Kişilik & Karakter Dışarıdan bakınca çok mu soğuk duruyorum? sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce soğuk ve korkutucu mu duruyorum? Güncellemeler1 yıl Güncel Dışarıdan bakınca çok mu soğuk duruyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. durmuyorsun 1 1 Yorumla sedatttE 1 yıl Teşekkürler
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Korkutucu değilsin sadece mesafeli ve soğuk duruyorsun, mizacın sert gibi. 1 2 Yorumla sedatttE 1 yıl Teşekkürler Yorumla IşıLLL34 1 yıl Rica ederim Yorumla
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Dışarıdan souk ama yakışıklı ozguvenli görünüyorsun. 1 4 Yorumla sedatttE 1 yıl Çook teşekkürler sende güzel ve enerjik gözüküyorsun 👍 Yorumla fatmasadik9 1 yıl Teşekkür ederim☺️ Yorumla sedatttE 1 yıl Rica ederim ben de teşekkür ediyorum yorum için Yorumla fatmasadik9 1 yıl ☺️🤝 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Soğuktan ziyade çapkın vibei veriyon uzak durulması gereken erkolardan ilk 3 e girersin 1 1 Yorumla sedatttE 1 yıl Hadi ya
KorayGünay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yok kanka gayet naif ve sempatik duruyorsun 2 1 Yorumla sedatttE 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Biraz öyle bana da öyle derler salla gitsin 1 4 Yorumla sedatttE 1 yıl Çok takmıyorum zaten meraktan sordum Yorumla Bazenn12 1 yıl Anladım Yorumla sedatttE 1 yıl Teşekkürler yorum için Yorumla Bazenn12 1 yıl Rica ederim Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Baktım biraz öyle duruyorsun knk 1 3 Yorumla sedatttE 1 yıl Bunu çok söyleyen oluyor ondan sordum Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Mizacın sert duruyo Yorumla sedatttE 1 yıl Yerine göre sert olabiliyorum zaten ama eğlenceli tarafımda var Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet ama soğuk ve karizma duruyorsunuz 1 4 Yorumla sedatttE 1 yıl Teşekkürler iltifatınız için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla sedatttE 1 yıl İyi akşamlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi akşamlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
durmuyorsun
Teşekkürler
Korkutucu değilsin sadece mesafeli ve soğuk duruyorsun, mizacın sert gibi.
Teşekkürler
Rica ederim
Dışarıdan souk ama yakışıklı ozguvenli görünüyorsun.
Çook teşekkürler sende güzel ve enerjik gözüküyorsun 👍
Teşekkür ederim☺️
Rica ederim ben de teşekkür ediyorum yorum için
☺️🤝
Soğuktan ziyade çapkın vibei veriyon uzak durulması gereken erkolardan ilk 3 e girersin
Hadi ya
Yok kanka gayet naif ve sempatik duruyorsun
Teşekkürler
Biraz öyle bana da öyle derler salla gitsin
Çok takmıyorum zaten meraktan sordum
Anladım
Teşekkürler yorum için
Rica ederim
Baktım biraz öyle duruyorsun knk
Bunu çok söyleyen oluyor ondan sordum
Mizacın sert duruyo
Yerine göre sert olabiliyorum zaten ama eğlenceli tarafımda var