Kişilik & Karakter Psikolojim çok bozuk kendimde değilim hiç? sendendegerlivarmı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sürekli başkanlarından nefret ediyorum midem bulanıyor konuşma tarzlarından cevabını da veremedim psikolojik duruma girdim hayatımı çok etkiliyor ne yapsam acaba. Güncellemeler+1 yıl İnsanları hiç sevmiyorum Psikolojim çok bozuk kendimde değilim hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bence yardım alın 0 0 Yorumla
ʟᴏᴠᴇᴅᴏɴᴇsᴍʏᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnsanları görme psikolojik yaratıklarla yasamandan başlar 1 0 Yorumla
Skylineo7 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Çevrende ki insanlar gibi normal hissetmiyorsun değil mi herkes sahte geliyor hepsi bir maskenin ardına saklanıyormuş gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence yardım alın
İnsanları görme psikolojik yaratıklarla yasamandan başlar
Çevrende ki insanlar gibi normal hissetmiyorsun değil mi herkes sahte geliyor hepsi bir maskenin ardına saklanıyormuş gibi
Bende sevmiyorum özellikle erkekleri