umrumdışı_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
30 gü
Evet, kırdım. Çünkü hak etti. Her ne kadar kalp kırmayı insanları incitmeyi çok büyük bir patlama haline getirsek de her şey yeri ve zamanında olmalıdır. İnsanlar neyi hak ediyorsa elbet bir gün onu yaşayacakları gibi, onu yaşatacaklardırda.
Bu kırılmanın sebebi genelde açık sözlülük, dobralık olur. Hatta çoğu insan sırf bu yüzden bu karakteristik davranışından ödün verip, hoş tutmaya çalışıyor. Gözlemlerime göre de, kalp kırmaya itildiği için bu duygular/hal, hareketler de pek hoş karşılanmıyor. Fakat dediğim gibi, hak edene hak ettiği değeri göstermek, davranmak, yapmak yerinde bir davranıştır. Bu sebeple açık sözlü insanları çokça övüyorum...
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bunu yapmaktan son derece kaçınsam da geçmişte çok sinirlendiğim anlarda illa ki olmuştur. Ben bir şeye öfkelendiğim zaman onu o an dışarı vurmak yerine sürekli içime atıp biriktiririm ve bu bir gün en ufak bir şeyden bile olsa çok şiddetli olarak patlar işte o an kendimi kontrol edemeyip kalp kırabilirim.
Bilerek kırmışlığım vardır. Tabi bir diğer şekilde de. Anne baba başta olmak üzere kasıtlı olarak bunu yapmışlığım vardır, üzerime geldiklerinde. Bu doğru mu değil ama..
Kalp kırmak kolay da alması, toplaması Can kırıklıklarını epeyce zahmetli iş..
3|1
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bilerek kalp kırmam çünkü sadece karşı tarafı kırmış olmam ben kendimi de kırmış olurum kendi bildiğim doğrularımı. Bilerek kalp kıracak kadar kalpsiz değilim. Benim kalbim kırılırsa kırarım onun dışında bilerek kırmam, bana dokunan yılan kendisi gibi bir yılan görür karşına çünkü oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor.
1|1
0|0
Sirocider | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bilerek ve bilinçsizce kırdığım çok oldu, sebebi salak yerine konmam ve hak etmediğim şeyleri görmek.
4|2
0|0
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 17b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet.. dönem dönem bunu yapmak zorunda kaldım.. çünkü başka yol kalmayınca kalbin kırılması iyi bir ders insanoğlu için
1|0
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kırdım, benim canımı yakan kişi kim olursa olsun onun canını yakmadan affedemiyorum.
1|1
0|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
kırıldığımda kırıyorum bile isteye..
1|0
0|0
Kızıl_aşk | Kişilik & Karakter konusunda 174 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Sebepsiz yere kimseni kalbini kırmadım, eğer kırmışsam da o kişi daha önceden benim kalbimi kırdığı içindir, ben kırgınlığımı dile getirirken onun kalbini kırmış olabilir hatta çok oldu. Yine de çok ileriye gitmedim. Bazen vicdanım köreliyor gözüm hiçbir şey görmüyor ama hemen toparlanıyorum
Bilerek kalp kırdım evet. İntikam için değildi ama. Evet benimde kalbim kırıldı diyip gidip intikam olsun diye kırmadım. Ben sinirlenince kalp kırarım genelde. Sinirlenince söyleyeceğim sözlerden kırılcağını bile bile söyledim ağzıma geleni. Sinirim yatışır sandım ama sonra özür diledim. İyi bişey değil tabi ama bilerek kırsam da özrümü sonradan diledim
1|0
0|0
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 431 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Çok şükür ki bilerek veya isteyerek kimsenin kalbini kırmadım. Çünkü bunu yaptığım andan itibaren büyük bir vicdan azabı etrafımı sarar. Bu da insana en büyük yüktür zaten. O yüzden bu konuda oldukça dikkatliyim. Hem bizlerin amacı kırmak değil tamir etmektir 🌿
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Çok oldu. Sinirlendigimde karsi tarafa en buyuk aciyi bunun verdigini ilk kez babamin yuzune senden tiksiniyorum nefret ediyorum diye haykirdigimda gozlerinin dolmasinda hissetmistim. Daha sonra da durmadim. Kim canimi acittiysa ve yarasını biliyorsam kanattim acıttım. Şimsi olsa yapar miydim? Asla.
1|1
0|0
nicksizbirkız34 | Kişilik & Karakter konusunda 641 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Karşımdaki hiç hak etmediğim şeyler söyledi içinde iftirada vardı bende onunda canı acısın istedim ama beceremedim ya ağzımdan kötü şeyler çıkmadı o an ağladım bağırdım bana nasıl bunu yaptın dedim sadece
1|1
0|0
Saddov | Kişilik & Karakter konusunda 717 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evet yaptım. Kendisinin başkalarına ne hissettirdiğini anlaması için. Beni buna epey zorlamıştı.
Hayır.. aslında evet ya ilk okul da bir arkadaşım vardı, kız benden daha iyi not almıştı diye sinirlenip neler neler yapmıştım kıza.. gene olsa yapmam çünkü çok malca
1|1
0|0
Üşüyenbuz | Kişilik & Karakter konusunda 378 görüş paylaştı.
Xper 7
30 gü
ewet kirdim ama bunu kasten yapmadim uzak mesafe iliskisiydi ben iliskilerimi yanyana güzel yasiyabilen biriyim yinede asfaltı suclamiyorum ama uzaktan sadce telden yapilan tripler gaflar beni hata yapmaya sewkediyor olmadi yapamadim basaramadim 😶
Kendimi kandırarak kırdığım olmuştur ama bunu da sonradan kırdığım insana özür dileyerek söylemişimdir. Aslında bu bilerek sayılmıyor ki anca kendini kandırıp kurabilirsin yani kalp kırmak çok kötü birşey dileğim kimse kimseyi üzmesin.
0|1
0|0
Leading_Leader | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Kimse bilerek birinin kalbini kırmaz. Hiçbir zaman da bu kadar taş yürekli olmadım.
birini çok seviyordum ama sürekli küçümseyici laflar ediyordu kalbimi kırıyordu bende onun kalbini kırmayı denedim ama pek takmadı tam olarak kalp kırmak sayılmaz sanırım :D
Şöyle sevmediğim kişilere sevmediğimi gösteririm bu bi yerde kırıcı da olabilir ama dur şunun bi kalbini kırayım amacı taşımaz doğal bi tepki sonucunda kırılmış olabilir.
Kimsenin kalbini kırmak kesinlikle istemem ama bunu yapıyorsam gerçekten çok incitmiştir beni insan yerine koymamıştır normalde kalp kırmaktan çok korkarım
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
kimse kalbinin kırılacağı hatayı yapmasın. olayı bu kadar yüzeysel düşünmeyiniz
1|0
0|0
dreamliner61 | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
hayır; kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına da yapmak istemem ben.
1|0
0|0
Dersçalışmamgerek | Kişilik & Karakter konusunda 102 görüş paylaştı.
Xper 1
1 ay
Hiç öyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum muhtemelen yapmadım. En kötü şeydir bilerek birini üzmek!
En İyi Kız Görüşü