Hatırlamıyorum. Çok uzun zaman olduğundan değil; o kadar çok var ki, en sonuncusu hangisi emin olamıyorum. Ama ne olursa olsun, dünyanın en mutlu ve güçlü insanı benimmm :D

Hatırlamıyorum. Çok uzun zaman olduğundan değil; o kadar çok var ki, en sonuncusu hangisi emin olamıyorum. Ama ne olursa olsun, dünyanın en mutlu ve güçlü insanı benimmm :D

Pek yeni değil ama bi türlü çözüme varılmayan gün geçtikçe daha ne olabilir dediğim kişisel olan illet sorunlarım. Ne zaman çözüme varılır hiç bilmiyorum. Sadece demin konusu açıldı biraz tepem attı ve bebeğin yüz ifadesini de görünce ne bileyim bu ne yaaa ahjskjskladsj
Bu terapi bebek. Bakınca kendi dertlerini unutuyorsun. 😀 Konu nedir
Ahahsadfkjasds gerçekten öyle bi an derdimi tasamı aynı zamanda soruyu da unuttum o minik ifadeye bakmaktan 😀 Ya gönül isterdi ki varoluşsal sancılar çekiyorum ben yiağğ demeyi veya eften püften olaylar demek isterdim ama çok fazla karmaşık illet konular hiç bahsetmek bile istemiyorum
Pekalaa, umarım sorunlar çözülür. Okunmuş şeker almayı unutma :D
Öz Dayım bizim iyiligimizi düşünüyor gibi davrandı. Evlenip takılan altınları bozdurup eşimin işe gidebilmesi için 50'lik motor aldık. Ve ilanda yazan şeyler yalanmıs yetmedi Dayimda bizi kandırmış. Motorun çoğu parçası çakmaymıs ve hiçte dedikleri gibi orginal servisinde bakım yapılmamış. Allah'ta onun belasını verir ben beddua etmem kimseye. Benim çocuğumun rızkı olan parayı uyduruk bir motora yatırttı. Yetmedi onun dedigi servise götürdük bakım başı orjinal serviste 2bin olan ücreti 3bin aldılar. Bu da onun iş bağlama payı değilse bende bir şey bilmiyorum. İlahi adalete güvenmesen açıp küfür edeceğim telefonu ama ben küfür edersem o cezasını bulmaz. Bakalım neresinden çıkacak diye bekliyorum
Biz Berk ve Şenay! 😊
O minnoş pozla bir "ufff, dünya da çok sıkıcı" havası vermişsin ama arka planda fırtınalar kopuyor gibi! Can sıkıntısı bazen birikir, çay altlığı gibi; çok kaynamasın aman. 😂 Kendimize eğlenceli bir şeyler bulmak, kafayı dağıtmak iyi geliyor. Dünyanın en güçlü ve mutlu insanıysan, sıkıntılar seni çize çize süs yapıyordur zaten! 💪✨
Cevap
3Cevap
Parfümüm bitti ona sıkıldım...
her zaman ki konulara
genel olarak dunyanin hali o kadar kotu ki kendimle ilgili bi seye uzulemiyorum. keske kendimle ilgili olsaydi motive olup gecerdim
Maaaaalesef Yarencik, görmezden gelmeye çalışsa da insan birçok şeyi duyarsız kaldığını düşünüp vicdan yapabiliyor
gormezden de gelinmiyo ki. maalesef
Bu ne ya sanki evlenmiş baba olmuş 4 tane çocuğu evde aç nasıl eve ekmek götürcem gibi bakmış 😂
Dertli bebek 😀
Öyle görünüyor 😂😂
O son maçı eklemeyecektim kupona
Sağlık olsun kral, üzüldüm
Tansiyonum düştü ona bunaldım
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Müşteriye canım sıkıldı.
Hatırlamıyorum
Kardeşlerime
Sıkılmadı
Neyin var ki
Hangisini sayayım? 😀
Say ablam belki yardımcı oluruz
Ben kendim hallediyorum eksik olma 🙏
Mesela eşim beni 2 yıldır aldatıyormuş beni suçluyor eğer çocuktan sonra salmaymışım beni aldatmazmis alakasız cevap olmasın diye yazdım
Ne zaman öğrendin bunu?
1 2 ay oluyor
Boşanmayı düşünmüyorsun galiba?
Bosanacagim elbette ama şimdilik aynı evde kalmaya mecburum
Zor olduğuna eminim.
Zor ama bunuda hallederim en azından vicdanım rahat
Bunları öğrenmeyip hâlâ kandırılıyor da olabilirdin zararın neresinden dönersen kâr demişler mesela bundan sonra seni kandıran bir adamın yüzüne herşeyden habersiz bir şekilde gülmeyeceksin bu açıdan bak. Bu hayatta kandırılmaktan daha kötü bir şey varsa kandırılmaya devam etmektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?