Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu cevaplayacak arkadaşlardan ricamdır. Sorumu çarpıtmak, kişiselleştirmek, soruma yanıt veriri gibi yapıp şahsıma hakaret etmek ne size ne bana ne de KS'mize bir şey kazandırmaz. Ben medenice bir soru sordum lütfen herkes cevabını medenice paylaşsın. Küfreden arkadaşları engellemek zorundayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Haklısın kesinlikle, olan iyilere oluyor
ya şu erkeklerin ben dünyanın en iyi , masum insanıyım rolleri yok mu :D Sen iyi değilsin ki seni tercih etmemişler
Hanımefendi sorunun içinde ben kelimesi bile geçmiyor ki zaten... Ben kötüyüm sevilmedim... Yüzlerce şairi binlerce bilim adamını yüz binlerce sadık ve romantik erkeği niye yalnız öldürdünüz soru bu... Sizin önyargılarınız ve çarpıtmalarınız yüzünden soruyu Türkçe'den Türkçe'ye çevirmek zorunda kalıyorum. İlllallah...
herkes sevdiğini öldürür bunun kadını erkeği yok insanın fıtratında var
Yoo hipergami sadece kadının fıtratında var. Kadınlar katillere cezaevine aşk mektubu yazıyor ama katil kadın seven erkek tarihte görülmedi...
sevdiği kız tarafından iplenmeyen her pipili gibi öfkelisin anlıyorum neden biraz bira içip rahatlamıyorsun
Ben sevilmediğimi ve sevilmeyeceğimi bilirim tüm hanımefendilere ideallerindeki en iyi erkekle mutluluklar dilerim. Bünyem hassas olduğu için alkol sigara tüketmiyorum. Tüketenlere de sonsuz saygı duyuyorum. Umarım hanımefendiler selam bile vermedikleri diğer hemcinslerime de bir şans verirler de hem onlar hem hemcinslerim mutlu olur da kadına şiddet haberleri biter. Herkese sevdiğiyle sonsuz mutluluklar kendime de her zamanki gibi huzurlu yalnızlıklar dilerim. Hakaret bile etseniz sadece teşekkür edeceğim.
sen de kıskandğn herkese kötü çocuk diyor olmayasın
Ben ilmi irfanı medeniyeti kültürü kıslanırım daha doğrusu gıpta edip örnek alırım. Bunlar da kadınların sırnaştığı mağara adamlarında yok ki...
ilim irfan nedir ya. dincisin galiba
bilim ve gelişim deseydim laik mi olacaktım bu ne sığ bakış açısı yahu? Kelime tahlilinden ideolojik çıkarım yapmayı Avrupa 60'larda bıraktı...
sen çok boş bir varlıksın. boş cümleleri kendini dolu sanıyorsun. evet, kelime kullanımı kişinin kültürel yapısını yansıtır. Avrupa adına da uyduruk cümleler kurma.
Kimse sıkıcı bayık biriyle zaman geçirmek istemez ondan.
Ben kadınların eğlenceli erkek sevmesini değil aynı eğlencelilikte olan iki erkekten (Üslubu tarzı aynı olup) daha kaba zalim ve kötü olanın sevilip iyiniyetli olanların ezilmesinin uzun vadede doğurabileceği tehlikeleri sordum.
Iste iyi niyetli dedigin sıkıcı ve bayik aslinda. Silik insanlar dikkat cekmiyorlar haliyle.
Hanımefendi... Isveçte tek yumurta ikizi olup aynı görüntüye ses tonuna ve aynı giyim tarzına sahip olan iki erkek kardeşten kadınlara sert ve kötü davranının sürekli kız arkadaş edinip kadınlara kibar davranının yalnız kalmasına dair bir belgesel bile çekildi. Daha nasıl anlatayım? Mevzu siliklik değil kötülerin sevilmesi. Yani sizle aynı şeyleri kibarca değil kabaca konuşanı sevmeniz.
Ha belgesel mi çekildi, tamam o zaman.
Olan şey su, tercih edilmemeyi kendi kusurunuz olarak gormek istemediginizden sucu kizlara atıyorsunuz. Hani siz çok düzgün insanlarsiniz da kizlar iyiden anlamiyor.
Şimdi biz düzgün olmayanlar seçilmedik ya... Geriye kaldı seçilen düzgünler... Hah işte o seçilen düzgünlerin kaba olanları kibar olanlarından neden daha çok seviliyor?
Boyle bir sry yok? O senin hüsnü kuruntun.
Yahu 35 senedir bunu gözlemliyorum. Nerede kadına kibar davranan varsa kadınlar onu aşağılıyor nerede kadınları aşağılayan varsa kadınlar ona kibar davranıyor.
Kibarliktan kasit nedir?
İnsanca düzgün incitmeden empatik hoşgörülü güleryüzlü davranmak...
Valla güzel soru :))
Hayret! Kolaya kaçıp soruyu saptırmak ya da soru sorana hakaret etmek yerine insanca soruyu yorumlayan bir pembeli! Euraka! Euraka!