Güncellemeler
+1 yıl
Bir çocuga açıldım beni sevgilim var diye reddetti. havalanmış bir haldeydi. Benden hoşlandığını bildiğim için sormuştum ben ondan uzak durdum ve baya bin pişman halde peşimde dolanıyor? Çok pişman halde sizce neden bunu yaptı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kendin cevabı vermişsin havaya girmiş ama havası sönmüş pişman diye dönmeyeceksin herhalde
Donmedim
mantıklı hareket
Pişman diye döneceksen burada vereceğimiz öğütlerin bir anlamı kalmayacak
Dönmeyecem tabiiki
Buyur ne sorunu
Bir çocuga açıldım beni sevgilim var diye reddetti. havalanmış bir haldeydi. Benden hoşlandığını bildiğim için sormuştum ben ondan uzak durdum ve baya bin pişman halde peşimde dolanıyor? Çok pişman halde sizce neden bunu yaptı?
Senin onunla ilgilenmen zamanla ilgisini çekmiş. Havalanmanın ne kadar boş olduğunu anlamış
Yok iste zaten öncesi bakışıyorduk yani sadece sordum oda havalandı neyse bir de gidip bir kız tutmuştu beni kıskandırmak için uğraşıyordu falan tüm bunları niye yapıyor bu kiskandirma olayı sonrasi pisman oldu
Çünküüüüü beyni bir fındık kabuğunu doldurmayacak kadar ergen gereksiz bir kişi demekki. Ergensiniz hepiniz kızım ne bekliyorsun ki. O yaşlarda öyle şeyler normal. Garip garip şeyler yapacak tabi. Bide akıllı mı davranacaktı sence. Hiçte bile. Her şeye kafa yormayın. O niye böyle yaptı bu niye böyle davrandı. Ergensiniz çünkü normal yani takılma
Ne ergeni ve😂😂😂 çocuk 29 yaşında 🤥🤥
😂😂😂 oha 29 yaşında ergen yani. Ne diyim ki. Ondan kaç bence ne kadar uzağa gidersen o kadqr iyi. Çünküüüüüü 29 yaşındaki bir erkek böyle davranıyorsa zekası IQ su 35 falandır herhalde. Ondan sana bir cacık çıkmaz.
Ahahahahhahs çok güldüm valla böyle davrandi daha beter halleride var söyleyemiyorum sjsjjs 😂😂 ama anladigima göre hiç sevgilisi olmamış bu etken olabilir mi bu haline yoksa sevgilisi olmasa bile akıllı insan düzgün davranır mi?
Tabi buyur
Boşta kalmistir
Hiçbir kızla konuşmuyor desem bundan eminim bir kişi bile yok hayatında
Boşta kaldigi için konuşmiyor
Evettt
Ne yannı
Baktim
Ben gelebilirim bebeğim
Buyur
buyur
Hayırdır
Ne konuda
Açıklamaya yazdım
Kaçan kovalanır diye bir laf var, kaçırınca kıymetli olmuşsun 😌
Ama bir de beni kıskandırmak için bir kız tutmuştu kız eline girince falan ben gördüm bu ben gördüm diye kızın elinden çıkmaya falanda calismisti bu olay sonrası çok pişman oldu yine de kaçan kovalanır mantığı mi sizce?
Bence evet 😌
Niye kiskandirmak için uğraştı sizce?
Elde etmeye çalışıyor işte. O kaçar gibi yapmış sen kovala diye
Ben kovalamadim işte kendi kazdığı kuyuya kendi düştü
Aynen öyle 😌bence böyle devam et
Hastayım numarası yapıp duygu sömürüsü yapıyor bana yaptığını rağmen onunla nasıl sevgili olmamı bekliyor ya bir de yüzüme bakamiyor korkuyor benden
😌 erkekler böyle ya
Nedir nedir
Noldu
Bakalm
Tabii
neeee? Cok karışık
Sevgilin varken birine mi açıldın
Ya çocukla bakışıyorduk gittim sordum sevgilim var diye havalandı meğer yokmuş işte sonrada ben uzak durunca bin pişman halde peşimde koşup duruyor neden boyle bir yalan soyledi sizce
Belki o an orada birini bekliyor olabilir. Ya da ilk anda senden etkilenmemişdaha sonrasında etkilenmiş olabilir
İlk anda utanmış da olabilir
Başta etkileniyordu zaten benden. Sadece nedense çok egolandi. Utangaç biri ama sanmiyorum utangaçlık için böyle bir yalan atamaz. Ama sonra bir kız arkadaşı vardı onunla gelip beni kıskandırmak için uğraştılar kız bunun omzuna falan elini kolunu attı ben görünce çocuk mahcup olup kızın elini kolunu çekti falan o olay sonrası peşimde koşuyordu
Kıskandırmak için uğraştıklarından kızın haberi var mı? Emin misin?
Yüzde yüz eminim bilerek arkamdan plan kurmuslardi kız beni görünce abartılı hale girince ben kızı sevgilisi sandım çocuk korktu bana hesap verdi
Cocuk senden etkilenmiş o zaman
O zaman niye sevgilim var diyor ap. tallar bunu yapar ya da niye bir kızla kiskandirma oyununa giriyor resmen affedilmeyecrk her şeyi yapıyor,? Sonrada bin pişman haller
Tabi buyur
Buyur
evet