Sorunlarım var sana vakit ayiramiyorum
Ailevi problemlerim var
Çok yoğun calisiyorum
Psikolojim bozuk
Tarzındaki tripleri ne zaman biter?
Sorunlarım var sana vakit ayiramiyorum
Ailevi problemlerim var
Çok yoğun calisiyorum
Psikolojim bozuk
Tarzındaki tripleri ne zaman biter?
Gerçekten seni seveni bulduğun zaman sorunu biter. Sana karşı ilgisi olmayan, seninle o an veya daha sonrası için vakit geçirmek istemeyen erkekler konuşur genelde bu şekilde. Zaten erkek kadın fark etmez. Seni gerçekten seviyorsa, sürekli seninle vakit geçirmek ister, yanında olmak ister. Her koşulda. Beraber aşamayacağınız şahsi veya ailevi sorunlarını sana yansıtmaz, kendi başına sırtlamaya çalışır.
Muhtemelen hiçbir zaman bitmeyecek :)
Hayatı yavaşlatıp her şeye ayarında zaman ayırmaya anca 40 lı yaşlardan sonra başlayabiliyoruz. O zamana kadar kadınların beklediği ilgi için yeterli zamanı ve/veya imkanı bulmakta zorlanıyoruz.
O yaşlardan sonra da tahammül seviyemiz düştüğü için bu sefer yapmak istemiyoruz.
Sonuçta on binlerce yıllık kadın erkek çatışması kaçınılmaz oluyor
Cevap
12Cevap
Bitmezler
Sorunları yoktur Türkçe meali senden sıkıldım yenilerini arıyorum demek istiyordur kavga etmeye bile değmez yol ver gitsin
Daha dün gece bunun tam tersi oldu, saatlerce karşı taraftan mesaj bekledim en son ağır hakaret ettim, suçlu ben oldum
Bunu diyen erkekten koşarak uzaklaşıyorum git ötede yaşa sorununu diyerek, kimsenin bozuk psikolojisini düzeltmeye yemin vermedim
Git coz de yani ayril
Ha yok gerçekten varsa o baska ama yaptillari dedikleri ve davranislari bir birini tutmuyorsa birak gitsin
hikaye bu hayatta bu ülkede sorunmu biter :d
Keza bu kızlarda da var. Herkes işine gelene iyi gelmeyene kötü ne hikmetse 😄
Başlamışsa bitmez çünkü %90ı fasondur. Ayrılmak için bahane bulamıyorum demektir
Üç gün önce öyle birine denk geldim pskilojim bozuk diyordu ahhds
Şaşırdık mi hayır
Seven erkek sevdiğine vakit ayırır, tartışmaya kapalı ve net. Bunlar sadece bahane
ayrılmak için bahaneler bunlar
Harbiden neden böyle diyolar
ayrıldığında biter
Ne zaman ilişkiyi bitirirsen
sorunsuz erkeklerle beraber olduğunuz zaman
gerçekten aşık olduğu zaman
Yalan söylüyorlar ya sevmiyor bahanesi o
sjsjsdj sorunlarımız var çünkü cidden
Sorunları çözünce.
Boş muhabbet
Hiçbir zaman
Aldatılmadiğinda