Dağıttık bee
Ben dağıtmam
Oldu birşeyler
boş ver dağıtmayı dinle şu müziği kendine gel 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden ama 🥺
Sanırım birkaç gün önceydi, ama toparlanılıyor ✨
Bazı şeylerin olma ihtimalini düşünmek dağıttı beni 🥺
Her zaman korktuklarımız bulmaz bizi, sadece dur ve nasıl geçeceğini bekle
Haklısın evet yarın iyice dağıtıp toplarım kendimi artık 🙏
Umarım sende toparlarsın en kısa zamanda 😌
Geçti bile balım. Dağıt biraz ne olacak ki o da insanlığa dahil. Sonun da toparlanabil yeter ki. Ahanda buraya yazıyorum. Geçecek.
Yiaaa ne iyi geldiii 🥰 zaten olan bir şey yok sadece ihtimali dağıttı beni. O da sevdiklerimi kaybetme (ölüm) 🥺
Çok yakın zamanda yaşadım, ve o korkunç ihtimal gerçekleşmedi şükür. Seninle öyle olacak inan. Zor süreçler ama geçecek
Çok şükür evet haklısın geçecek cansın 😌
Nasılsın daha iyi misin
Evet evet çok daha iyiyim çok şükür 🙏🥰 sen nasılsın?
Biraz hasta ama iyi 😄
Aaa gecmiş olsun dikkat et kendine 🙏
Teşekkür ederim canım ✨🎈
Oluyor anne kaybından sonra toparlıyorum simdi
Mekanı cennet olsun 🥺
Bugün dağılma sebebim sevdiklerimi kaybetme düşüncesinden oldu ben düşüncesine dayanamıyorum yaşamış olmak ne kadar zordur kestiremiyorum aslaa. Allah sabır versin 🙏
Çok zor oluyor alışmak onsuzluk ona alışmak onun kokusu dokunuşu sesli olarak ilgisi sevgisi merhameti zarifliği onun yanında huzurlu olmak Yani bu duygu nasıl atarım bilemem ama bundan 12 senelere babam da kaybetmiştim maalesef ondan sonra gelir diye konuşursan o kadar üzülüyor iki gidişinden sonra bildiğiniz gibi değil vallahi kimse göstermesin diyeceğim ama herkes için bu acı geçerli her sabah kalkıyorum onu tekrar görecekmiş miydi ama uykudan tamam ayıldığında bir daha göremeyeceğimi biliyorum çok üzeceğim ağlıyorum ağzına bazı geceler sessizce evin salon tarafına geçip balkondan bakıyorum ufka doğru denize doğru onu düşünüyorum dua ediyorum tekrar ediyorum ama ne olursa olsun insan sevdiğin ayrı kalınca ve bir daha göremeyince tuhaf oluyor Ben de bu gece yaşamasaydım şu anda tabii ki unutamam kusura bakma sizi de üzdüm
Çok üzücü yaaa ben düşüncesi ile baş edemiyorken buna alışmak baş etmek cok zor sabırlıklar diliyorum 🙏
Sağolasın kendimle mücadele ediyorum. Bir de bu duygularımı abarttıgimi düşünüp beni bu durum ile yaralamaya çalışan, zaafim var gibi gosteren insanlar ile uğraşıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Çalışmaya veriyorum, hobilerim, sosyalleşme ama ne yaparsan yap seni yakalayıp yakıyor içini. Gözlerin dolar yatağa yatınca gece kalkarsın düşünür sebepsizce ağlarsın koklarsin tıpkı onu. Abartıyor olabilirim ama sevince yakıyor seni
Bu asla abartmak değil hayır kim ne diyorsa desin aldırış etme sakın yaşayan bilir sadece. Biz dışardan ne dersek diyelim boş
Ne demek asla unutulmaz ama umarım dayanma gücün olur 🙏
En güzel meşgale bulmak günleri dolu dolu gecirmek ama olmuyorsa bununla ilgili kesinlikle yardım almak
Cevap
13Cevap
Son bir yıldır dağılmış haldeyim kabullenemiyorum, o kadar ilaç içip toparlanmayan bir ben veya toparlanmak istemeyenim
Dağıttık ama toparladık.. Toparlamak zorundayız.. Kadınlar güçlüdür her şeyin üstesinden gelir.. Sende toparlayacaksın eminim buna..
Aksi mümkün değil tabikii 😎 kadının gücü adına 🥳
Kesinlikle.. 🥰💐
boş ver dağılmayı dedim bak yıldız ablam da dağılmış.
https://music.youtube.com/watch?v=RbqLT-VJfAs&si=VTSIcrlKXOWu7wdBToparlanabilirsek dağılmaya da fırsat buluruz :D
En son bir yakınımı kaybettiğimde, sanada sabır diliyorum
Başın sağolsun 🙏 ben iyiyim çok şükür düşüncesi üzdü sadece
Üzülme, hayat bu, Allah iyilik versin🙏🏻
Cümlemize 🙏
Zaman zaman oluyor, en son bir ay önce olmuştu. Toparlanmak gerektiğini de zamanla anlıyor insan.
Maalesef öyle
Pek dağılmam, genellikle kontrollü olurum...
Değmeyecek bir insan için ağlamıştım bir süre oluyor.
Bir türlü dağılamadim gitti 😂
Şu kafadan bana da lazım işte 😅
Her gün dagiliyoruz
Ne zaman toplanıyoruz peki🥲
Bu sefer ben kendi kendimi dağıttım püü bana
Bu ara dağınığım
Hiç dağılmadım
Dağılmam dağıtırım 🤣
Yıllar önce hala dağınığım toparlanamadım
İki dakika önce.
Her gün
Hiç dağılmadım