takdiri :) 2 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Peki çevrendekilerin bu konuyla ilgili görüşü nedir 🤔 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eglenceki tabii ki de. Yay burcuyum ben tey teeey : ) 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Havalara bak 🤣 Yorumla angelofthecity +1 yıl Yahooo ne havasi.. Gercek gercek... 😉 Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Formumdaysam evet eğlenceli biriyim keyfim yerinde değilse aşırı sıkıcı oluyorum ortası yok bende 🤷 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl hiç o eğlenceli halini ne hikmetse göremedik :P Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Görmen için zaman geçirmen gerekiyor 😃görmemen normal 🤔 Yorumla Catutigernos +1 yıl tabi tabi :))) Yorumla
Birnotbirkalem Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Neysem oyum bilmiyorum kimine sıkıcı gelirim kimine güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğlenceli olduğumu düşünüyorum ama karşımdaki kişi de beni etkiler sıkıcıysa bende çok sıkılırım hemen 1 0 Yorumla
Lil_Rébél Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kendi çapımda eğlenceliyim ama genel olarak hayat gibi sıkıcıyım. 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl biraz felsefik bir cevap oldu gibi sanki :))) Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Sence ortak? Eğlenceli tabi ki 😅😅 2 6 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bencesini değil sencesini sordum ortak 🤪 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Aaa sende bence yok mu? Sen nasıl birisin ortak? Yorumla Catutigernos +1 yıl Nazar değer şimdi 🤔 Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Ben okur uflerim ortak nazar degmez😂😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl üfürükçü müsün ortak sen :o Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Qaa oyoe mi oluyor o is ortak Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. Eğlenceliyim diye söylüyorlar ama bilemem tabii 😂 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl diyenlerin yalancısıyım diyorsun yani :P Yorumla
napicansanki Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Karşımda ki insana bağlı, samimi olmadığım birisine neden eğlenceli yanımı göstereyim ki ama sevdiğim çok kıymet verdiğim birisiyle doyasıya yaşarım 1 0 Yorumla
Netpor Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl O karsı tarafa baglı gülerse gülerim heycansa heyecan hertürlü süne giderim yeterki söylemesi yeter aksiyon severim 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl eğlenceli olduğumu söylerler :) 2 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl sana sıkıcı diyen @kanya_ çarpmışa döner üstat :) Yorumla
Rmeysss Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. Karsimdakine gore degisir 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl ooo adamına göre muamele diyorsun eyvallah ;) Yorumla Rmeysss +1 yıl Aynen oyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben konuşurken insanlar şu köpek gibi bakıyor 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl o kadar da değildir :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kız çok neşeliyimdir. Ama bir çocuk vardı hoşuma gidiyordu deli gibi davrandığım için konuşmuyor benimle. Ama yanında çok mutlu oluyordum napim Yorumla Catutigernos +1 yıl Ne yaptın ki konuşmayı kesti :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş yerinde tanıştık zaten ben çok deli deli konuşuyorum annem evde ne dersem gümlüyor çok gümlemedi baya ciddi biri. Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bilmem nasılım ki :D bence eğlenceliyim 1 5 Yorumla SenDelisinn +1 yıl karşımdakine göre davranıyorum :D istediğini diyebilirsin Yorumla SenDelisinn +1 yıl 🤪 yok o benim çırağım olur Yorumla SenDelisinn +1 yıl artizin biri :D Yorumla SenDelisinn +1 yıl hıhım :D Yorumla SenDelisinn +1 yıl bir sonraki nickim :D senukalasınn olacak 🤪 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sıkıcıyım 2 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl evet öylesin o. O Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Belkide sana öyledir Yorumla Catutigernos +1 yıl kendine de sıkıcıymışsın ki sen de öyle düşünüyorsun :))) hem fikir oldum diye mi bu laf :o Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl ikiside 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl O nasıl oluyor 🤔 Yorumla
simplylibra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kişiye göre değişir 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Adamına göre muamele diyorsun 😊 Yorumla
albenniii_41 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Eğlence benden sorulur 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ooo bu çok iddialı oldu ama 😱 Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sıkıcıyım sjdjka 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl oysa bizle eğlenmeyi iyi biliyorsun hayret :P Yorumla
Nalan1974 Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 95% +1 yıl Eğlenceli 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl her zaman da eğlenceli olunmaz sıkıcı olduğunuz bir zaman da illa ki vardır Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Sıkıcıyım 🤯 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl kim diyor :o Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Ben 😎 Yorumla Catutigernos +1 yıl aa grupta hiç sıkıcı değilsin ama :o Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl İşte bu kendimi sıkıcı bulmuş halim 😃 diğer halimi yılda bir kere görüyorum. (Sanki ay tutulması yaşıyorum) :() 😕 Yorumla Catutigernos +1 yıl Astrolojide retro mu diyorlar retro dönemine denk gelmiş olmayasın :D Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Geçti o dönem ya 😃 belki de bende geçmedi neyse 😄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hiç bilmiyorum o retro olayını ne desem yalan olur Yorumla
ɯǝๅɐๅǝ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sıkıcı 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl bilmem mi :P Yorumla ɯǝๅɐๅǝ +1 yıl 😅😂😂 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eğlenceli biriyim 1 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 834 cevap paylaştı. sıkıcı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğlenceli olan kısmımı görmek için biraz canı sıkılmalı bence...
hımm gülü koklamadan bir dikenini hissetsin diyorsun yani :)))
Dikenden ziyade çok çabuk çabuk adapte olamam ben yani espri yapacağım insan olabilmesi için beni tanıması lazım :)
hımmm öyle hemen samimi olmam insanlarla diyorsun o zaman
Kimine göre eğlenceli, kimine göre sıkıcıyım. Bu karşımdaki insanın eğlence anlayışına bağlı.
