Kişilik & Karakter Affetmekte zorlandığınız bir şeyler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Affedemediğiniz olaylar, durumlar, kişiler vesaire. Affedin konu kapansın sızlamasın sol yanınızda. Affetmekte zorlandığınız bir şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet var.. Affedeceğimi de hiç sanmıyorum.. 0 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ççook öncelikle kendimi ailemi çoğu sikmsonik insanı daha bu liste uzar gider.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merak ediyorum... Çok merak ediyorum o bıçağı sirfima vurupta nasıl çevirdin lan he 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Maleaef 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Bazı insanlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet var.. Affedeceğimi de hiç sanmıyorum..
Ççook öncelikle kendimi ailemi çoğu sikmsonik insanı daha bu liste uzar gider..
Merak ediyorum... Çok merak ediyorum o bıçağı sirfima vurupta nasıl çevirdin lan he
Maleaef
Vardır
Bazı insanlar.
Kendim
Benim kimseyle hesabım yok