Kişilik & Karakter Birisinin hiç kalbini kırdınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Ya kırdığın kalbi Allah seviyorsa? Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı dokunamazdın.. ~Mevlana Birisinin hiç kalbini kırdınız mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Bile isteye kimsenin kalbini kırmam ama istemeden kırdığım olmuştur mutlaka 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. İstemeyerek kırdım evet ve vicdan azabı çektim.. kimsenin kalbini kırmak da istemem uzak dururum bunun yerine 1 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl İster istemez çok kişinin kalbini kırmışımdır. Ama ne olursa olsun gönlünü almadan, yüzünü güldürmeden hareket etmem. 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kasti olarak kırmaktan uzak durdum hep istemeden kırdığım varsa en büyük pişmanlığım. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bilerek kimsenin kalbini kırmadım ama istemeden inşaAllah kırmamışımdır. 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bilmeden kırmışımdır ama bile isteye kırmıyorsa bir insan Allah affeder diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kırmamaya çalıştım. En azından kırıldığım kadar kırmamışımdır, bundan çok eminim. 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Kırdım maalesef, hep hatırladığımda vicdan azabı çekiyorum hâlâ da çekiyorum 😢 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kırmışımdır. Benimkide çok kırıldı ben ölmedim onlarda ölmez. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hatırlamıyorum ancak illaki bilerek veya bilmeyerek kırdığım olmuştur... 0 0 Yorumla
bireylullmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kırılmadan kıran birisi değilim. Hak ettiyse evet 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnşaallah kırmamışımdır. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallahhh Yorumla
deniz330 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl farkında olmadan kırdıysam bilmiyorum ama onun dışında çok şükür kimsenin kalbini kırmadım 1 0 Yorumla
Suduru_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bilerek kırmak hiç istemem kirdiydamda Allah affetsin. Kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir. 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. cıks ben kimsenin kalbini kırmadım ama onlar çok kırdı 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. evet kırdım ama sonradan gönlünü aldım 2 0 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Bilerek kimseyi kırmadım ama kırıldığım çok oldu 1 0 Yorumla
Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Herkes kırmıştır beni de kırdılar 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İstemeden kırmış olabilirim 0 0 Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kırdın sanırım... Alllah af etsin .. 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Hak ededenlerin kalbini kırdım 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı. İsteyerek kırmamısımdır 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kırdım evet 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok defa 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kırmış olabilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bile isteye kimsenin kalbini kırmam ama istemeden kırdığım olmuştur mutlaka
İstemeyerek kırdım evet ve vicdan azabı çektim.. kimsenin kalbini kırmak da istemem uzak dururum bunun yerine
İster istemez çok kişinin kalbini kırmışımdır. Ama ne olursa olsun gönlünü almadan, yüzünü güldürmeden hareket etmem.
Kasti olarak kırmaktan uzak durdum hep istemeden kırdığım varsa en büyük pişmanlığım.
Bilerek kimsenin kalbini kırmadım ama istemeden inşaAllah kırmamışımdır.
Bilmeden kırmışımdır ama bile isteye kırmıyorsa bir insan Allah affeder diye düşünüyorum.
Kırmamaya çalıştım. En azından kırıldığım kadar kırmamışımdır, bundan çok eminim.
Kırdım maalesef, hep hatırladığımda vicdan azabı çekiyorum hâlâ da çekiyorum 😢
Kırmışımdır. Benimkide çok kırıldı ben ölmedim onlarda ölmez.
hatırlamıyorum ancak illaki bilerek veya bilmeyerek kırdığım olmuştur...
Kırılmadan kıran birisi değilim. Hak ettiyse evet
İnşaallah kırmamışımdır.
İnşallahhh
farkında olmadan kırdıysam bilmiyorum ama onun dışında çok şükür kimsenin kalbini kırmadım
Bilerek kırmak hiç istemem kirdiydamda Allah affetsin. Kalp kırmak Kabe yıkmak gibidir.
cıks ben kimsenin kalbini kırmadım ama onlar çok kırdı
evet kırdım ama sonradan gönlünü aldım
İnsanız, hata yapıyoruz. Kırdım.
Kırmışmdır mutlaka
Bilerek kimseyi kırmadım ama kırıldığım çok oldu
Herkes kırmıştır beni de kırdılar
İstemeden kırmış olabilirim
3 4 kişinin kırdim. Pişman oluyorum
Olmuştur hepimiz insanız sonuçta
Kırdın sanırım... Alllah af etsin ..
Ben Kalbi Kırdımı Tam Kırarım 💯😅
Hiç üzmedim ama çok üzüldüm