AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Iyiler hep kaybeder
Hipergami benim bildiğim şey değilmiydi ya. 10 kadın 10 erkek içerisinden sadece 2 tanesine bakarken 10 erkek 10 kadın içerisinden neredeyse hepsini güzel buluyodu?
İşte o iki tanenin sicili en bozuk erkekler olması hipergaminin özüdür.
Vallaha bilmem hacı ben erkeklerden hoşlanıyorum daha çok ama sana iyi şanslar. Lezbiyen tanıdıklarım var onlarda kadınlardan şikayetçi, o yüzden pek üzme kendini. Kızlar bile kız düşüremiyo sen ne yapıcan.
Black Pill hayat kurtarır yalnız adam ne üzülür ne aldatılır ne de aşağılanır. Aleve değmeyen yanmaz kadına değmeyen kahrolmaz...
Bence seçtiğiniz kadin kriterlerini gözden geçirin.
Hipergami ile kötüye tapmayı bağdaştırman güldürdü biraz. Kötüyle veya iyiyle ilgisi yok. Güçlü olan ya da güçlü görünen caziptir kadın gözünde.
Hamza en güçlüydü ama Vahşi ondan güçsüzken zalimdi. Hind kimi seçti. Kadınlar gücü parayı yakışıklılığı ancak badboyda ise önemser ve beğenir. Güçlü yakışıklı ve zeki bir erkek badboy değilse harcanır. Kadınlığın raconu budur. Havva Hind Hürrem Helen hepsi bu racpna uymuştur. Uymayacak kadın da yaratılmamıştır.
orada ayrı bir mesele var. Hind akrabalarını öldürdüğü için Hamza ya düşman. Savaş durumu var. Vahşi de köle sadece. Badboy ya da dark triad erkekleri kadınlara çekici gelebilir ama ana sebep güçlü görünmeleridir. Kötü oldukları için seçmiyor kadınlar
Tarihte güçlü iyilerin kadınlar tarafından güçsüz kötülerle aldatılmasının çok büyük örnekleri vardır: "Eşine sadık iş adamlarının eşine daha iyi gelecek kurmak için çalışırken bahçıvanla aldatılması gibi" Ama hiçbir kadın güçlü kötüyü güçsüz iyiyle aldatmaz. Tarihte bunun tek bir örneği yoktur. Demek ki mesele güçte değil kötülükte...
Yine yanlış yerlerden bakıyorsunuz. İş adamınin eşine sadik olmasi kadinin içgüdülerini durdurmaz. Gider kasli kalipli bahçıvanla yatar. Parasal anlamda güçlü olduğu için is adami ile evlendi ama fiziksel olarak güçlü kalipli olduğu için bahçıvanla yatti. İkisi arasında fark yok. Bahçıvanin kötü olduğu yanılgısıni nerden çıkardınız, o da muamma. İş adamını "iyi" konumuna nerden getirdiğiniz de belirsiz.
Dünya üzerinde sicili bozuk bir erkek ne kadar güçsüz olursa olsun sicili düzgün en güçlü erkeğin bile kadınını elinden alır hem de kadının isteğiyle ve kanunlara uyarak... Demek istediğim de gerçek hayatta olan da bu...
Hâlâ aynı yerde çakılıp kalıyorsunuz. Kadının güçlü dediğiniz erkek yerine sicili bozuk erkekle olmasının sebebi sicili bozuk erkeğin bir icraatinin olması. Amaç yine güçlü olması, kadını yirtici hayvanlardan koruyabilecek bir erkek olması. Bu şey gibi, savaş yarası olan erkeklerin daha havali görünmesi. Sen olsan sabahtan akşama kadar spor salonunda kas şişiren adamı mı daha güçlü görürsün yoksa sokakta yetişmiş damarlari belirgin kalıplı erkeği mi? Sicili bozuk diye seçmiyor yani, o kadar aktif faaliyetlerde bulunmuş ki siciline kadar işlemiş demek ki anlayışi var. Demek ki bunun kaslarinin geçmişi var.
Gizli feminizm herkesin beynini yıkamış. İki tane tek yumurta ikizi olan erkekten aynı kasa aynı paraya aynı zekaya aynı tipe sahip iki ikiz kardeşten sicili daha kötü olan daha fazla suç işlemiş olan kriminal olan kendisiyle aynı zekaya güce görüntüye sahip olup sicili temiz olan erkekten daha fazla seçilir. Saptıramayacağınız reddedemeyeceğiniz. İlk kadından son kadına kadar daima sürecek gerçek. Bunu da çarpıtırsanız illallah artık.
Çarpıtmadım ki. Evet kadın sicili bozuk olanı seçer ama kötü olduğu için değil icraatı olduğu için. Ama o kadınlar da nadirdir. Sadece kötü bir çevrede yetişmişse ve o çevrede yaşaması gerekiyorsa sicili bozuk erkeği seçer. Ben buna kötülük olarak bakmıyorum.
Kötüye kötü olduğu içün yavşamak da kötülük sayılmayacaksa dünyada kötülük diye tanımlanacak bir şey kalmaz zaten. Kadınların ABD'de her yıl yaklaşık 100 bin aşk mektupu yazdığı tecavüzce seri katil manson sizin deyiminizle icracı bir kişi ona aşk mektupu yazan kadınların yaptığı da kötülük değil size göre...
Evet dünyada kötü ve iyi diye bir şey yok zatii. Bu toplumu ayakta tutmak için uydurulmuş şeyler. Hayvan belgeselerinde ceylanı canlı canlı yediği için sırtlana kötü diyor musunuz? İnsanlar da birer hayvandir ve iyi ve kötü tanimini kabullenemiyorum, tcvzcu seri katil manson'a ilgi duyan kadınlarin davranışı topluma zararlı olduğu için normalde evrenin özünde bir kavram olarak yer almayan, tamamen kendi uydurduğumuz "kötü" kelimesini kullanıyoruz sırf icimizi rahatlatmak için. Ve bana kalirsa o kadınlar daha da ileri giderse yani tcvcu seri katil biriyle yaşamaya başlarsa başlarına gelecek şey için üzülmem.
sende kotu ol
Fıtratıma ters...