Soğuk göründüğüm için mi yalnızım?

Aslında beni tanıyanlar bilir ki; çok şakacı, çok espritüel, oldukça renkli biriyimdir fakat şu ana kadar girdiğim her ortamda ben; çok sert duruyorsun, çok soğuk görünüyorsun, fazla asık suratlısın gibi onlarca olumsuz eleştiriye maruz kalıyorum. Ha gereksiz samimiyetten ve yapma tavırlardan oldum olası nefret ederim, orası ayrı bir konu. Yani ben bulunduğum bir ortamda salt arkadaş edinmek için değil, gerçekten arkadaş edindiğim için bir samimiyet oluşturmak isterim.
Bunun yanısıra; 26 yaşımdayim ve ömrüm boyunca tek bir erkeğin dahi bana yaklaştığına, benimle ileriye dönük (sevgililik, evlilik vb) bir şeyler düşündüğüne şahit olmadım. İki ihtimal var; ya güzellik ortalamasının çok altındayım ve dikkat çekmiyorum, aşık olunmuyorum yahut çok sert ve soğuk durduğum için bana yaklaşmaya cesaret edemiyorlar. İlk ihtimalin gerçek olmasını olmasını istemiyorum, çünkü güzellik göreceli bir kavramdır ve muhakkak bu anlamda hitap ettiğim birileri vardır, en azından öyle ümit ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Farklı görüşlere ihtiyacım var 😑
Soğuk göründüğüm için mi yalnızım?