Bence psikolojik sorun diye bir şey yok deneyimledigim düşüncelerimde haklı mıyım sizce?

Önceden beri hep sağlıklı ruh haline sahip biriydim sakindim. Bide çok konusmazdım. İletişimle alakalı problemim olduğundan değil okul yıllarımda topluluk içinde şiir okuduğum da oldu çok güzel münazara da konuşma yaptığım da oldu. Yapi olarak öyle biriydim tercihim de öyleydi mutluydum da hala da öyleyim uyum sağlamak için yavizler vermiyorum kendimden beni tanımayan. İnsanlar tarafından o yüzden içe kapanık etiketi vuruldu bana. İletişimle alakalı problemim olmamasına rağmen bu halimle mutlu olmama rağmen insanların bana olan düşünceleri iletişimle alakalı problemim olduğunu dusunmye ve öyle hissetme itiyor beni ama normalde öyle bir sorunum yok.;Ben o düşünceler aklıma geldiğinde dışarda dhaa kaygılı oluyorum sanki bir sorunum. varmış gibi. İnsnalarin. benle. alakali düşüncelerini dusunmeyincede tam tersi çok rahat oluyorum orjinal kisiligimde hissettiğim rahatlık gibi. Yani her şey beyinde bitiyor. bence. Psikolojik sorun diye de bişi yok aslında bence insan neyi düşünüyorsa yani ne kadar kötü düsünüyorsa cidden onu çekiyor. Kendini sen nasıl görürsen insanlarda seni öyle görüyor. Beynimin içinde çok savaş veriyorum ama sonunda kazanan ben oluyorum.

Bence psikolojik sorun diye bir şey yok deneyimledigim düşüncelerimde haklı mıyım sizce?