Kişilik & Karakter Sizce erkekler mi daha acımasız kızlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kim daha acımasız kendi hayat tecrübelerinize dayanarak Güncellemeler+1 yıl Bence erkekler ama siz bilirsin Sizce erkekler mi daha acımasız kızlar mı? Cevapla Erkek Soruları Tecrübe Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TrakyalıDonKişot Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişiden kişiye değişen durum olduğu için genelleme yapmak saçma olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızlar acımasız, rastgele erkeklere hakaret edip rezil etmekten utanmıyorlar. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece erkeklere karşı değil, kendi aralarında da öyleler, sürekli birbirlerini eziyorlar. Yorumla
Senemgüll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ask konusunda sevgisi bitmis bir kadin daha acimasiz olabilir genel olarak ama cinsiyet ayirmaya gerek yok karakterle alakali 0 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Cinsiyete göre bir farklılık göremedim. 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Erkekler 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Erkekler. 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadinlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlarrrr 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem bakiyo. hemde adimima cevap vermeyi bile yeltenmiyor Yorumla Soran +1 yıl Nasıl cevap bekliyorsun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dik Dik Ve Uzun Uzun Bir Kız neden bakar asil sori bu? Hoslandigim kizl bakismamiz sonunda istek attim 3 saat bekledim ne red etti nede kabul etti sonra tutmus bana dik dik uzun uzun bakiyo artık ne yaptiysam Yorumla Soran +1 yıl Hoşlanmış işte senden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama neden isteğimi kabul etmiyor onu anlamadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kişiden kişiye değişen durum olduğu için genelleme yapmak saçma olur.
Kızlar acımasız, rastgele erkeklere hakaret edip rezil etmekten utanmıyorlar.
Sadece erkeklere karşı değil, kendi aralarında da öyleler, sürekli birbirlerini eziyorlar.
Ask konusunda sevgisi bitmis bir kadin daha acimasiz olabilir genel olarak ama cinsiyet ayirmaya gerek yok karakterle alakali
Konudan konuya değşr
İş hayatı kadınlar
Cinsiyete göre bir farklılık göremedim.
Erkekler
Erkekler.
Kadınlar
Kadinlar
Kadınlar bence
Erkekler :)
Kızlarrrr
Hem bakiyo. hemde adimima cevap vermeyi bile yeltenmiyor
Nasıl cevap bekliyorsun ki
Dik Dik Ve Uzun Uzun Bir Kız neden bakar asil sori bu?
Hoslandigim kizl bakismamiz sonunda istek attim 3 saat bekledim ne red etti nede kabul etti sonra tutmus bana dik dik uzun uzun bakiyo artık ne yaptiysam
Hoşlanmış işte senden
Ama neden isteğimi kabul etmiyor onu anlamadim