Kişilik & Karakter Sizi görmeyen birine ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sizi görmüyor duymuyor yoktan sayıyor ne yapardınız. Sizi görmeyen birine ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Beyazzambak27 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Bende oyleyim düşünmeden edemiyorum üzülme ama hic bir şey kalıcı değil ki buda geçecek diye umut et 1 20 Yorumla Soran 10 ay Geçiyor inşallah Yorumla Beyazzambak27 10 ay Görmezden gelmesinde bir sebeb var mi sence Yorumla Soran 10 ay Bilmem rahatsız oluyomış Yorumla Beyazzambak27 10 ay Nasıl yani biliyor mu ilgini belli ettin mi Yorumla Soran 10 ay Evet biliyordu ben oda hoşlandı sanmıştım önemi istemdi ama bana kötü bakıyodu işyerinde dibine kadro geliyodu ablanla konuşmaya geliyodu yanımdaki ondan sonra öyle olunca ikimizde uzak, durduk. Yorumla Beyazzambak27 10 ay Bazen hissettirdigimizi sanıyoruz ama o kadar anlamaları kıt oluyor ki anlamıyorlar emin misin ilginin farkında olduğuna Yorumla Soran 10 ay Evet mesaj armıltım rahatsız oluyorum mesaj atma dedi sonra engelledi Yorumla Soran 10 ay Bir hafta öncede fakeden yazdım beni bulamdı yine engelledi ve başka kızıseviyomuş işyerinde Yorumla Soran 10 ay benim anşmadığım şey şu neden sevince götü kalfktıo Yorumla Beyazzambak27 10 ay Haah aynen öyle oluyor iste bende ayni Durumdayim benden hoşlandığına eminim ama uzak duruyor ama evli olduğu için seninki de belki evli olabilir Yorumla Soran 10 ay Onuda düşündüm çocuk 23 yaşımda evli değil ama sıkımtılı ya 😏bana da manyağın teki dedi Yorumla Beyazzambak27 10 ay Küçükmüş sen kaç yasindasin Yorumla Soran 10 ay 28 bana dedi ki arkadas olablir iz dedi istemedim. Bu saatten sonra ne arkadaşı Yorumla Beyazzambak27 10 ay Sen ona belki büyük gelmissindir bende 29 um Yorumla Beyazzambak27 10 ay 6 yas var arada Yorumla Soran 10 ay Aynen öyle bende 29 olcam kasımın sonunda29 da Yorumla Soran 10 ay Aşkın yaşla ilhgşsi ypk dedi Yorumla Beyazzambak27 10 ay Gerçi oda doğru Yorumla Soran 10 ay He ama biraz ben yokuşa sürdüm olmaz dedim senle ben diye zaten onun sevdiği varmış istesem bilet olmicak tipi Yorumla Soran 10 ay İşten öıkımca oda bitti malum Yorumla
Sandırmayınİnsanları Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% 10 ay En kötü şiddet biri şu an bana bunu yapıyor 1 3 Yorumla Soran 10 ay Geçmiş olsun 🥲 Yorumla Sandırmayınİnsanları 10 ay Sana da Yorumla Soran 10 ay Sağol l😅 Yorumla
ArtLostInDreams Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% 10 ay Daha da çok görmemesi için elimden gelen bir şey varsa yapmaya çalışırım. 1 3 Yorumla Soran 10 ay Vayyy Yorumla ArtLostInDreams 10 ay Ne vayy Yorumla Soran 10 ay Güzel söz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Aynı şeyi yaptım şimdiye kadar, bende görmem düşünmem 1 5 Yorumla Soran 10 ay Ben niye yapamıyorum Yorumla Cevap sahibi 10 ay Çok seviyorsundur ya da takıntıdır Yorumla Soran 10 ay Takıntı diyolar Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kimseyi takmaya değmez Yorumla Soran 10 ay Bencede ama merak ediyorum mk Yorumla
