Selamlar... Yediğim tatlı bozulmuş yaa, bir çatal alıp bıraktım. Tadı çok kötüydü off. Hevesim kursağımda kaldıı.

Selamlar... Yediğim tatlı bozulmuş yaa, bir çatal alıp bıraktım. Tadı çok kötüydü off. Hevesim kursağımda kaldıı.
Bir çok şeye canım sıkılıyor ama boş veriyorum. çünkü düşündükçe daha kötü oluyor bende kafamı dağıtmak için film izliyorum ya da şarkı dinliyorum
Ekpss sınavını düşünmeye hâlâ aylar var çalışmaya devam ediyorum ama ya yine başarısız olursam, üniversite sınavına da aynı şekilde çalışıyorum onu kazanırım da memur olmakta istiyorum 😄🤷♂️ garip duygular içerisindeyim canım da sıkılmıyor aslında kendime inanıyorum artık 😄😄
Saçmalamak serbest değil mi, evet evet neden olmasın 🌝
Birkaç gün önce stajda kesin şu birime düşerim diye içimden geçirmiştim, korktuğum başıma geldi..
Sonra biraz fenalaştım. d sonra da bi şey yok bi şey yok diyerek devam ettik hfjdkf
Ahdjf hayal ettim de, dayanacaksın bebekim...
En fazla bir iki hafta daha orada olurum da sonra değişiyor zaten np, kendimi öyle avutuyorum jdkfd
Kolaysa gel sen… tamam bi şey yok bi şey yok djfkdf 🌝🌝🌝
Bebekim ben gelsem daha kötü olur ama yine de sen bilirsin jfıd
Doğru fjdkf
Kimse düşmesin oraya diyelim jfkdf
Bencede jfıdfj
Merhabalar
Verdiğimi alamıyorum ona sıkıldım... değer olarak, sevgi olarak.. oysa insan ilişkilerinde al, ver dengesi olmak zorunda... ben mi dengesizim... onlar mı yol yordam bilmiyor, bilmiyorum ama tek bildiğim yoruldum sanırım..
Cevap
24Cevap
En son en çok canımı acıtan Filistindeki. Olaylar oldu. Ordaki yaşanan katliamı görmek beni ruhen hasta etti desem yeridir okadar üzgünüm ki rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah 🙏
Dün gece ben niye sevilmedim, sevilmiyorum perileri geldi bayadir gelmiyordular. Ona sıkıldı da gittiler 😁
Sen aşık olmuşsun jfjd
Sus yalancı yalan soylemeee inanmiyom inanmiyom 🤣🤣🤣dkdkkdkd. Ask kadar büyük değil ama bir şeyler var evet 🚬🚬
Kalp işte ne yapacaksın hdjd
Skdkdkdkdk mantigimla durdurmaya çalışiyom 😂😅
En iyisi jfjd
Hasta olduğum için spora gidemediğime canım sıkılmıştı bebek ama sonra düşündüm doğru karar vermişim daha çok hastalanmaktan iyidir.
İyi yapmışsın aşkım.
Ben sana tatlı yaparım minnak boş ver sıkma canını 🧚🏻♀️
Yerimm. 💕
Gıcıklık yapıp Allah başka dert vermesin dicem 😈😸
Ya susar mısınn kedii, heves etmiştim yemeye hıhh...
@clover0 sensin tatlııı
@theastro ay tatlı falan istemiyorum, işhtahım kapandı jdıdjx
Yiyesim yok jfıd
Oğlum sınavdan düşük not almış. Hiç beklemiyordu bunu. Çok ağladı. Onu teselli edemedim ona canım sıkıldı 🤦🏻♀️
neye sıkılmadı kiii 🥹 şaka şaka market kasasında bir miktar canım sıklıdı dkjskd
yalancı ve egolu insanları görünce canım sıkılıyor hep
2 hafta edebiyat sözlüsü olacağını duyduğumda 😶
Dün araba çarptı 😅 zorla hastaneye götürdüler.
Son dönemler canımı sıkacak o kadar şey oldu ki daha fazla sıkmıyorum hayat bildiği gibi gelsin.
Çekmek istediğim bir videoya benzer video çekmek istedim pek benzemedi aS:D
Ne bileyim öyle kendi kendime
Pide arası döner yemek icin gittigim yerde pide bitmis
Benim canım hep sıkkın
iş yerinde bir olay
Canımı sıkan bir kıza canımı sıktım.
Yalnızım erkekler erkege
Tek canımı sıkan okul ve sınavlar
Kolanın 50 liraya ulaşacak olmasına
Canımı sıkan bir şey yok.
Baktığım tablet fiyatına.
Aklıma bir şey geldi ona üzüldüm
Bir yakınımın tavırları
Adil olmayan olaylay ve bajı inşanlar
Gitmem gereken bir yere gidemedim.
Twittera bakayım dedim keyfim kaçtı
Bu hayatı ben seçmedim niye yaşıyorum diye
Biriyle ilgili yanlış düşünmüşüm. O canımı sıktı.
Çiftlerin içinde sap olmak
ihanete yalanci ikiyuzlu insanlara
Maaşımı:)
Narsistin birine..
Kendime sıkıldım
Eğitim.
Bayadir takmiyorum
Tadım kaçtı aman
her şey e
Sigaraya
Dünkü maça..
Dünkü maça..