Aşk İlişkileri 1 ay En son ne zaman ayrıldınız sevgilinizden? Ebruli3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 En son ne zaman ayrıldınız sevgilinizden? Cevap Yaz 63 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 35,1b cevap paylaştı. Sevgilimle birlikteyiz 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 85% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 7 sene önce ilk sevgilim anlamadım nezaman basladı nezaman bitti ama etkisi daha devam ediyor 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 987 cevap paylaştı. Dört yıla yakın olacak. Benimkisi ayrılıktan ziyade boşanma 0 0 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Sevgilimden ayrıldım enson zaman falan bilmem 2 ay oldu işte 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Sevgilimden ayrılma fırsatım hiç olmadı çünkü sevgilim olmadı 0 2 Yorumla yildizgezegeni23 1 ay Tipin iyi baya neden sevgilin olmadı Yorumla Furious-A 1 ay @yildizgezegeni23 nasip kısmet değilmiş Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 44% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 10 yıl oluyor aslında sevgili denemez 3 yıl konuştuk elini bile hiç tutmadım. Bu sayılıyo mu :) 0 0 Yorumla
nicolear Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay Surekli ayrilip barisma sizde de var anlasilan benim gibi. Dun ayrildim henuz barismadim 😂 baska bakiyorum 0 0 Yorumla
surinaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 ay İlk ve son askım hala da birlikteyiz hic ayrılmadık umarım böyle devam eder 0 0 Yorumla
Önden__Ver Takip Et Xper 4 Yaş: 45 1 ay Sevgili aşkı meşgul bunları her an işler basıp geçiyorum 0 0 Yorumla
kamil10 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 ay ayrılık zamanlarını tutmuyorum, geçmiş önemsiz, gelecek önemli 0 0 Yorumla
dincbeyer Takip Et Xper 5 Yaş: 54 , eic 96% 1 ay Bir gün önce😢 0 5 Yorumla Ebruli3434 1 ay Neden bitti ki Yorumla dincbeyer 1 ay Korkuları ve yaş farkı Yorumla Ebruli3434 1 ay Onun yaşı kaçtı Yorumla dincbeyer 1 ay 26 Yorumla trabzonli00 1 ay benimde 5 gün önce nedeni benden soğumuş 🙂 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. 1 hafta önce bi öncekiyle 8 ay önceydi 0 6 Yorumla Ebruli3434 1 ay Neden bitti Yorumla eyeyeyge48 1 ay Yenisini buldum Yorumla eyeyeyge48 1 ay Ve artık bunalmıştım ondan Yorumla Ebruli3434 1 ay Kaç yaşında sevgilin Yorumla eyeyeyge48 1 ay Şu anki mi Yorumla eyeyeyge48 1 ay Ya ufağız biz ya ben birde biraz daha ufaklarla çıkıyorum 17 yaşında 18 yaşında Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 31% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. tek kalmak en güzeli :) uzun zaman 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 59,5b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı hiç maalesef 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay 19.11.2022 den beri beraberiz. Ayrılmadık. 0 0 Yorumla
yemekyemekcokguzel Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay 3 4 ay oluyor 1 3 Yorumla Ebruli3434 1 ay Neden bitti Yorumla yemekyemekcokguzel 1 ay kafamiz uyuşmuyordu devam etsek çok sorun yaşayacaktık zaten daha sevgiliyken bile evlenince bi sure ailemle yaşayacağız falan diyordu annesinin şartı oymuş ayrıldım ben de uğraşamam Yorumla Ebruli3434 1 ay Öyle şey mi olur ya Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay 4-5 ay oluyo 0 3 Yorumla Ebruli3434 1 ay Neden bitti Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ 1 ay Öyle gerekti Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ 1 ay Evlenip bosanmisti çocuğu vardı ve biraz yaş farkı vardı Yorumla
burcakayc Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 53% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. 7 yıl 0 4 Yorumla Ebruli3434 1 ay Masallah Yorumla burcakayc 1 ay nazar değmez inşallah nice yıllara :) Yorumla Ebruli3434 1 ay şu an yok mu Yorumla burcakayc 1 ay yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Sevgilimle birlikteyiz
7 sene önce ilk sevgilim anlamadım nezaman basladı nezaman bitti ama etkisi daha devam ediyor
Dört yıla yakın olacak. Benimkisi ayrılıktan ziyade boşanma
Sevgilimden ayrıldım enson zaman falan bilmem 2 ay oldu işte
Sevgilimden ayrılma fırsatım hiç olmadı çünkü sevgilim olmadı
Tipin iyi baya neden sevgilin olmadı
@yildizgezegeni23 nasip kısmet değilmiş
10 yıl oluyor aslında sevgili denemez 3 yıl konuştuk elini bile hiç tutmadım. Bu sayılıyo mu :)
Surekli ayrilip barisma sizde de var anlasilan benim gibi. Dun ayrildim henuz barismadim 😂 baska bakiyorum
İlk ve son askım hala da birlikteyiz hic ayrılmadık umarım böyle devam eder
Sevgili aşkı meşgul bunları her an işler basıp geçiyorum
ayrılık zamanlarını tutmuyorum, geçmiş önemsiz, gelecek önemli
Bir gün önce😢
Neden bitti ki
Korkuları ve yaş farkı
Onun yaşı kaçtı
26
benimde 5 gün önce nedeni benden soğumuş 🙂
1 hafta önce bi öncekiyle 8 ay önceydi
Neden bitti
Yenisini buldum
Ve artık bunalmıştım ondan
Kaç yaşında sevgilin
Şu anki mi
Ya ufağız biz ya ben birde biraz daha ufaklarla çıkıyorum 17 yaşında 18 yaşında
tek kalmak en güzeli :) uzun zaman
Sevgilim olmadı hiç maalesef
Unutalı baya oldu
19.11.2022 den beri beraberiz. Ayrılmadık.
2 sene once iyi ki oh diyirum
3 4 ay oluyor
Neden bitti
kafamiz uyuşmuyordu devam etsek çok sorun yaşayacaktık zaten daha sevgiliyken bile evlenince bi sure ailemle yaşayacağız falan diyordu annesinin şartı oymuş ayrıldım ben de uğraşamam
Öyle şey mi olur ya
4-5 ay oluyo
Neden bitti
Öyle gerekti
Evlenip bosanmisti çocuğu vardı ve biraz yaş farkı vardı
7 yıl
Masallah
nazar değmez inşallah nice yıllara :)
şu an yok mu
yok