Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Joker sözlerini bırakırdım :)
"Neden bu kadar ciddisin? Hayat zaten bir komedi." "Bir insan bir gün delirebilir. Ama beni gerçekten deli eden, dünya." "Gülmek istiyorsanız, bir şeyin komik olması gerekmez. Yeter ki doğru anlamda acıklı olsun." "Benim bir tek sabrım var. Şu hayatta her şeyin bir şaka olduğuna inanmam. Bana da bir gün şaka yapılacak." "Dünya delirmiş bir yer, ama deliliğimizi göstermiyoruz. Çünkü o zaman deliler gibi gözükürüz, değil mi?" "Bir gülüşüm var, ama arkasındaki gerçek yüzümü kimse görmüyor. Görseler bile anlamazlar." "Sadece biraz kaos, biraz delilik. Her şeyin üzerine kapatıcı bir makyaj gibi geliyor." "Bazı insanlar sadece görmek istedikleri şeyi görürler. Başka hiçbir şey."
Sizlerin bir engeli yok istediğiniz yere gidebilir istediğiniz kişi ile sevgili olabilirsiniz, ben mi ben engelliyim tek başıma ulaşım sağlayamam gezemem gidemem aşık olsam da reddedilirim hiçbir şey yaşayamam
Kendine gel ve kim olduğunu ne istediğini asla unutma vazgeçmek ve güçsüz hissetmek yok ilk denemende kaybedebilirsin ama unutma büyük zaferler için bazen kaybetmeyi göze almalısın