Diğer Hiç birinin kalbini kırdın mı? Nasıl? Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 💔Paramparçaaaa aaaahh, Paramparçaaaa" demiş, Teoman..💔".. Gırdııın galbiiimiii gel al gönlümüüü" 🎶👀 💔 (böyle bir şarkı vardı, gerçekten..) https://youtu.be/a-s6s41lv1E Evet Hayır Ben kalp kırmam, kırılırım.. Bilmiyorum.. 🙄 Kırdım, sebebi... Kırıldım, sebebi... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç birinin kalbini kırdın mı? Nasıl? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çaresiz_yalnızlık Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Kadınlar kalbimi delik deşik edip geçiyor ben kalplerini kırmamak için suçlarını yüzlerine bile vurmazken hem de... 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. kırmak istemiyorum ama bir bakıyorum ben paramparça olmuşum? 1 0 Yorumla
elif-gibi-sevmek Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kırmışımdır ama kırmamaya dikkat ediyorum artık 2 1 Yorumla elif-gibi-sevmek +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
nuri238e8 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Burda engelli birinin kalbini kirmistim en son. Sonucta özürlüsün kim bir özürlü ile hayatini geçirmek ister ki demistim. oda sana üzüldüm. Kalp kirmak büyük gunah demisti. O gunden sonra hersey daha cok boka sardi 1 0 Yorumla
SabahYıldızıTarık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Evet kırdım ve kendime hiç yakıştıramadığım içimin yandığı bir durumdu. Artık daha tahammüllü ve daha hassasım.. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Maalesef çok kırmışımdır. Kardeşim birşey istemişti onu almadım diye akşam evde ağlamıştı. Ona çok üzülmüştüm sonrasında 1 0 Yorumla
Nefarkedr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Sevmeye calistim fakat sevemedim eski sevgilimi unutamadim 1 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı. kırdım.. Şangırrrtttt diye..) 1 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet kırdım sonra düzelttim 1 0 Yorumla
HandsomeJack Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl geçmişte kalmış işler kırılanlar 502 sürsünler 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Kırdım umrumda da değil 1 0 Yorumla
delykalp Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. kalp kırdım çünkü o benim kalbimi paramparça etti 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Ben balyoz gibiyimdir 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar