Her ama her cümlenin arasına İngilizce kelimeler serpiştiren insanlar size de itici geliyor mu?

Evet iticidir ve bu insanların yaşam biçimlerini populer kültür belirler. Yani bu insanlar ile hic sohbet etmesende 1 sene sonra populer olmus bir seyin icinde olabilecegini tahmin edebilirsin.
Cevap
18Cevap
Ben katmıyorum ve saçma sapan kelimeler sokuşturup duranları da itici buluyorum evet.. Ana dilimi seviyorum ve yozlaştırılmasını da doğru bulmuyorum..
Hayır itici bulmam. önemli olan anlaşabilmemiz ben anladığım sürece iletişim olduğu sürece takılmıyorum böyle şeylere
Benim için sorun olmaz hatta çok iyi dalgasını geçerim 😂
Evet bazen gerçekten itici duruyor..
Çevremde çok var. Ben de o kelimelerin Türkçesini söylüyorum. İngilizce değil aslında tarzanca oluyor bu konuşma tarzı. Toplantı set etmek, meeting ayarlamak, fw lamak, vs vs
Teknik kelimeler İngilizce onları söylendiği şekilde kullanirim wma onu gize sokacak şekilde konuşanları sevmem
Ay şu kızın oyunculuğunu severdim de son zamanlarda delirmiş biraz aynı ben gibi.. itici bulmam. Herkes özgür
Evet hele bir de o kelimeyi yanliş söylüyorsa kriz geçiriyorum😂
İtici buluyorum. Bunu yapana sonrasında İngilizce konuşmaya başladım bilerek.
Mesela birileri irrite oluyorum dediklerinde fena oluyorum.
evet bulurum. Ancak çalışıtğım şirkette iletişim dili İngilizce olunca istemeden kullanıyorum bazen
Evet buluyorum . Date , ex , next gibi kelimeleri kullananlar çocuk gibi duruyo.
Katılıyoyum İngilijce konuşmak iştiyoyşa İngilijcenin konuşulduğu ülkeye gitşinley
Bazıları date e çıktım falan diyor ya o an boğasım geliyor cidden.
no. i think, everyone must speak english in the world.
Türk dil kurumu deglm ben sonucta ingilizcesini benm üzermden gelistiriyor garibim
Bunu sürekli her cümlenin içinde kullanan insanlar bence de fazlasıyla itici oluyor.
Ne alaka! ingizlice bilmedigi icinmi itici bulacaklar
Bazı insanlar aşırı zorlayınca itici oluyor evet
Mizah adına kullanılır da durup dururken olmaz ya
Duruma göre nerde nasıl kullandigi önemli
yes of course ya haklısın 🤪😂😂😂
Bazen cok itici geliyor.
Ben sevmiyorum
iyi bulmam o tarz kişileri
evet itici gelir
Evet iticiler
Evet itici
Evet