Koronanın hala bitmemiş olup ailemin korona olmasına canım müthiş sıkıldı annemin ağır atlatmasına ayrı sıkıldı canım 🥺
Neysem akşamınız keyifli gecsin 🙏✨
Neysem akşamınız keyifli gecsin 🙏✨
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle aileni Allah'tan şifa temenni ediyorum umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar, açıkçası son zamanlarda canımı sıkan mevzular yani gerekli mi gereksizim ya da çok mu önemli değil mi bunu tam olarak kestiremiyorum, ancak dün annem Alanya'dan bir kazak almış diyor yakın zamanda Ankara 'ya döneceğiz bir tane lacivert Bir tane de kırmızı kazak almıştı bordo rengi pardon, birisini abime birisini bana işte yengeme falan da çanta almış hani Alanya'dan dönüyoruz ya Ankara 'ya elimiz boş gitmeyelim diye, neyse ben bordo rengi olan kazağı beğendim öbüründe abim beğendi ondan sonra gönderdim.
Abimin bedelini olmaz diyor annem değiştirmiş ama aynı zamanda benim beğendiğim bordo rengi olanı da değiştirmiş, hal böyle olunca ben de bayağı bir kızdım yani artık zaten son dönemde son 2 yılda O evlendi Her şey ona yönelik olmaya başladı Bir de yakın zamanda torunlar olacak iyice onlara yönelmeye başladılar Bu da ben de birazcık öfkeyi kıskançlık ve sinir gibi durumlara da neden oldu hani bugün de o kazağı da değiştirdiğini görüp de benim istediğim rengi almayınca ben iyice sinirlendim canımı sıkıldı bugün açıkçası Çok keyfim yoktu çok da konuşmadım.
@efulimmm88 ; çok geçmiş olsun anneniz ile ilgili fevkalade bir durum yaşanır ise haberim olsun lütfen. Tedavisi için tanıdığım doktora yonlendiririm isterseniz. Ellerinden öper.
En son canım annemin vefati sonrası hukuksal prosedürler ile uğraşmaktan. Halledilmesi gereken prosedürler. Ruhen bitiriyor.
Çok teşekkür ederim ama ailem almanya da türkiyede değil maalesef
Geçmiş olsun, üzüldüm.
Birine bir iyilik yaparken eksik kalan bir şeyin sorun edilmesine canım çok sıkıldı. 😏
Teşekkür ederim eveeet gelir mi moral düzeltecek birşeyler 🥲
İnsanlar ne nankör yaa elini verirsin kolunu da isterler 🤦♀️
Gelir tabii 😂 Covid-19 ne ki? İnsanlar bu hastalıktan ötürü değil bu hastalığa çare diye kullandıkları birçok ilaçtan hayatlarını kaybetti. Neyse ki artık o ilaçlar kullanılmıyor. Virüs etkisini kaybetti ve kalıcı hasar da bırakmıyor artık. Hatta kanda antikor seviyesini arttırarak grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara bağışıklık üretiyor. 😊 Daha iyileri de var. Hasta olup hayatın değerini, sevdiklerinin değerini daha iyi anlıyorsun. Bir musibet bir nasihat. Dert etmeyin, tadını çıkarın. 😊
Bu nasıl bakış acısı valla bravo 😅 annem 4. Kez oldu korona her seferinde ağır atlatıyor ve ben uzak olduğum için gereksiz evham yapıyorum bazen anneme zaafımdan.
Ağır atlatması zaafından değil güçlü oluşundan. Bağışıklık sistemi sert bir savaş seviyor sadece ve mutlaka kazanacak. 😊
Mutlaka evet aksi düşünmek dair istemiyorum zaten
Aksini düşünmene gerek yok. 😅😊 Ağır atlatana bir şey olmaz. Atlatamayan zaten yerine vardı çoktan.
İçim rahatladı bak şimdi 😅
Rahatlasın, gerçekten dert etme. Topluma birçok olumsuzluk pompalandığı için canın sıkılıyor sadece. 😊
Aslında annemin orada canının yanması sadece üzüyor beni yoksa korona öldürür mantığında değilim
Ben de hastayım bana da üzül o zaman 😒😒
Dur üzüntümü ikiye katlama var bende o manyaklık
Ohoo, tam tersini yapacaksın. İnsan olmanın, yaşamanın nefes almanın gereği hasta olmak. O yüzden çok takılmayacaksın. Ailene gerekli uyarıları yapıp uyup uymadıklarını takip edeceksin ama üzülmeyeceksin.
Ahaha sanada mı aynı uyarıyı yapmam gerekiyor o zaman 😅
Benimkini ben hallederim. 😂😂
Geçmiş olsun sana da o zaman🙏 kış gelmedi daha erken kapmışsın şifayı.
Bizimkiler toparlanma moduna gecmiş iyi haberleri gelir en kısa zamanda
Gözün aydın 😊😊
Teşekkür ederim 🙏
Ne demek.
Cevap
17Cevap
Çok geçmiş olsun ✨
Valla bugün canım bir şeylere sıkıldı ama şimdi düşününce ne olduğunu bile hatırlamıyorum. B12 eksikliği ödüldür.
Çok teşekkür ederim 🙏
Geçmiş olsun. Sürü bağışıklığı elde edildi ama hastalık devam ediyor tüm hızıyla. En son bir şey sorup lafımı dinlemeyen iş arkadaşıma canım sıkıldı.
maalesef teşekkür ederim
Geçmiş olsun. En son Eylül'de tedarikçi firmaya canım sıkılmıştı. Onu da mahkemeye verip rahatladım 😂
Teşekkür ederim 🙏
Geçmiş olsun 🥺
Babamın telefonu bozuldu dün. Bugün gitmiş 15 pro max almış 🤦♂️🤦♂️ çalış öde diyor 🤣🤣
Teşekkürler sanada gecmiş olsun 😅
😅😅
Geçmiş olsun. İş yerinde olan olaylara sıkılıyor. Geçen gün beton mikseri devrildi. Ölen yok ama maddi hasar var çok şükür.
Teşekkürler oooo sizede gecmiş olsun
Teşekkürler.
Geçer geçer kaç kere atlattılar. Bunu da atlatılar inşAllah 🧐
Diyecem olmayacak 😶
İnşallah poncik 🙏
Bugün ruhumda bir sıkkınlık hakimdi ama çok şükür 🙏🏻 geçti, ailenede geçmiş olsun 💐
Çok teşekkür ederim 🙏
🙏🏻
Geçmiş gitmiş olsun.
Bize can sıkacak konu kıtlığı mı
Teşekkürler 🙏
En son neye canımın sıkıldığını unuttum. Geçmiş gitmiş olsun hemşo 😥
Teşekkürler hemşo
mimarlarla tartıştım az daha güzel güzel sovecektim
İyi akşamlar...
Şimdi mi oldu korona? :😮 bitmedi mi ya gerçekten? Geçmiş olsun :/
Benim can hep sıkkın o yüzden sıkıntı yok :)
Bi arkadasa ama duzelttim
şu an ailemin gelmesine
Hava durumuna
Benim genelde canm sıkkın yapım böyle
Benim canım hep sıkkın
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler 🙏
Anladım iyi geceler
Haksızlığa
Birinin dediklerine
hayata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?