Sizce neler için artık çok geç, ve nelerin henüz zamanı değil?

Sizce neler için artık çok geç, ve nelerin henüz zamanı değil?
Olmaması gereken şeylere geç, hayırlı olanın için erken. Her zaman olmayan veya olacak olanda sebep ararım, çünkü bilirim ki boşuna değil. Sadece çok üzerlerinde durmam, görmem gereken ya da anlamam gereken zaman şu an değil derim ve zamanın bana hakikati göstermesini beklerim. 😌
Bu soru çok güzel bir soru öncelikle onu söyleyeyim...
Cevaba gelirsek aslında bu soru tamamen hayatımın özeti gibi diyebilirim resmen çok şeye geç kaldım hatta herşeye
...30'umda birçok şeyin farkına vardım bu da benim için çok üzücü bir şey bir çok şeyden geri kaldım sınıfta kaldım bunlar benim için çok acı verici ve bu farkındalıklardan sonra bu yaşımdan itibaren yeni bir adam yaratmaya çalışıyorum bakalım ne olacak göreceğiz maçın 70. dakikasındayız ve "BEŞİKTAŞIMIZ" 3-0 geride ve biz var gücümüzle saldırıyoruz vurduğumuz gol olsun bundan sonra yediğimiz kontralar da boşa çıksın inşALLAH rabbimden tek dileğimiz budur bu saatten sonra vesselam...
Geç kaldım bişey pek yok
şoyle olabilir insanar iki yüzlü iyi yüznü görüsün kötü yüzünü görmeye geç kalırsın
😊😊
Anne olmaya geç kaldım.
Gezmek için daha çok zamanım var
Cümlemiz icin inşallah 🙏
Teşekkürler hemşo
Cevap
6Cevap
Geç kaldım bir çok şey için ama umut etmeye geç kalmadım.
Gayet güzel açıkladın Barış'ım 😊
Insanlar bizden
22 yaşnda uniden mezun olmamızı
23 yasnda iş bulmamızı
24 yaşnda birini bulup evlenmemizi
25 yasnda cocuk sahibi olmamızı bekliyorlar
Bu kurala uymayanlar dışlanıyor ötekileştiriyor başarısz damgası yiyor hayatn geri planında kalms gibi hissediyor
Evliliğe daha zaman var, ben şu an da meslek bulabilmek için uğraşıyorum çabalıyorum ediyorum dayanıyorum sabrediyorum dua ediyorum
Denedim başvurdum ama yok, şimdi de ekpss ye çalışıyorum inşAllah yüce Allahım nasib ederse tam puan alıp kendi ilçem de ki belediyeye veya herhangi bir kuruma memur olarak atanırım tek isteğim bu 🤲🤲
Yaşadıkça umut hep vardır o yüzden geç kaldıklarıma yetisebilirim diye düşünüyorum. Sadece biraz daha olgunlasmam gerek.
Yaşın gerçekten daha çok küçük dostum, ama inan ki bu saatten sonra zamanın nasıl akıp gittiğini anlayamazsın. Benim naçizane tavsiyem, 30'una gelmeden bir iş sahibi olmaya bak, benim hatalarım başıma bela oldu maalesef.
İş sahibi olmak neyi cozucek peki?
Sağlam bir geleceğin için birikimin olur en azından, hiç olmasa evde veya boşta durup benim gibi sıkıntı çekmezsin. Sosyal açıdan girintili biri olmaya özen gösterirsin.
Haklısınız
Gec kaldığımı düşündüğüm bir şey var ve onun beraberinde getirdiği silsileler bütünü. Ama hep umutluyumdur ve bu sene de umutluyum.
Umutlarınızın her daim yeşermesi ümidiyle 😊
Tesekkur ederim.
Amin ecmain
Rica ederim.
Hiç bir şeye geç kalmadım. Ama aşk olayları garip değil mi? Fazla erken ve geç davranırsan yanarsın. Umarım onun dengesini sağlarım.
Geç kaldığımı düşündüm tek şey spor olur neden daha önce başlamadım diye onun haricinde pek bir şey yok.
Benim için daha geç diğil çünki ala yaşıyoyşam ummut vayy aniş💞🦄
Herkesin hayatı aynı çizgide ilerlemiyor benim ki çok inişli çıkışlı geçti anladım ki hayat gerçekten de sen planlar yaparken başına gelenlermiş.
Hayatta potansiyelimi tam olarak yansıtabildiğimi düşünmüyorum.
Sevdiğime açılmaya geç kaldım aslında ilk başlarda soylicektim ama yanlış anlamasindan korktum ki sen de bu durumdasin 😉 sen de sevdiğine açılmaktan çekiniyor sun ben artık soylicem olumlu veya olumsuz düşünüyorum da gizle gizle nereye kadar ki
Geç kaldığım bir şey yok daha emin adımlarla hedefime gidiyorum , varmama az kaldı
evlenmeye daha zaman var ama neye geç kaldığımı şu an bilemedim
Bir insanın kac kere düzeni bozulurki hıı😐
Okadar çok şey varki geç kaldıgım
Geç kalmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?