Algı meselesi diyorsun yani 😊
Evet, öyle 😊
bilmiyorum ki cevremdekilerin yarisi ya cok komiksin cok eglencelisin der yarisi da bu ne surat cok sıkıcısın der
belli bir standartım yok diyorsun yani :D
aynen kankito
Kendimle ilgili iyi kötü bir şeyler söylemeyi sevmiyorum. Çevremin takdiri :)
Peki çevrendekilerin bu konuyla ilgili görüşü nedir 🤔
Eglenceki tabii ki de. Yay burcuyum ben tey teeey : )
Havalara bak 🤣
Yahooo ne havasi.. Gercek gercek... 😉
Formumdaysam evet eğlenceli biriyim keyfim yerinde değilse aşırı sıkıcı oluyorum ortası yok bende 🤷
hiç o eğlenceli halini ne hikmetse göremedik :P
Görmen için zaman geçirmen gerekiyor 😃görmemen normal 🤔
tabi tabi :)))
Neysem oyum bilmiyorum kimine sıkıcı gelirim kimine güzel
Eğlenceli olduğumu düşünüyorum ama karşımdaki kişi de beni etkiler sıkıcıysa bende çok sıkılırım hemen
Kendi çapımda eğlenceliyim ama genel olarak hayat gibi sıkıcıyım.
biraz felsefik bir cevap oldu gibi sanki :)))
Sence ortak?
Eğlenceli tabi ki 😅😅
Bencesini değil sencesini sordum ortak 🤪
Aaa sende bence yok mu?
Sen nasıl birisin ortak?
Nazar değer şimdi 🤔
Ben okur uflerim ortak nazar degmez😂😂
üfürükçü müsün ortak sen :o
Qaa oyoe mi oluyor o is ortak
Eğlenceliyim diye söylüyorlar ama bilemem tabii 😂
diyenlerin yalancısıyım diyorsun yani :P
Karşımda ki insana bağlı, samimi olmadığım birisine neden eğlenceli yanımı göstereyim ki ama sevdiğim çok kıymet verdiğim birisiyle doyasıya yaşarım
O karsı tarafa baglı gülerse gülerim heycansa heyecan hertürlü süne giderim yeterki söylemesi yeter aksiyon severim
eğlenceli olduğumu söylerler :)
sana sıkıcı diyen @kanya_ çarpmışa döner üstat :)
Karsimdakine gore degisir
ooo adamına göre muamele diyorsun eyvallah ;)
Aynen oyle
Ben konuşurken insanlar şu köpek gibi bakıyor
o kadar da değildir :)))
Yok kız çok neşeliyimdir. Ama bir çocuk vardı hoşuma gidiyordu deli gibi davrandığım için konuşmuyor benimle. Ama yanında çok mutlu oluyordum napim
Ne yaptın ki konuşmayı kesti :)
İş yerinde tanıştık zaten ben çok deli deli konuşuyorum annem evde ne dersem gümlüyor çok gümlemedi baya ciddi biri.
Bilmem nasılım ki :D bence eğlenceliyim
karşımdakine göre davranıyorum :D istediğini diyebilirsin
🤪 yok o benim çırağım olur
artizin biri :D
hıhım :D
bir sonraki nickim :D senukalasınn olacak 🤪
Eğlenceli 🦩
Sıkıcıyım
evet öylesin o. O
Belkide sana öyledir
kendine de sıkıcıymışsın ki sen de öyle düşünüyorsun :))) hem fikir oldum diye mi bu laf :o
ikiside
O nasıl oluyor 🤔
Kişiye göre değişir
Adamına göre muamele diyorsun 😊
Eğlence benden sorulur
Ooo bu çok iddialı oldu ama 😱
Sıkıcıyım sjdjka
oysa bizle eğlenmeyi iyi biliyorsun hayret :P
Eğlenceli
her zaman da eğlenceli olunmaz sıkıcı olduğunuz bir zaman da illa ki vardır
Sıkıcıyım 🤯
kim diyor :o
Ben 😎
aa grupta hiç sıkıcı değilsin ama :o
İşte bu kendimi sıkıcı bulmuş halim 😃 diğer halimi yılda bir kere görüyorum. (Sanki ay tutulması yaşıyorum) :() 😕
Astrolojide retro mu diyorlar retro dönemine denk gelmiş olmayasın :D
Geçti o dönem ya 😃 belki de bende geçmedi neyse 😄
Hiç bilmiyorum o retro olayını ne desem yalan olur
Sıkıcı
bilmem mi :P
😅😂😂
Tamamen ortama bağlı
Eğlenceli biriyim
sıkıcı
Sıkıcıyım
Eğlenceli