Spray_Paint Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 57% 10 ay Silerim geri dönüşü olmaZZ 1 1 Yorumla Soran 10 ay Vuhıııuu Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 85% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aynısını ona yaparım 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende ona aynısını yapardım 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 31 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. boş ver çekerdim 1 3 Yorumla TayyarRA 10 ay boş ver çekerdim. Bu sitede saçma sapan şeylere sansür atıyor Yorumla TayyarRA 10 ay S*ktiri Yorumla Soran 10 ay Tmmdır Yorumla
Beyoğlu Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. Gözlük alırdım 1 0 Yorumla
Mervesu92 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 10 ay Gördürürüm 1 10 Yorumla Mervesu92 10 ay Nasıl gördürüceksin biliyo musun Yorumla Soran 10 ay Hayor Yorumla Mervesu92 10 ay Yaz özelden taktik veriyim Yorumla Soran 10 ay Zaten artık birbirimizi görmüyor ki işten çıktım Yorumla Mervesu92 10 ay Onun yüzünden mi ciktin Yorumla Soran 10 ay Hem onun yüzünden oldu hemde saglık açısından çalışamıyodum Yorumla Mervesu92 10 ay Bu soruyu niye sordun ki o zaman merak mi ettin Yorumla Soran 10 ay Evet Yorumla Mervesu92 10 ay Anladım ihtiyacın olursa yaz ama cekinme Yorumla Soran 10 ay Tm sağol çekinmeme Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Bende umudu keserim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende oyleyim düşünmeden edemiyorum üzülme ama hic bir şey kalıcı değil ki buda geçecek diye umut et
Geçiyor inşallah
Görmezden gelmesinde bir sebeb var mi sence
Bilmem rahatsız oluyomış
Nasıl yani biliyor mu ilgini belli ettin mi
Evet biliyordu ben oda hoşlandı sanmıştım önemi istemdi ama bana kötü bakıyodu işyerinde dibine kadro geliyodu ablanla konuşmaya geliyodu yanımdaki ondan sonra öyle olunca ikimizde uzak, durduk.
Bazen hissettirdigimizi sanıyoruz ama o kadar anlamaları kıt oluyor ki anlamıyorlar emin misin ilginin farkında olduğuna
Evet mesaj armıltım rahatsız oluyorum mesaj atma dedi sonra engelledi
Bir hafta öncede fakeden yazdım beni bulamdı yine engelledi ve başka kızıseviyomuş işyerinde
benim anşmadığım şey şu neden sevince götü kalfktıo
Haah aynen öyle oluyor iste bende ayni Durumdayim benden hoşlandığına eminim ama uzak duruyor ama evli olduğu için seninki de belki evli olabilir
Onuda düşündüm çocuk 23 yaşımda evli değil ama sıkımtılı ya 😏bana da manyağın teki dedi
Küçükmüş sen kaç yasindasin
28 bana dedi ki arkadas olablir iz dedi istemedim. Bu saatten sonra ne arkadaşı
Sen ona belki büyük gelmissindir bende 29 um
6 yas var arada
Aynen öyle bende 29 olcam kasımın sonunda29 da
Aşkın yaşla ilhgşsi ypk dedi
Gerçi oda doğru
He ama biraz ben yokuşa sürdüm olmaz dedim senle ben diye zaten onun sevdiği varmış istesem bilet olmicak tipi
İşten öıkımca oda bitti malum
En kötü şiddet biri şu an bana bunu yapıyor
Geçmiş olsun 🥲
Sana da
Sağol l😅
Daha da çok görmemesi için elimden gelen bir şey varsa yapmaya çalışırım.
Vayyy
Ne vayy
Güzel söz
Aynı şeyi yaptım şimdiye kadar, bende görmem düşünmem
Ben niye yapamıyorum
Çok seviyorsundur ya da takıntıdır
Takıntı diyolar
Kimseyi takmaya değmez
Bencede ama merak ediyorum mk
Silerim geri dönüşü olmaZZ
Vuhıııuu
Bende yok sayar hayatims bakarım.