Merhaba. Ben 27 yaşındayım iyi bir mesleği olan eğitimli bir kişiyim hatta çok yönlü farklı yetenekleri olan bir insanım diyebilirim fakat şöyle bir sorunum var ki hemcinslerim gibi davranmıyorum veya onların uyduğu şeylere uyamıyorum ay hadi evleneyim yuvam olsun vs yani böyle telaşlarım hayatımda hiç olmadı. Hatta doğru düzgün arkadaş çevrem aşk hayatım da olmadı. Ama öyle anti sosyal biri değilim asla sadece bazı şeylere tam uyamıyorum her başladığım yarım kalıyor ikili ilişkilerde insanlarla ilgili hedeflerim hiç olmadı anlık eğlenmelerim bir dönem beraber bir yerlere gitmelerim cafede oturmalar vs oldu sadece. arkadaşlardan bahsediyorum
Onun dışında altı ay önce kurtlar vadisine başladım her gün izliyorum sabah kahvaltıda bile Kurtlar Vadisi izliyorum şu anda Kurtlar Vadisi Pusu‘ya geldim. Yani benim yaşıtlarım şu anda evleniyor çocuk sahibi düğün telaşında ben Pusu izliyorum Kurtlar vadisi soundtrack dinliyorum. Böyle olmamam gerektiğini hissediyorum ama çok mutluyum aynı zamanda ama yaşta geçiyor
bu arada öyle maskülen erkeksi bir kız da değilim gayet giyimine kuşamına dikkat eden karşı cinsten birini gördüğünde hoşlanabilen , beğenen duyguları olan bir insanım fakat bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı aslında ihtiyaç duymadım sadece anlık hoşlanmalarım oldu. Bana ilgi gösteren kişiye platonik oldum bir dönem sonra geçti yenisi geldi. Genelde akademik hayatım daha öndeydi veya içe mi kapanıktım ne
ama kurtlar vadisi izlemeye başladığımdan beri kendimi sorgulamaya başladım var mı benim gibi izleyen hemcinslerim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer