AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Adi ustunde cekici diyosunuz baska erkeklerin dikkatini cekmenizi istemez cunku sevgilisini kiskanir
çünkü sevdiğin kişinin sadece senin olmasını sadece sen bak istiyosun, daha doğrusu erkek olarak kıskanıyorsun..(Bence)
benden baskası bakmasın istior insan... benden baskasının gözüde kaymasın falan yani !!!
Sevgilim dediğim kişiyi sahiplenirim edebli giyinmeyi ve davranmayı bilir bilmezsede öğretirim kamu malı değil o sevgilim ben çekici açık saçık dekolte giyinmesine göz yumacak kadar geniş değilim.
Neden başkaları hayallerinde BENİM kız arkadaşımı canlandırsın ki?
Seninde dediğin gibi adı üstünde bizim kız arkadaşımız başkalarının göz zevkine hitap etmesine gerek yok bizim gonlumuze hitap etsin yeterli.
şu aralar milletin ne yaptığı s... m de bile değil... yani her bakana taklısaydık ya meftundum ya da katil..
bir kız edebine göre giyinmeli, ve erkek arkadaşıyla yürüyorsa yanında yakışacak şekilde giyinmeli, erkeklerin ona bakacak şekilde değil.
Sevdiğim kıza kimse iç geçirerek bakmasın diye olabilir mi?
birileri iç geçirince kız arkadaşın ya da sen ne gibi zarar görüyorsunuz bunu öğrenebilir miyim
Psikolojik olarak rahatsız ediyor. peki bende sana şunu sorabilirmiyim? Sen tayt ya da mini etek giymezsen ne kaybedersin?
sen okul veya işe pantolon yerine eşofmanla git, ne kaybederim anla.
Extrem bir örnek veriyorsun ama ben sana tayt giymesen ne kaybedersin dedim. sen işyerine pantolon yerine eşofmanla gitmekten bahsediyorsun. tayt ya da mini etek olmadan güzel bir kombin yapamıyormusun?
yapıyorum, ama etek veya tayt ile daha güzel kombinler yapıyorum.
Kendini kandırma, etek ve tayt ile kendini daha çekici hissediyorsun ve bu senin hoşuna gidiyor
cekici oldugundandır adı ustunde cekici herkesi cekerse o adam nasıl adukete baglamasın la:)
ben engel olurum sebebi de milletin bakışları beni rahatsız ederdi şahsen
Keske senin gibi bir sevgilim olsaydida üç gunde imana getirseydim cehalet cok kotu bisey yinede Allah yardimcin olsun.
Şimdi şu var.
Birisi senin sevgiline laf atarsa isterse 20 kişi olsun, hiç kaçarı yok kavga edeceksin.
Ya seni sokakta goren erkekler seninle ilgili fantazi yapiyor ama sen. bu fantazilere ruyalara girmeye seni cinsel iliskite girerken binlerce erkegin seni becerdigini sevgilin belki dusunmustur ondandir
ya işte herkes kendine çekici birini ister öyle giyinipte dışarıya çekici gelme duygusunu kaldıramaz...
eşim kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsa öyle giyinebilir tabiki absürd yerde absürd kıyafet giymediği sürece
Eğer oranı buranı açmaksa medeniyet hayvanlar sizden daha medenidir...
hayır da sizin dediğinizin biri öbürüne uymuyor. kıskanç erkek arayan siz değil misiniz.
nedeni İç güdüsel
Bir de benim yanım da açık giyinse ve erkekler bakarsa o an
heralde sinir krizi geçirirdim elimde olmadan.
Öyle giyinen kız benim sevgilim olamaz zaten öyle giyinenlere de göz ucuyla bile bakmam.
nasıl giyinenlere bakarsın? çarşaflılara falan mi genelde
Yok genelde hiç kafa kısmından aşağı bakmam Düşünürüm bununda bir sevdiği sevgilisi vardır ben nasıl sevdiğim kıza bir başka erkeğin bakmasını istemiyorsam başkalarının manitasına da bakmam.
kafasına bakmak sorun değil yani?
Hacı abla amacın ne anlamadım sevdiğim kız haricinde bütün kızlara körüm işte bunun kıçı başı yok ben öyleysem sevdiğim kız başkalarının dikkatini çekmeyecek baktırmayacak. !
Sevgilim mini etek giyecek, sonra tum pis bakislar ona olucak bende onun yaninda olucam sesisimi cikarmayacagik ha? Sen yanina ne ariyorsun merak ettim simdi?
Çekici giyinen kızlar gözümde ortalık malı gibi görünüyor o yüzden istemem.
iç ve dış tehditlere karsı sorumluluk alıyorm ayrıca bana da giymesin istemiyorm ne ulan bu ytr bee:):)
iç tehdit ne ki
İc tehdit benim bendende korusun kendini:):)
İstediği gibi giyinebilir ama evden çıkamamak şartıyla.
Bu karşı tarafın, kendine güvensizliği ile alakalı aynı dertten şikayetçiyim bende..
Fark şu ki bakışlar kızları memnun eder ama yanındaki erkekleri asla !!!
Sevgilim de Para Olsa da Giyinse Hergün Aynı Kot Gömlek Veya MontGönlü Rahibe Giyinmiyo Nedim
Bence "siz anca bakarsını, ama ben sahip olurum kıskanın pislikler" diye düşünüp mutlu olmalılar
Bu durumda vajinaninbsahibimi
Hayır kalbinin sahibi. Çok fesatsın eksi de vermişsin marul @gooosssippgirlwq1
Adamı Seri Katil Yapmamak İçin,
Boyle seyler giymemek gerek.
o halde gezersen camiden cıkan adam bile bakar haklılarda.
BENİM kiz arkadasimsa giyemez arkadas. Baskasida beni ilgilendirmez. Kendini orspu yanindaki adami pezvnk gibi gostermenin anlami yok.
musallat olmasınlar laf atmasınlarda bende katil olmayayım diye :) çok kıskancım ama ne yapayım istemiyorum.
beni zaten çekmiş ama
başkalarınıda çekmesin
açık çekici giyinmesinin mantığı var mı
belli bir sınırı olmalı
Sizin erkek arkadaşınız yanınızdayken etek tayt dekolte giymiş başka hatunlara baktığını düşünün. Sonuçta çekici oluyorlar. O da sorun değil herhalde.
senin vucudunu seergilemen hosuna giidiyor demi dar tayt ve dekotle ile erkeğin biri bakıncada abaza
Sokaktaki ırıspılar ve gazino pavyon vb gibi mekanlardaki neden çekici giyiniyorlar diye düşünmeden edemiyorum..
Erkeklerın içi fesat çünkü kafasında seneryoyu yazar 5 akda oynatır o yüzden karşıyız buna:)
Cevap soruda zaten çekici başkalarına da çekici gelir
Derler derler mademki baktırmak istemiyor * neden böyle giydirmiş derler;)
zaten erkekler bakıyor diye cekici giyinmelerini istemeyiz :)
yanımda ıstedıgını gıyebılır sonucta yanında ben varım !
beni rahatsız etmez
Kendi kafasına göre giyinsin :)
Sen erkeklik duygusu nedir bilirmisin. Benim sevdigime bakacklar aklilarindan ne geciyor. Yavsak olsan daha iyi.
ÇEKİCİ KADIN KENDİNE ÇEKER AMA KİMSE ERKEKLERİ KENDİNE ÇEKEN BİR KADIN İSTEMEZ RAHATSIZ OLUR BENCE YATAK ODASINDA ÇEKİCİ OLMASI EN GÜZELİ.
İnsan değer verdiği sevdiği kişiyi kıskanır ve hele de bu kişi erkekse sevgilisinin diğer erkekler tarafından dikizlenmesine hayatta katlanamaz.
Beni rahatsız etmez, o kadar sevmedim bir kızı daha.
benim olmadığım ortamlarda fazla çekici giyinmesine müsade etmem
Bizim yanımızda sevgilimize bakmalarına izin vereceksek sevgililerimizde onun yanında başka kızlara bakmamıza izin versinler adalet derler buna
benim olanla sevgı ask dusunur baskasının olanla ya da tek olanla seks dusunur erkek ya da kadın..
Başka erkeklerin bakip hayaller kurmasi fikri tabikide.
Sadece onun özelisin çünkü başka şekilde hayal etmelerini istemez kimse
Dostum 'çekici' ne demek? Bir tanımlar mısın?
çükü kıskanıyorumm :)
giydirtmem kıskanırım
Kadın pazarlayısı olmadığımız için.
sadece bana çekici olsun...
abazalar sevgilime bakmasın diye :s kıskançlık bu
kankim taşıyabiliyorsam sıkıntı yok ;)
Kıskançlık ve koruma içgüdüsü :))
Cekici degilde guZel hosvgiyinsin.